Zakelijk & Samenwerken

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Beginspiration werkt namelijk graag samen met anderen en samenwerken kan op heel veel verschillende manieren. Hieronder een paar voorbeelden:

Ik houd erg van koken en recepten ontwikkelen doe ik heel graag. Ook in opdracht, zowel met als zonder fotografie. Dit heb ik  vaker gedaan voor tijdschriften zoals Libelle, Viva en Flair en er staan recepten (met fotografie) van mij online bij onder andere Culy.nl en Lindanieuws.nl. Mijn tarieven vind je hier.

Ook tekst schrijven doe ik met veel plezier, zowel wat langer als kortte stukken.  Voor op mijn eigen website, of voor op die van jou. Mijn tarief vind je hier.

Als ik niet aan het koken ben, dan geef ik vaak workshops. Over eten en dat in het breedste begrip van het woord. Zo organiseerde ik een workshop over kokos, maar vertel ik je ook graag meer over sport + voeding. Binnenkort meer hierover.

Advertenties op mijn website plaatsen mag, maar kan niet altijd. Mijn lezers willen namelijk alleen plaatjes zien waar ze iets aan hebben en wat aansluit bij hun interesses. Het is dus belangrijk dat jouw merk goed bij Beginspiration past. Stuur mij een berichtje als je interesse hebt.

Social media is een handig promotie middel voor alles dat ik doe. Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring met de social media van mijn eigen blog.

Extra informatie…
Elke maand nemen 50.000 mensen een kijkje op beginspiration.nl (peildatum februari). Dat zijn vooral vrouwen tussen de 18-55 jaar, waarbij de grootste groep tussen 25-35 valt. Mijn lezers houden allemaal van lekker eten en koken, het liefst een beetje gezond en zonder lange lijsten aan ingrediënten. Precies in die categorie waar ik zelf ook in pas. Toevallig.

Koffie drinken en verder kletsen? Stuur dan een e-mail naar info@beginspiration.nl. Wie weet werken wij binnenkort samen. Het lijkt mij in ieder geval heel leuk om je te ontmoeten en verder te praten over jouw ideeën.