Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

#winactie 4: koken met quinoa

2D Quinoa, nummer 1 superfoodNieuwe week, en dus een nieuwe win-actie! Deze week geef ik een exemplaar van het kookboek: Quinoa, nr. 1 Superfood weg van chef-kok Eric van Veluwen en meesterpatissier Robert van Beckhoven! Zij vonden het tijd voor een kookboek met het gezonde quinoa in de hoofdrol. Je wordt meegenomen op een klein quinoa avontuur. Naast de reguliere korrel, staan er recepten in met quinoa meel, vlokken, kiemen en zelfs de gepofte versie, die je tot in de perfectie leert bereiden.

Nieuwsgierig? Ik schreef al eerder een review over dit toffe kookboek en die lees je hier.

Wat moet jij doen om kans te maken?

 • VolgΒ BeginspirationΒ op Facebook, like en share het win-actie bericht!
 • VolgBeginspirationΒ op Twitter, RT een win-actie bericht of deel dit artikeltje onder vermelding van @beginspiration.

Op maandag 23 december maak ik de winnaar bekend!

11 Discussions on
“#winactie 4: koken met quinoa”
 • Quinoa is voor mij de ontdekking van 2013. Nooit gedacht dat ik dat lekker zou vinden maar nu staat het geregeld op het menu. Maar meer inspiratie door dit mooie boek is altijd welkom πŸ™‚

 • wat een ontdekkingstocht : het gezondere eten met superfoods. samen met 3x per week circuittraing bij club in vorm, heeft dit gezorgd voor een betere gezondheid en een ander lichaam. Ik hoop dit nog lang vol te houden. Mijn eerstkomende voorgenomen stap was me verdiepen in de mogelijkheden van quinoa, want daar valt voor mij nog veel te halen. Ik wil dus heel graag het boek winnen.

 • Ik woon in Frankrijk dus win ik eigenlijk nooit iets πŸ™ omdat men vaak niet bereidt is post naar Frankrijk te sturen maar ik heb ook wel een adres van een vriendin in Nederland ……..

 • Hahaha, i looove quinoa! Maar mijn vriend wil er nog niet echt aan… Misschien gaat dat met de recepten uit dit kookboek lukken?

 • Ik doe graag mee, alles gedaan, en nu maar afwachten.
  Mijn dochter eet s’morgen voor dat ze naar school gaat,
  af en toe quinoa.
  Dus andere recepten, altijd welkom.
  Groetjes

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.