Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Rein

Amsterdam is weer een leuk tentje rijker: REIN (Rijnstraat 58)! De rivierenbuurt wordt steeds leuker en er komen steeds meer leuke nieuwe winkeltjes en (gezonde) restaurantjes. Ondanks dat ik er nu al best vaak ben geweest, had ik er nog nooit een blog over geschreven.. Het werd eens tijd!

REIN AMSTERDAMBij REIN gaat het om balans, waarbij gezond eten vooral lekker moet zijn. Ontbijten kan met heerlijke bakjes havermout en spelt croissants, met daarbij bijvoorbeeld een gezonde smoothie. Voor de lunch bestel ik graag de linzensalade met feta, gezoute amandelen en munt (verslavend lekker en onwijs vullend!), al kun je ook kiezen voor een salade met vis of vlees. Mocht je geen trek hebben in een salade, kies dan voor een van hun speciale ‘oathies’; een broodvervanger die niet alleen gluten- maar ook tarwevrij is. Verder zijn hun zoetigheden echt een aanrader.

Ze werken vanuit een duurzame visie en gebruiken zoveel mogelijk biologische en streek producten. Daarbij kun je makkelijk de gerechten naar je eigen (dieet) wensen veranderen. Bekijk hier hun menu.

REINHet is een fijn plekje om even te zitten, zowel binnen als buiten, en te kijken naar alle mensen die voorbij lopen en fietsen. Of gezellig te ontbijten met vriendinnen. Voor mij ligt het ideaal, aangezien ik er vaak langs fiets wanneer ik onderweg ben naar werk. Op deze manier kan ik simpelweg mijn lunch of diner meenemen. Ze hebben namelijk ook een t0-go service, waarbij je van te voren kunt bellen en je pakketje alvast klaarzetten. Lekker met een glaasje kokoswater en je kunt opweg!

3 Discussions on
“Rein”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.