Weekend inspiratie voor 14-15 maart

Yay, het weekend komt eraan! Ik hoop natuurlijk dat het heerlijke zonnetje van de afgelopen dagen blijft schijnen, want er staan weer veel leuke markten en events op de planning…

IN AMSTERDAM:

  • Neem een kijkje in Amsterdam West tijdens 24H West Een leuke manier om in 24 uur de stad op een nieuwe wijze te leren kennen, want theaters, hotels, bedrijven en musea openen hun deuren voor iedereen die binnen een kijkje wilt nemen, met natuurlijk veel lekker eten en drinken. Alle activiteiten en culinaire hoogtepuntjes kun je vinden op de website van 24H West.
  • Ook dit weekend zal de NeighbourFood Market neerstrijken in het Westerpark. Een gezellig, maandelijks, event voor iedereen die van lekker eten houd. Zowel op zaterdag als zondag is de markt open, met deze keer als thema #foodporn. Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina voor een preview!
  • Ga uitgebreid brunchen bij Restaurant Nevel! Ze serveren daar elk weekend een geweldig lekkere Sunday Roast met bijpassende bijgerechten en natuurlijk een heerlijk dessert.
  • Mocht je in de buurt zijn van de Foodhallen in Amsterdam West, neem dan een kijkje en een hapje bij SHIRKHAN. Hier vind je geweldig lekkere Mumbai Streetfood, die laatst door het Parool zelf werd bekroond met een dikke 8. Een aanrader!
  • Zin om lekkere producten te halen en zelf te gaan koken? Ga met een grote boodschappentas richting een van de vele biologische boerenmarkten van Amsterdam voor de lekkerste ingrediënten en producten. Neem voor extra kookinspiratie een kijkje tussen mijn recepten.

DAARBUITEN:

  • Zwolle. Op 14 maart bezoek je op het Grote Kerkplein in Zwolle de Lekkerbekkenmarkt. Perfect voor de lekkerste borrelhappen, culinaire weekendboodschappen en meer.
  • Eindhoven. Op zondag 15 maart is de FeedFood Market in Eindhoven weer aanwezig, met een markt vol kunst, vintage en muziek, maar natuurlijk ook verschillende kraampjes met heerlijke hapjes.

Gaat het toch regenen dit weekend? Laten we dan massaal naar de bioscoop gaan voor de nieuwe foodie documentaire van Chef-kok Sergio Herman, waar je een kijkje krijgt achter de schermen bij een van Nederlands bekendste driesterrenrestaurants..

Heb jij nog leuke tips? Dan zou het super leuk zijn als je deze wilt delen met de rest van de lezers! 😀 Fijn weekend allemaal!
Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *