Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Juni: getting bikini proof!

Het is bijna zomer! Over een kleine 3 weken is het tijd voor zon, zee, strand, zomerjurkjes en dus een bikini-proof lichaam. Komende maand ga ik namelijk aan de slag met een nieuw projectje (of uitdaging, net hoe je het wilt noemen 😉 ) en dus houd ik deze maand een extra gezond dagboekje voor jullie bij. Voor mij is dat gelijk een goede stok achter de deur en daarbij hoop ik jullie te inspireren met mijn extra gezonde en zomerse recepten uit mijn “dagboek”.

Het plan is eigenlijk heel simpel: een maand lang gezonder eten, braaf elke dag (proberen) te sporten/bewegen en aan het eind van de maand is het: hallo bikini. Hiervoor zal ik een aantal dingen laten staan (suiker, koffie, gluten etc) en andere dingen juist weer iets meer gaan eten(groenten, fruit, gezonde granen). Afvallen hoeft niet, maar het mag gewoon net iets strakker. 😉 Al zul je vast wat kilootjes verliezen wanneer je dagelijkse eetpatroon wat minder gezond is. Overleg overigens altijd met je huisarts voordat je grote veranderingen aanbrengt in je eetpatroon.

De komende maand geef ik jullie een kijkje in de keuken, met de lekkerste (en gezonde) recepten.. Ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen! Er staan in ieder geval veel leuke (en lekkere) dingen op de planning.. Een ding is zeker: haal die bikini’s maar alvast uit de kast, over een maandje ben ik klaar voor de zomer… 😉

Wil je mij volgen deze maand? Op social media zal ik gebruik gaan maken van #backtobikini om mijn vorderingen bij elkaar te houden.

8 Discussions on
“Juni: getting bikini proof!”
 • Yeaaah, kom maar op met die bikini. Als motivatie heb ik vorige week een nieuwe gekocht haha. Ik ben heel benieuwd naar al je gezonde recepten, kan ik ook mooi weer inspiratie op doen 🙂 zo’n dagboekje bijhouden werkt goed he. Vooral als je het ook nog aan een ander laat lezen. Van mezelf weet ik dat ik iets er dan niet in wil zetten en het daardoor ook niet eet haha.

  Nou succes en gaat je sowieso lukken! Ik ga volgende week starten met de detox (fingers crossed haha)

 • Leuk! in juni begin ik ook al altijd aan dat bikinilijf te denken. Ik eet vrij gezond, maar snoep nog te vaak! Ik ben ook wat bbb beginnen doen en merk dat dit wel heel goed is voor m’n lijf. Ik voel me al strakker worden, haha 🙂 zelf al is het maar een gedacht, zo af en toe wat spierverstevigingsoefeningen doen super goed!

 • wauw das een mooi voornemen!
  ben er zeker van dat veel dit voorbeeld gaan volgen,
  is koffie dan zo slecht voor je ? dat wist ik niet.
  ik heb thuis een sodastream en gebruik die enorm vaak om prikwater te maken. Toch doe ik er (bijna) altijd nog citroen en munt of een tesseire siroop 0 ´% suiker bij. Geen idee eigenlijk of deze slecht voor je is.
  Alvast goede moed!
  kijk al uit naar je nieuwe receptjes!

  • Het gaat tot nu toe prima, moet ik zeggen. Vandaag dag 4, dus nog even te gaan.. 🙂 Een tip: je moet gewoon een datum uitkiezen, in je agenda zetten en vasthouden aan die dag. Dat werkt bij mij in ieder geval het beste. Als eenmaal de eerste dagen voorbij zijn, heb je meer houvast en houd je het beter vol. Succes!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.