Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk na het sporten? + Winactie! (gesloten)

Voor mijn 30 dagen sport challenge ben ik begonnen met het nemen van eiwitten (ja echt!). Wanneer ik dit vertel aan iemand, krijg ik vaak grappige reacties en vooral heel veel vragen. Na een flinke sportsessie zijn eiwitten juist heel belangrijk.. Waarom? Dat vertelt Caroline Glasbergen, de eigenaresse van FITSHE (www.fitshe.com) een expert op het gebied van eiwitten & sporten.

Voeding & sport
We rennen, bootcampen, kettlebellen, crossfitten en yoga-en wat af. Gelukkig maar! Want een sterk, krachtig en gezond lichaam is belangrijk om al het andere te doen wat het leven van je vraagt en laten we niet vergeten dat je daardoor bovendien ook beter in shape bent. Veel vrouwen vergeten echter om na hun training hun lichaam iets terug te geven. Er wordt vaak gedacht dat je sneller bikini-proof bent wanneer je niets na het sporten eet. Het tegenovergestelde is echter waar.

Wanneer je je lichaam de juiste voeding geeft na het trainen, ondersteun je juist je training en maximaliseer je het effect. Je lichaam zal zich na je training moeten herstellen op 3 niveaus: je vocht-, energiebalans, en natuurlijk je spieren. Voor spierherstel heeft je lichaam met name eiwitten nodig: dat komt omdat elke cel in je lichaam – je nagels, je haar en zo ook je spieren – wordt opgebouwd met behulp van aminozuren waaruit eiwitten zijn opgebouwd. Die aminozuren – er zijn er 20 – kan je lichaam niet allemaal zelf aanmaken en moet je binnenkrijgen via voeding. Eiwitten zitten in dierlijke en plantaardige bronnen (zoals kip, tonijn, kwark en bonen).

Eiwitshakes
De FITSHE After Workout Shake heb ik ontwikkeld om het (vrouwelijk) lichaam optimaal te helpen herstellen na het sporten. Naast biologische wei-proteïne zit er in deze shake magnesium gewonnen uit de Ierse zee: hier heeft zo’n beetje elke vrouw een te kort aan, het ondersteunt o.a. je spierwerking, gaat vermoeidheid tegen en ondersteunt de normale eiwitopbouw.

In mijn eiwitten wordt er biologische wei van gras gevoerde koeien gebruikt. Wanneer de melk gestremd wordt voor de wrongel van de kaas, blijft de wei-vloeistof. De vloeibare wei heeft een zeer hoog eiwit gehalte en wordt vervolgens alleen nog gedroogd tot een poeder. Wei wordt heel snel opgenomen door je lichaam en daarmee help je je lijf dus sneller herstellen. Dit in tegenstelling tot een stuk kip of tonijn, want daar doet je lichaam langer over om te verteren.

Waarom de focus op vrouwen?
Omdat ikzelf geen een product kon vinden wat bij me paste, besloot ik het zelf op te zetten. Vaak zitten er allerlei zoetstoffen in zoals aspartaam of Stevia en daarnaast allerlei andere dingen die er wat mij betreft – zeker na het leveren van een sportieve prestatie- niet in horen (zoals E-nrs, vulmiddelen e.d.). Die grote potten vond ik ook heel onhandig. Het grappige is dat veel vrouwen associëren proteïne met gespierd worden en bodybuilding, of zijn bang dat ze er dik van worden. Dat had ik eerst ook. Maar nu weet ik dat vrouwen, door ons lage niveau van testosteron, eigenlijk niet breed kunnen worden. Daarvoor moet je echt bovengemiddeld veel eten en trainen, en daarbij is lichaam nu eenmaal anders gebouwd dan dat van mannen. Maar ook -en juist- voor actieve vrouwen geldt dat je met proteïne je lijf precies geeft wat het nodig heeft na een training en zo ondersteun je het herstelproces. En – niet onbelangrijk- spieren vragen meer energie dan vet, met meer spiermassa verbrand je meer calorieën.  😉 

