Mijn food bucket list voor 2016

Happy New Year!

Allereerst natuurlijk een heel gelukkig, gezond en goed nieuwjaar gewenst. Nu 2016 echt is aangebroken, is het tijd om te beginnen aan die goede voornemens. 😉 Nu weet ik dondersgoed dat ik meer zou moeten sporten, soms nog best iets gezonder mag eten, en zeker meer tijd moet inplannen voor ontspanning. Ik weet ook: een maand verder en al die goede gewoontes zijn waarschijnlijk als eerste de deur uit. Hebben jullie dat ook?

Al een tijdje zit ik echter met een ander idee in mijn hoofd; een food bucket list. Een lijst met de dingen die ik dit jaar wil proeven, maken, uitproberen, doen, zien, eten en meer. Eigenlijk ook een soort goede voornemens, maar (hopelijk) iets makkelijker om uit te voeren. Ik ben geen chef, of een alwetende food blogger, maar een lerende hobby kok die toevallig graag over eten schrijft. Ik houd van koken. Van de recepten die vanaf de eerste keer geweldig zijn, of compleet mislukken. Dat hoort erbij. Ik kijk nu al uit om dit jaar nog meer te gaan koken, meer te leren over eten, nieuwe dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar de verhalen achter het eten. Want dat maakt het voor mij zo leuk. Echt eten, weten waar het vandaan komt en dan samen aan tafel op te eten.

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, heb ik veel geleerd, maar ik wil meer. Daarom staat dit jaar in het teken van juist dat. Echt leren koken. Meer technieken leren. Nieuwe dingen uitproberen. Nog meer plezier in de keuken. Tijd voor een echte food-bucket list, die ik het komende jaar wil afstrepen. Ik houd jullie ondertussen natuurlijk op de hoogte door blogs, filmpjes en meer.

Nieuwsgierig wat er op mijn lijstje staat? Bekijk hier mijn volledige food bucket list.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *