Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Terug van blog-vakantie!

Lieve lezers,

De afgelopen weken zijn echt voorbij gevlogen en ik kan maar een ding zeggen: wat was de blog-vakantie fijn! Vol nieuwe inspiratie ga ik weer aan de slag en hoop jullie weer te inspireren met nieuwe recepten, leuke posts en natuurlijk een kijkje achter de schermen. Tijdens mijn “vakantie” had ik eigenlijk eens tijd om rustig na te denken over wat ik met mijn blog wil, niet te moeten koken (want ja, dat was soms zo) en gewoon eens dingen te maken zonder daar gelijk een foto van te schieten. Heel ontspannend, kan ik je vertellen!

Nu kan ik me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn over wat ik allemaal heb uitgespookt tijdens mijn vrije weken. Op Instagram hebben jullie kunnen zien dat ik niet stil heb gezeten; zo ben ik achter de schermen druk bezig geweest met een paar nieuwe projecten, was ik druk bezig met het organiseren van Blogger2Meet en ging ik op persreis naar Zuid-Frankrijk (binnenkort meer hierover!). Verder heb ik vooral gewerkt (bij mijn vaste job) en daar een opleiding gevolgd om zo een volgende stap te kunnen maken. Enn natuurlijk, heel veel brainstormen over Beginspiration!

Misschien vraag je je nu af: gaat er nu opeens heel veel veranderen? Nee! Veel blijft hetzelfde; er komt elke zondag weer een zoet recept online, de menusuggesties onder recepten ga ik uitbreiden en op maandag wil ik een kijkje in de keuken houden, maar misschien wel in een nieuw jasje. Al een tijdje speel ik bijvoorbeeld met het idee om meer met film te doen, dus daar ben ik mee gaan oefenen en hoop binnenkort mijn eerste filmpjes online te zetten. Ik vind het erg leuk om te doen, al is het een beetje gek om mezelf terug te zien en horen op film. 😉 Verder gaan er een aantal gast-bloggers voor Beginspiration schrijven, wat ik onwijs leuk vind! Met zelf ook een steeds drukkere agenda, lijkt het mij verder ook een leuk idee om iets met een weekmenu te maken. Inspiratie voor de drukke weken! Hoe dit precies eruit gaat zien, daar binnenkort meer over.

Daarbij ben ik natuurlijk heel benieuwd of jullie iets hebben wat jullie graag op Beginspiration zouden willen terugzien. Mocht je een leuke suggestie hebben, of een tip, laat hieronder of op social media een berichtje achter. Ik heb in ieder geval super veel zin om weer aan de slag te gaan. Voor de komende week staan er weer heerlijke recepten op de planning, die ik al een tijdje wilde maken en nu eindelijk eens tijd voor had. Hoe fijn!

Liefs!
Ianna

1 Discussion on “Terug van blog-vakantie!”
 • Hoi Leuk dat je weer terug bent!
  Ik ben reuze benieuwd naar je nieuwe ideeën!
  Ik ben me de laatste maanden wat meer gaan verdiepen in gezonder eten en daarbij op jouw blog terecht gekomen.
  Al veel uitgeprobeerd maar nu zit er een verjaardag aan te komen van mijn zoontje.
  En buiten al dat felgekleurde (lees plakkende) en zoete snoepgoed ben ik op zoek naar kleine lekkernijen die leuk zijn om op tafel te zetten en uitnodigen tot gezellig happen. Niet per se voor een kinderfeest, maar dat is toevallig de eerste die er aan komt!

  Thanks!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.