WINACTIE:
Wil jij kans maken op een FITSHE pakket in de smaken vanille en aardbei & banaan + een shaker? Op deze manier doe jij mee met de win-actie:

 1. Laat hieronder een berichtje achter, met een geldig e-mailadres en geef antwoord op de vraag: Je kunt eiwitten shaken met water, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen super smoothie mee blenden, voor een echte After Workout treat. Wat lijkt jou een lekker recept
 2. Het is natuurlijk extra tof wanneer je FITSHE liked op Facebook en/of instagram

De win-actie loopt tot zaterdag 27 juni, 12.00 uur in de middag. De winnaar krijgt gelijk per e-mail bericht.

Wil je niet wachten?
Bestel dan met 10% korting alvast je eigen box met porties natuurlijke eiwitten door deze code te gebruiken: BEGINSPIRATION Bestellen kan hier. De actie geldt tot en met zondag 28 juni.

Deze blog is niet gesponsord en ik krijg geen commissie bij verkoop! Aangezien ik zelf tijdens mijn challenge fan ben geworden van deze eiwitzakjes, wil ik ze graag met jullie delen! 😀

45 Discussions on
“Waarom zijn eiwitten zo belangrijk na het sporten? + Winactie! (gesloten)”
 • Ik drink regelmatig eiwitshakes, als ontbijt maar ook na het sporten.
  Doe een maatschep eiwitpoeder in de blender, voeg daar de benodigde hoeveelheid water aan toe (350 ml), wat bevroren bosbessen en frambozen , even shaken en blenden en klaar!

 • Het lijkt me sowieso tof om deze shakes te winnen, die ik nu heb neem ik na de training in, maar niet omdat ik ze zo lekker vind.. Hopelijk smaken deze lekkerder!
  Aangezien het fruitsmaken zijn en je na je training wel wat suikers kan gebruiken om weer in balans te komen, lijkt mij de aardbeivariant lekker met verse sinaasappelsap en een have banaantje zodat die wat dikker en romiger wordt. Maar ook met magere kwark, wat water en aardbeien, zodat je een aardbeien milkshake krijgt. Bij vanille kan dit natuurlijk op dezelfde manier, omdat het neutrale smaak is, lijkt me trouwens ook lekker met magere kwark, beetje water en cacaopoeder. Chocolade milkshake! En banaan lijkt me juist lekker met rode vruchten. Vooral geen kiwi, dat heb ik 1x gedaan, maar vond hem toen zo stinken, toen keek ik op internet en inderdaad kiwi en eiwitten kun je beter niet gelijk gebruiken. Ik ben benieuwd en succes met trainen!

 • Goooodmorning! Ik word blij van deze post! Sinds kort doe ik aan crossfit, waar ik vervolgens 3 dagen giga spierpijn van heb. Ik gebruik ook shakes maar loop inderdaad tegen al die toevoegingen aan…vanaf begin januari probeer ik suikervrij te eten maar er zijn weinig eiwitshakes die geen zoetstoffen bevatten en toch lekker zijn. Stuit me elke x tegen de borst om het te nemen maar heb als vegeatier de eiwitten echt npdig. Wie weet eindigt hierbij mijn langlopende zoektocht! En qua recept..smoothie van mango met kokosmelk, een halve avocado en een schepje eiwitpoeder vanille. YUM!

 • Sinds april train ik voor een 1/8e triatlon. Ik heb een paar keer eiwitshakes geprobeerd maar jeetje wat zijn die krengen zoet door al die vieze toegevoegde zoetstoffen. Ik zou graag deze willen proberen!

