Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: T’s bites and wines, Amsterdam West

In de Kinkerstraat verschijnen de laatste tijd steeds meer nieuwe hotspots, om een heerlijk hapje te eten of een drankje te drinken. Zo ook T’s bites and wine; een wijn-bar met betaalbare glazen wijn en heerlijke hapjes.

Naast prachtige wijnen hebben ze een passend menu met bites uit alle windstreken, zoals cocquilles met een taboule salade, blini’s met zalm en mierikswortel, en ook een geweldige charcuterie en kaasplank. Echt een aanrader! Bij elk gerechtje kun je kiezen voor een speciaal geselecteerde wijn die goed past bij jouw gekozen hapjes.

Ts2

Eigenaresse Tanja spreekt namelijk met veel enthousiasme over de wijnen, haar reis door Zuid-Europa (ter inspiratie voor de wijnen bij T’s) en natuurlijk haar wijnbar. Naast gezellig borrelen met vriendinnen wilt ze aan de slag met wijnproeverijen en wijn-workshops, om zo nog meer bijzondere wijnen te proeven en leren kennen.

Bij T’s worden wijnen geschonken uit alle streken van de wereld, waaronder Italië. Zo serveren ze hier mijn favorieten uit Italië: een Pinot Grigio en een Barbera Batasiolo uit Piemonte. T’s is een fijne plek om met een groepje vriendinnen, een goed glas wijn en een paar bijpassende bites te vertoeven.

T’s Bites and Wine
Kinkerstraat 53AH
Amsterdam West
ts-lifestyle.nl

Deze blogpost is gemaakt in opdracht voor Storie di Stile, in samenwerking met het Italiaanse biermerk Peroni en verschillende bloggers, waaronder Beginspiration. 

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.