Plog: 10 april 2014

Goedemorgen! Tijd voor een nieuwe plog.. De dag begon met het koekeloeren op mijn iPad, waar ik deze mooie spreuk tegen kwam. So true, trouwens! Ik vind het altijd fijn om in bed even gauw het nieuws te lezen en een blik te werpen op Facebook, Twitter en Instagram.

2Opstaan wordt gelijk leuker met een bos verse bloemen op tafel enn hoe fijn is het dat het al licht is buiten!

3Na het douchen, ontbijt ik met groene thee, wat fruit en een paar rijstwafels met een restje tapenade en kaas. Ik ben vandaag de hele dag op pad en naar een paar foodevents, dus hou het bij een licht ontbijt.

5Gauw de afwas doen..

4Oké, nog een theetje (ik ben een echte theeleut!) en mijn tas even schoonmaken/her-organiseren. (Je kent het wel.. 😉 )

6En daar gaan we.. Heerlijk op de fiets over de grachten! Op weg naar het MissPublicity & WE PR Lifestyle Lab!

7Bij aankomst val ik met mijn neus in de boter, want de heerlijke zoetigheden van Francois Geurds worden net gepresenteerd!

8Vervolgens krijg ik (samen met andere foodbloggers Lianne en Betina) een rondleiding langs alle producten.. Waaronder deze briljante muur vol popcorn in allemaal toffe smaken!

9Daarnaast proefde ik de nieuwe Rocks van Lovechock! Zooo lekker. Deze amandelen met kaneel en de rozijnen met kokos waren absoluut mijn favoriet. <3

10Ondertussen waren de meiden van Kromkommer met hun soepen aan de slag gegaan. Yumm!

11Het was alweer gauw tijd om op de fiets te springen, aangezien ik een training heb. Daar kon ik echter geen foto van nemen.. Dus op naar het volgende foodblog event!

13We kregen een foodfotografie workshop van Jan Bartelsman! Ontzettend leerzaam en altijd leuk om te horen hoe een prof naar foto’s kijkt en welke tips hij heeft.

12Daarna mochten we zelf aan de slag gaan! Hierboven het resultaat..

21Terug naar huis fietsen over de grachten..

14Eenmaal thuis, moe van al het fietsen, werp ik een blik op alle (food)post en goodiebags. Lekker met een glaasje wijn erbij.. De goodiebags zijn zoveel leuker dan de rekeningen, al zeg ik het zelf!

16Wat al gauw resulteerde in… een leeg bakje popcorn!

17Het was ondertussen al bijna 8 uur, dus ik besloot te gaan koken.. Een easy diner vanavond!

19Ik moet nog even wachten tot ik kan aanvallen en dus begon ik alvast met mijn plog, checkte ik mijn emails en Facebook.

22Tot mijn zoete aardappel taartje, van Pieman, uit de oven kwam. Ik koop deze altijd graag  op de pure markt in Amsterdam. Twee stuks eten Vriendje en ik gelijk op en de andere bewaar ik in de vriezer voor momenten als deze.

18Daarna fijn relaxen met dit boek & thee! Ik ben benieuwd of ik straks iedereen kan overtuigen. 😉

20Voordat ik het wist was het alweer half 11, moest ik mijn plog nog afmaken en eigenlijk eens richting bed gaan (morgen gaat de wekker weer vroeg!). Bij het kijken naar de preview van mijn plog viel het me op hoeveel ik vandaag op de fiets had gezeten… Dus ik ging de afstand meten en wat bleek: bijna 24 km! Heftig, haha.. Als ik morgen maar geen spierpijn heb 😉

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Plog Getagged

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *