Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Over mij

ianna

Mijn naam is Ianna, en ik schrijf graag over eten. Het is je misschien al opgevallen, daar draait het allemaal om op mijn blog. Hier deel ik mijn bevindingen, uitdagingen, recepten en tips over gezond, puur en (h)eerlijk eten. Ik ben altijd met eten bezig. Je vindt me op de bank met een stapel kookboeken, achter de computer om andere foodblogs te lezen, struinend op de biologische markt, op jacht naar mooie ingrediënten en achter het fornuis. Kokend, met liefde, voor vrienden, familie en natuurlijk voor mezelf.

Gezond eten is voor mij belangrijk. Met mijn blog wil ik graag laten zien dat gezond koken echt niet moeilijk hoeft te zijn. Met een paar mooie, verse en eerlijke ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd maken. Ik houd van recepten die simpel en snel zijn voor op een gewone doordeweekse dag, maar in het weekend pak ik graag uit en kan dan uren in de keuken staan.

Mijn recepten zijn grotendeels vegetarisch, maar niet allemaal. De meeste zijn gezond, maar ik kan ook genieten van een dubbele chocoladetaart met karamel of een goede pasta carbonara. De pakjes en zakjes komen er bij mij alleen niet meer in, want zo heb ik controle over wat ik in mijn eten stop en weet ik zeker dat het niet vol zit met gekke e-nummers! Ik wens je veel lees en kookplezier en hoop je te kunnen inspireren met deze blog.

Tips zijn altijd welkom! Vragen, opmerkingen en berichtjes ook.. Laat als je leuk vindt een berichtje achter, stuur een mail, Tweet mij, schrijf iets op Facebook of Google +!

Groetjes,
Ianna

————————————————————————————————————

Copyright
De inhoud van beginspiration.nl is beschermd door copyright. Alle recepten zijn door mij geschreven, tenzij anders vermeld. Dit geldt ook voor de foto’s. Mocht je toch graag iets willen overnemen, stuur mij een bericht & laat op jouw blog/website een bronvermelding achter.

Review Disclaimer
Op mijn blog, beginspiration.nl, verschijnen van tijd tot tijd reviews, waarin ik een product test en mijn mening geef. Vaak koop ik de producten zelf, maar ik krijg ook producten toegestuurd. Ondanks dat ik deze gratis krijg, vind ik het belangrijk om te benadrukken dat dit geen garantie geeft op een (positieve) review. Een geplaatste review moet voldoen aan mijn standaarden, in lijn zijn met de gedachten van beginspiration.nl en vooral passen bij de bezoekers. Voor mij zijn jullie, mijn bezoekers, het aller belangrijkste en daarom vind ik het belangrijk om hier eerlijk over te zijn. Mochten er verder vragen zijn, stuur dan een berichtje via info(at)beginspiration.nl of laat hieronder een reactie achter.