Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Plog: 26 september 2014

Het is weer tijd voor een blik achter de schermen.. Zo af en toe maak ik een plog en geef ik jullie een kijkje in de keuken. Nieuwsgierig wat deze blogger op haar ‘vrije’ vrijdag allemaal voor leuks doet? Lees en bekijk dan mijn plog!

De wekker gaat gelukkig niet heel vroeg, maar aangezien ik de loodgieter hoor binnenkomen die aan de slag gaat met de ketel besluit ik nog een half uurtje te blijven liggen.. Douchen kan nu toch niet! 😉

foto 2 JPG
En dan is het al gauw op stap: boodschappen doen! Vanaf vandaag start ik met een nieuwe catering klus waarbij ik elke week een aantal (gezonde) baksels ga maken voor de nieuwe store Doordeweeks. Super tof!

foto 6
Voor de boodschappen had ik nog niet ontbeten (heel fout; ik weet het) dus bij thuiskomst eet ik gauw een bakje havermout en een kopje thee.. Deze nieuwe van Clipper is favoriet in de morgen!

foto 5
Dan gaat het bakken beginnen.. De eerste goddelijke brownies zijn klaar! Nog twee te gaan.. Stiekem heb ik zin om zelf een stukje op te eten, maar helaas!

foto 7
Na het bakken begin ik aan de nieuwe blog voor maandag. Het is een druk weekend dus de lekkere en gezonde salade van maandag heb ik alvast gemaakt. Nog even geduld dus! Verder beantwoord ik e-mails, reageer op berichtjes op social media, wat reacties op mijn blog etc.

foto 8. JPG
Ondertussen is het alweer half 2 (wat gaat de tijd snel vandaag!) en staat mijn moeder voor de deur. We gaan wat inkopen doen voor een feestje van morgen en natuurlijk even iets lunchen. Al is het cafe waar we dit eten geen aanrader en ik denk niet dat ik hier nog terug kom.

foto 9Dan is het racen naar huis, want ik moet nog bedenken wat ik vanavond ga aantrekken. Vanuit Vriendje zijn werk hebben we een diner bij Bridges (hoe tof!). Uiteindelijk ga ik redelijk casual die kant op en laat dit jurkje fijn in de kast hangen.

foto 10Dan door naar de kapper voor een snelle en last minute knipbeurt; wat ook hoog nodig is. Bij de kapper werp ik natuurlijk een blik in de nieuwe Elle Eten! Yumm.

naamloze mapVanuit de kapper ga ik gelijk richting Bridges voor een heerlijk 5 gangen diner met bijpassende wijnen.. De foto’s zijn helaas niet perfect, aangezien het best donker was, maar het eten was heerlijk.

2 Discussions on
“Plog: 26 september 2014”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.