  Ik zou de vanille variant maken met daarbij een handje frambozen en wat aardbeitjes. Jummmmmmm

 • Jeetje dit klinkt goed, ik heb momenteel wel chocolade eiwit in huis maar ik heb er op een of andere manier na het sporten nooit zin in, misschien is het het verkeerde seizoen voor chocolade, het lijkt namelijk op chocolademelk haha! Heel lekker maar niet na een workout terwijl ik nog te warm ben, dan heb ik liever iets fris zoals die met banaan & aardbei, lijkt me erg lekker met verse aardbeien er doorheen, of banaan. De vanille variant lijkt me erg lekker ook in combinatie met de Chai poeder van David Rio, wat ijsklontjes erbij, in de blender en je hebt een verfrissende maar zoete after-workout eiwitshake, YUM! Ik ken Fitshe nog niet maar wat me vooral aanspreekt is dat het gericht is op vrouwen. Ik merk namelijk dat mijn vriend veel sneller vooruit ga dan ik en dat vind ik niet eerlijk, haha! Misschien kunnen deze juiste voedingsstoffen me wat beter op weg helpen 🙂

 • Ik neem tot nu toe nog geen extra eiwitten na het sporten. Wat ik wel doe is een smoothie maken met aardbeien, banaan (eventueel ander fruit wat ik in huis heb) superfoods, munt, basilicum en sinaasappelsap. Hier kan ik prima een eiwitpoedertje van fitshe aan toevoegen!

 • Ik ben weer begonnen met sporten omdat ik moet wat pondjes kwijt zien te raken. Ik merk wel dat de herstel wat moeite kost na een intensief training. Daarom denk ik dat de eiwit shake me kunnen helpen om sneller te herstellen en fitter te voelen.

 • Hi!

  Sinds kort ben ik actief aan het kickboxen en karate en ben precies dat meisje uit het voorbeeld, niets meer eten, douchen en slapen! Graag zou ik nog bewuster met voeding omgaan en deze gewoonte erin willen brengen met eiwitshakes na het sporten. Een lekker recept lijkt me met rice drink cocos, kaneel, choconibs en aardbeien of blauwe bessen, lekker zomers 🙂 en uiteraard eiwitpoeder!

  Groetjes Siri

 • Met het oog op de komende zomermaanden denk ik dat het heerlijk is om een zakje eiwitshake te mengen met yoghurt, verse aarbeien e ananas en dan lekker in de vriezer. Een heerlijk eiwitrijk frozen yoghurt ijsje… yammie

 • Hoeraa, wat leuk!

  Ik ben helemaal gek op banaan, verslaafd aan banaan zelfs. Ik zou het met een banaan uit de vriezer mengen (want, dikheid), wat amandelmelk en ultra fine oats. Dan heb ik een lekkere soort van milkshake!

  Lieve groetjes

 • Ik zie het met mijn vriend altijd drinken, maar nu snap ik waarom 😀 Ik zou deze smoothie uitproberen:

  Superboost eiwitshake
  – 200 ml water
  – 1 scoop eiwitpoeder
  – ½ banaan
  – 1 sinaasappel
  – 1 handje groene bladgroente (spinazie, boerenkool, andijvie etc.)
  – 1 eetlepel citroensap
  – Snufje kaneel

 • Hm lijkt me erg interessant om eens te ervaren wat de invloed heeft op eiwit shakes. Wat goed dat je zo bewust gekeken hebt naar de benodigdheden voor de vrouw. Voornamelijk is alles op de mannelijke sporter gericht.
  Een smoothie met verse mango en perzik had ik van de week en ik denk dat deze daar prima als aanvulling in zou zijn!

 • Ik zou mijn Fitshe-after workout shake maken met water, een handje superfruit (blauwe bessen, bramen en incabessen van AH uit het diepvriesvak) en een theelepeltje gebroken lijnzaad. Samen met de Fitshe proteine krijg je dan nog extra koolhydraten, antioxidanten en goede vetten binnen en door fruit uit de diepvries heb je meer het idee dat je een lekkere milkshake drinkt, wat heerlijk is op deze zwoele zomeravonden en na een pittige en heftige workout! Ik ga dit zeker proberen en het past in mijn Personal Body Plan schema!

 • Ok, ik geef toe… Ik dacht inderdaad dat niets eten na een workout beter was. Newbie als ik ben, ben ik erg blij met dit soort blogs. Eiwitten eten en drinken deed ik al wel maar dus niet echt rekening houdend met mijn workout, en heel eerlijk, ik heb geen flauw idee welk merk goed is. Daarom errug benieuwd naar Fitshe en zou het dolgraag uitproberen. Sporten doe ik al hartstikke goed, nu nog de juiste voeding voor en na mn workout.

 • Ik maak mijn shake met yoghurt, water en sticks gepureerd fruit die ik heb ingevroren.
  Ik pureer fruit en vries het in. Handig want de sticks ontdooien snel, maar koelen de shake wel. Leuk om te variëren. Rood fruit, citrusfruit you name it!

 • Neem iedere dag na m’n krachttraining een eiwitshake! Meestal gewoon met water maar vanille whey met ongezoete amandelmelk, verse dadels is heerlijke variatie! En een schepje aardbei/banaan door de oats met topping van verse aardbeitjes voor een heerlijk ontbijtje 🙂 Doe mij maar zo’n pakketje..!

 • Hoi Ianna en Caroline,

  Wat word ik hier blij van! Eindelijk iemand die het ook niet vindt kunnen dat er naast veel goede bestanddelen helaas ook veel troep in de meeste eiwitshakes zit! Ik ben een groot liefhebber van gezond eten en nu ik weer 3 x in de week hardloop en krachttraining doe (lekker thuis), merk ik dat mijn lichaam wel herstelt met behulp van een smoothie met yoghurt, maar dat het niet heel snel gaat.

  Ik twijfel al lange tijd of ik aan de eiwitshakes wil, maar die ingrediëntenlijst met 30 onleesbare en onbegrijpelijke toevoegingen wil ik liever niet! Daarom deel ik graag mijn favoriete smoothie, die denk ik goed samen gaat met een flinke schep van de After Workout Shake – vanille smaak!

  Men neme voor 1 flinke smoothie:
  1 banaan
  1 kiwi
  1 flinke schep eiwitpoeder (vanille smaak!)
  2 flinke handen spinazie
  1 stuk komkommer (5 cm ongeveer)
  1/2 eetlepel koudgeslingerde honing
  150 ml plantaardige kokosmelk
  200 ml koud water

  JUM! Ik heb er nu al zin in 🙂

  Bedankt voor al jullie tips, ze motiveren en helpen me!

  Liefs, Anne

 • Ben heel erg benieuwd wat het effect zou zijn van deze extra eiwitten op mijn lichaam. Nooit over nagedacht om deze als aanvulling op mijn trainingsschema te gebruiken.

  Lijkt me ook lekker om dit met kokoswater te mixen, en dan ben je gelijk extra gehydrateerd. Win-win!

 • Ook ik drink na Crossfit graag een eiwitshake, maar ook als ontbijt ben ik er blij mee.
  Ik heb altijd gesneden banaan in de vriezer. Eiwitshake in de blender met De banaan en je hebt een heerlijke frisse shake

 • Wat een goed initiatief, bio weyeiwit zonder zooi erin! Vanille smaak met een beetje kokosmelk, verse ananas en wat ijsblokjes in de blender! Zo heb je een gezonde pina-colada!

 • Yummm, dat is nog eens een fijne en lekkere winactie!
  Het hele jaar door sport ik 4x per week. In de vakantie is dat zelfs 6x per week.
  Mede hierdoor heb ik het voor elkaar gekregen om 25 kilo te verliezen.
  Toch merk ik wanneer je veel sport en veel van je lichaam vraagt, het soms lastig is om snel te herstellen en de spierpijn te beperken.

  Als vegetariër zijnde zou ik de eiwitpoeder mixen met een banaan, water en een hand spinazie.
  Zo wordt de shake super romig en heb je meteen ook weer een flinke dosis ijzer.

  Oh, misschien zou ik ook wel een stukje avocado en wat havermout toevoegen voor de juiste vetten en koolhydraten. Dan heb ik meteen alle benodigde voedingstoffen in een klap *ik bedoel shake*..

  🙂

 • Ik heb niet heel bekend met eiwit shakes. Ik sport 3 x Pw bootcamp en circuittraining. Een smoothie met frambozen en kokoswater lijkt me erg lekker icm fitshe eiwitten.

 • Oké, ik ben helemaal om na het lezen van dit artikel!! Voorheen had ik ook altijd de gedachte dat eten na het sporten niet echt bevoordelijk was voor je bikinibody in spé, maar nu weet ik dat dat dus wel anders is. Wat ook heel fijn is om te lezen is het feit dat er geen rare toevoegingen of suikers in zitten, want tegenwoordig is vrijwal alles wat je in de winkel vindt te zoet. Zelfs de producten met het ‘bewuste keuze’ logo erop. Maar goed, hoe ik mijn shake zou drinken is met perzik, wat bevoreren frambozen, scheutje granaatappelsap, klein beetje kwark of yoghurt, scoop eiwitpoeder, de nodige zaden en om het af te toppen granaatappelpitjes met goijbessen en chiazaadjes. Even blenden en klaar is kees! Wie weet helpt dit wel tegen de dagelijkse spierpijn haha..

 • Ik had nog nooit van FITSHE gehoord, maar wat een leuk merk! Thanks for sharing Ianna! Het hele idee van eiwitpoeder zonder zoetstoffen en zonder al die andere troep die er vaak in zit spreekt mij heel erg aan. En ideaal dat FITSHE niet van die grote onhandige potten gebruikt, ik ben nu al fan 😉
  Ik kan altijd wel een ‘eiwit shakie’ gebruiken na mijn wekelijkse bootcampsessies! Ik zou het poeder mixen met 2 el magere kwark, een handje blauwe bessen en frambozen (diepvries) en wat water. Het lijkt me trouwens ook heerlijk om er eiwit pannenkoekjes mee te maken. Met ei – banaan – speltmeel.. Maar goed, om dat recept vroeg je niet 😉

 • Een afgekoeld (half) kopje koffie, half kopje melk en een schepje cacao.. optioneel een (bevroren) banaan erdoor als je een shake zonder smaak hebt en daar is je heerlijke ijsmokka shake 😀 zo lekker

 • Wauw wat een leuke actie! Ik ben erg veel aan het sporten de laatste tijd en wat extra eiwit kan ik zeker gebruiken.

  Het lijkt mij een erg lekker idee om de de vanille variant te in een blender te doen met 2 bevroren bananen, 1 niet bevroren banaan en nog wat ander bevroren fruit (zoals frambozen, aardbei, bramen en blauwe bessen). Zo heb je nicecream met proteïne. Of in plaats van extra bevroren fruit wat rauwe cacao toevoegen. Dan is het chocolade vanille nicecream. Als extraatje kan je als topping toevoegen (homemade granola, zaden, gedroogd fruit, cacao nibs). Fijne after workout snack of als tussendoortje op een warme dag.

  De aardbei&banaan zou ik zelf mixen met verse aardbei en banaan en eventueel ananas (dat heeft lekker veel sap waardoor de smoothie minder dik wordt) of mango en bladspinazie (100 gram). Ik ben bloeddonor dus ik moet mijn ijzer hoog houden en een paar keer per week een shake met spinazie is daarvoor erg goed. Als ik spinazie door een shake doe, dan doe ik er ook altijd banaan door omdat ik zelf vind dat je anders de spinazie teveel proeft. de banaan neutraliseert de spinaziesmaak goed. Misschien neutraliseert het poeder de smaak goed genoeg en dan kan het ook met alleen spinazie. Dat zou ik graag willen proberen hiermee met het poeder.

  Groetjes!

 • Ik heb een gastric bypass en het zou goed zijn als ik extra eiwitten zou nemen, zeker na het sporten. Ik heb al veel soorten geprobeerd maar de meesten verdraag ik niet omdat er zoetstoffen in zitten. En allemaal waren ze ontzettend vies. Dus ik zou deze heel graag eens willen uitproberen. Als ik een eiwitpoeder uitprobeerde deed ik meestal een schepje over een bakje kwark met wat vers fruit. Ik ben niet zo’n drinker en een heel glas met water en poeder was me teveel. Van de meeste eiwitpoeders kun je trouwens met een banaan en een ei ook een heerlijk pannenkoekje bakken .

 • Leuke actie, ik doe mee! Ik ben groot fan van groene smoothies: door hier een zakje eiwitpoeder bij te doen wordt hij extra gezond en lekker:) Goed concept dit, ik vind het zo jammer dat de meeste poeders zoetstoffen hebben..

 • Bietensap schijnt ook heel goed te zijn voor je spieren. Ik ben benieuwd of daar een lekkere after-workout smoothie van te maken is in combinatie met de banaan-vanille eiwitshake van fitshe.nl.

  Normaalgesproken doe ik dit in m’n blender:

  Bietensap (die van ekoplaza smaakt niet zo bitter)
  Spinazie
  Avocado
  Appel
  Gember
  Kokoswater

  En dan eet ik daar bijv. een lekkere omelet bij.

 • Ik doe sinds vijf maanden aan bodybuilding en kan deze supplementen dus zeker gebruiken ! Ik zou een shake maken met wat amandelmelk, kaneel en een rijpe banaan = net milkshake! nommie

 • Neem altijd na het sporten een shake! Goed, maar ook nog eens een traktatie 🙂
  Smoothies zijn erg lekker, maar maak er soms ook pannenkoeken van!
  Je hebt nodig: 1 ei, een banaan, 25 gram havermout(meel), klein kopje water, en natuurlijk eiwitpoeder!
  -Alles mengen en met een beetje kokosolie bakken.
  -Nog lekkerder met wat vers fruit en kwark of griekse yoghurt.
  Eetsmakelijk!

 • Ik mag weer gaan wielrennen na een blessure, wat extra eiwitten kan ik daar wel bij gebruiken, zeker tijdens het opbouwen.
  Ik vind het in de zomer erg lekker door het met de staafmixer te mixen met bevroren banaan en amandelmelk. Je krijgt dan een milkshake/softijs idee. Een lekkere en ook goede verwennerij na het sporten. 🙂

 • Net sinds deze week lid van de sportschool. Toevallig vanmiddag over het gebruik van shakes gesproken, ik ben er niet zo weg van (dacht ik), al die vulstoffen en E-nrs! Ik eet al bijna twee jaar suikervrij en haal heel veel recepten van Beginspiration! Mij lijkt de banaan shake lekker door een smoothie van rode bietjes met cacao! (Chocolade lover!!) Misschien ook lekker om de aardbei door een (raw) mix havermout mengsel met noten pasta te doen en op deze manier müsli energy bars te maken.. Ik weet er wel raad mee! Kristy

 • Wat leuk, ik heb verschillende zakjes met proteine-poeder, maar ik vind ze allemaal veel te zoet, zo jammer dat er suiker o f andere zoetstoffen aan toe worden gevoegd!
  Voor mijn post workout shake ga ik voor een klassieker:
  1 bevroren banaan, 1 schep proteinepoeder vanille, 1 schep rauwe cacaopoeder en blenden maar!
  Heerlijke gezonde milkshake!

 • Hey Ianna,

  Ik zou er een lekkere rauwe chocoladesmoothie van maken, wat sowieso niet mis kan gaan in combinatie met de vanille smaak!
  Samen met kokoswater, een handjevol cashews, medjooldadels, rauwe cacaopoeder en veel ijs!
  Misschien gooi ik er een banaantje of mooie oranjerode perzik erbij, why the hell not!
  Ik zou naar en door de fitness vliegen met deze afterworkout treat in mind!

  Ik woon in Belgie dus ik kan deze shakes helaas nog niet bestellen aangezien Fitshe nog niet naar Belgie verzendt, dus ik zou een very happy girl zijn als ik er eentje win!
  Alvast bedankt voor de actie!
  Liefs, Sarah

 • Klinkt goed! De verpakking spreekt me ook aan 🙂 Ik neem soms een halve zoete eiwitshake op de sportschool. En ik heb hennep en rijstpoeder in huis zonder toegevoegde smaak, met het voornemen om het door kwark te roeren. Het doet me denken aan cement, de smaak zou er zelfs op kunnen lijken en daardoor ben ik afgehaakt. Ik zoek nog een gezond, goed en lekker alternatief en wil deze graag proberen!

  • Sorry, vergeten antwoord te geven op de vraag.. Door kwark of amandelmelk met wat (bevroren) vruchtjes erbij lijkt mij lekker 🙂

 • Sinds een aantal weken de motivatie gevonden om naar de sportschool te gaan. Ik merk dat ik er energieker van word. Is ook wel nodig, wat heb qua voedingspatroon een dipje op dit moment. De shakes uit de sportschool bewust niet gehaald, maar deze shakes lijken me een prettige vervanger! Wellicht ook lekker met wat amandelmelk, wat fruit en/of honing.. Lekker vullend drankje na een stevige work-out.

 • Woohoo dit klinkt super!
  Ik ben net twee weken aan het experimenteren met eiwitpoeder,
  maar inderdaad zonde van al die onnodige toevoegingen.
  Ik ben een echte chocoladelover en heb per ongeluk een heerlijk receptje ontdekt:

  Eiwitrijke Chocolademousse!
  Ingrediënten:
  – 20 gram eiwitpoeder
  – 4 theelepeltjes (rauwe) cacao
  – 1 theelepel kokosolie
  – scheutje melk (hoe dik je hem wilt hebben)
  – klein ini mini snufje zout
  – als je het wat zoeter wilt een beetje zoetstof naar keuze
  Eerst de poeders goed roeren, dan de vloeibare kokosolie en eventuele zoetstof erdoor,
  en dan aanlengen met een beetje melk, beetje voor beetje.
  Even in de koelkast, serveren met wat gehakte nootjes, chocolade of cacaonibs.

  Hmm smullen maar!!

  Ik zou dolgraag dit Fitshe pakket willen winnen!

  Liefs

 • Ik doe heel graag mee. Ik sport best veel, maar neem nooit geen shakes meer. Ik heb er wel een paar geprobeerd, maar krijg het gewoon niet weg. Vies. Ik neem wel extra eiwitten door eiwitrijke voeding . Ik zou hem maken met kokos/amandel melk en verder niks, want ben erg benieuwd naar de smaken!

 • Hii Ianna,
  Ten eerste wil ik zeggen dat de workshop afgelopen dinsdag echt super leuk en leerzaam was! Als jullie nog eens een keer een workshop geven met wie weet een ander thema ben ik zeker weer van de partij! 🙂
  Deze eiwit shake hebben we toen ook geproefd en hij was echt heel lekker! Lekkerder dan degene die ik nu heb en daarom zou ik wel een pakketje willen winnen hihi! Je kunt eiwitpoeder echt in heel veel dingen verwerken, bijvoorbeeld in bliss balls, pancakes, koekjes, havermout, overnight oats en noem allemaal maar op! En omdat ze allemaal een lekker smaakje hebben zijn het ook nog eens lekkere smaakmakers in je snack of baksels! Wat ik handig vind is dat je bijv het poeder met vanille smaak kunt gebruiken ipv ongezonde vanille suiker of aroma’s en super dure vanille extract! Ik zou het denk ik als eerste uitproberen in panckes en koekjes, yummiee! Of om een lekker vanille havermoutje te maken. Kan ook! Heb er nu al trek in! ^^

  Liefs,

  Anne

 • Wat een leuke actie! Ben erg benieuwd aangezien ik nog geen post-workout eiwit heb gebruikt. Ik doe sinds 6 maanden aan crossfit. Een tijdje geleden begonnen met het letten op voeding, dus een nieuwe toevoeging is het starten met eiwit suppletie. Ik ben erg benieuwd naar je product!
  Wat mij lekker lijkt: recept van de nutty strawberry smoothie (van incredible smoothies)
  In ieder geval heel veel succes met je bedrijf, geweldig idee!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.