Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Tijd voor thee (dag 11)

pakketje met theeEen kleine week geleden schreef ik hier over mijn steeds kleiner wordende theevoorraad. Iets wat als theeverslaafde natuurlijk niet zo fijn is, vooral wanneer je net bent begonnen aan een nieuwe uitdaging: 31 dagen zonder geld! Wat betekent met weinig geld de week door komen en dus niet altijd genoeg geld hebben om je (thee)voorraad op pijl te houden. Gelukkig heeft bloggen ook voordelen, want een paar dagen later kreeg ik deze leuke verrassing in de bus. Een theepakketje, vol lekkers en twee nieuwe soorten thee van Celestial Seasonings. De variant sleepytime, met Lemon, Jasmine, en groene thee mocht ik aan mijn voorraadje toevoegen.

Ik kende het merk niet, dus ik ging het even googlen, maar blijkbaar bestaat het al 50 jaar. Wat ik leuk vond om te lezen (en te zien), was dat de theezakjes gemaakt zijn van natuurlijke vezels. Daardoor is het theezakje biologisch afbreekbaar. Celestial Seasonings wilt zaken doen op de manier die mens- en planeetvriendelijk zijn. Er zitten daarnaast geen gekke touwtjes of andere frutsels aan, om zo onnodig afval te voorkomen. Daarnaast smaakt de thee natuurlijk gewoon erg lekker, want daar gaat het immers om. het is zelfs een tikkeltje verslavend! Op de bank, met een kop thee, dekentje, buiten sneeuw (Oké, dit is misschien wat overdreven), en een goed boek. Wat wil je nog meer? Ik ga binnenkort in ieder geval opzoek naar meer smaakjes.

Voor de rest ga ik vanmiddag iets leuks ophalen; iets leuks vol biologische groenten en fruit. Morgen vertel ik hier meer over! Gisteren heb ik overigens de meest brilliante pasta carbonara gegeten, dus die komt binnenkort ook online (heb ik besloten). De foto is niet geweldig, het was immers al donker buiten, maar het gerecht was regelrecht grandioos! Voor vanavond staat er pompoensoep op de planning, want er ligt nog een halve pompoen op mij te wachten. Jawel, die onwijs grote pompoen is nog steeds niet op! Daarnaast wilde ik aan de slag met zelf gemaakte foccacia. Al moet ik nog even kijken of het lukt, want er ligt een drukke dag in het verschiet en genoeg andere dingen te doen. Tot nu toe gaan de 31 dagen zonder geld best prima. Ik kijk uit naar een nieuwe week!

Fijne dag allemaal!

4 Discussions on
“Tijd voor thee (dag 11)”
  • Ik ben op bezoek geweest bij de Celestial Fabrieken in Boulder Amerika, ze hebben zoveel heerlijke smaakjes, helaas niet allemaal verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ze hebben ook een combi doosje met allerlei fruitsmaakjes om eens te proberen. Persoonlijk ben ik helemaal verslaafd aan hun citroen en vooral hun black cherry mmmm heerlijk zoet, beide zitten in het combi doosje.

    Groetjes en succes met je 31 dagen zonder geld uitdaging, ik lees je blog met plezier
    Marianne

    • Hai Marianne, Bedankt voor je leuke reactie! Oh, dat klink inderdaad goed! Ik kende het merk zelf nog niet, maar wil nu zeker meer smaakjes gaan uitproberen. Dus binnenkort naar de Jumbo/AH/Tuinen afstruinen, want daar wordt het verkocht.. Mocht je nog tips hebben, laat het me weten! 🙂 Dankje, dag 11 alweer. Tijd gaat snel. Komend weekend meer daarover. Groetjes Ianna

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.