Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Mooi, Buenos Aires (Argentinie)

Mooi! Zo kun je ‘Mooi’ wel noemen. De zaak is tot in de details ingericht, met verschillende decoraties en verschillende looks. De sfeer zou ik omschrijven als vintage, de banken zitten lekker en je hebt er wifi. ALTIJD fijn in het buitenland! Qua inrichting zou het zo een restaurantje in Nederland of België kunnen zijn. Een echte relaxte plek voor een ontbijten, lunch, een theetje of zelfs voor een simpele diner.

Er is een ruim aanbod aan gebakjes, broodjes, quiches, maar ook gezonde salades, zowaar echte detox sapjes en heel veel lekkere thee’s. En zelfs voor de vegetariërs onder ons, is er een ruime keuze. Iets wat niet vaak voorkomt in Buenos Aires, waar vlees toch vaak de hoofdrol speelt.

Hotspot: Mooi Buenos Aires, Argentinie

Verder leuk in Buenos Aires:

  • Maru Botana — Gebak, hartige taarten en salades. Perfect voor ontbijt, brunch, lunch of afternoon thee.
  • Tealosophy — Theeshop met originele theesmaken, gemaakt producten uit Argentinië. Lees hier mijn blog!
  • Doppio Zero — Heerlijke Italiaan, simpele voorgerechten, geweldige verse pasta’s en toetjes om van te smullen.  Helaas geen website.
  • La Guitarrita — Niet de mooiste plek, maar het schijnt de een van de beste pizza’s van Buenos Aires te zijn. Houd er rekening mee dat je in de rij moet wachten voor een plekje.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.