Munt met aardbei-limoenade

Eigenlijk was ik van plan om er vandaag een blog-vrij dagje van te maken. Maar ik kan niet het niet laten! De zon scheen en ik zat heerlijk op mijn balkon, jurkje aan en bruin worden! Het nadeel is en ik snap het nog steeds niet dat ik, ondanks mijn donkere ogen en donkere haar, toch nooit bruin word! Ik blijf het echter proberen! Na een uurtje hitte (wat was het warm vandaag!), kwam ik uitgedorst naar binnen. Met ogen die nog moesten wennen aan de “donkere” keuken, realiseerde ik me dat ik alleen water en thee in huis had. Dus een glas water achterover en ik was klaar om iets lekkers te creëren. Conclusie: het moest een soort “gezonde” limonade/ijsthee worden, want daar had ik zin in. En dus maakte ik het.

Nodig:
0,75 ml water 
flink bosje munt(blaadjes)
handje aardbeien
limoensap (naar smaak)
honing (naar smaak)
Ijsblokjes, veeel!

Kook het water in de waterkoker. Giet het in een kan en laat het een beetje koud worden. Als het water iets afgekoeld is, voeg dan de muntblaadjes toe, samen met het handje aardbeien, een goede scheut limoensap (naar smaak) en 1-2 eetlepels honing (naar smaak)! Zet in de koelkast tot het goed koud is, knijp dan de aardbeien uit en gooi deze weg. Drink vervolgens met lekker wat ijsblokjes. Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *