Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Lavinia, Amsterdam

Zin in een gezonde en home made lunch in Amsterdam? Dan ben je bij Lavinia aan het goede adres! Deze gezonde hotspot is niet alleen mijn favoriet maar ook die van vele andere foodies in Amsterdam. Ondanks dat ik er al vaker een hapje ben gaan eten (of even gauw voor een drankje) bedacht ik mij dat ik er nog niks over had geschreven. Tijd om daar verandering in te brengen..

Bij binnenkomst zie ik altijd weer leuke dingen die ik graag mee naar huis zou willen nemen. Lavinia heeft echt een vintage look, met verschillende hoekjes met (niet) matchende stoelen, mooie boeketten, gekke tierelantijnen en op de planken staat veel lekkers en leuks. Gelukkig kun je bij Levinia kun je alles kopen; natuurlijk het eten, maar ook de de stoel waar je op zit, de tafel waar je aan eet of de spread die je zojuist op je broodje hebt gesmeerd. Super leuk! Om de mooie open keuken niet te vergeten, waardoor jij gezellig mee kunt kijken naar al het lekkers wat er wordt bereidt.

IMG_5675

IMG_5696

Wat staat er op het menu? Denk aan: Denk aan een linzensoep met kurkuma en kokos tot quinoasalade met hazelnoten en avocado. Heeeerlijke gegrilde aubergine met tahina & Pizzetta’s met paddenstoelen, rucola en pecorino. Yumm! Je zou het kunnen omschrijven als echt health food, waarvan 80% vegetarisch en je hier en daar iets vindt met vlees of vis. Verder is er een ruim assortiment aan wisselende zoetigheden en gebakjes, van oma’s appeltaart tot rauwe energie balletjes van noten en dadels. Drink er een verse smoothie bij, of een lekker kokossapje en je stapt voldaan weer naar buiten.

LGF2

Na sluitingstijd worden er verschillende events georganiseerd, denk aan workshops en lezingen over voeding, gezondheid en veel meer. Wanneer mijn laatste tentamens achter de rug zijn ga ik me hier zeker een keer voor inschrijven, want het kost maar €17,50 incl healthy drankje en hapje! Ik ben heel nieuwsgierig in ieder geval.. Jij ook? Hier lees je meer over Lavinia, de workshops & lezingen, het adres en de openingstijden!

2 Discussions on
“Hotspot: Lavinia, Amsterdam”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.