Hotspot: SNCKBR, Amsterdam (meerdere vestigingen)

SNCKBR

Ik heb een tijdje onder een steen geleefd, volgens mij. Een paar weken geleden ging ik namelijk voor de allereerste keer eten bij SNCKBR. SNCKBR bestaat namelijk al een tijdje in Amsterdam, ze hebben ondertussen een tweede vestiging en alweer een hele nieuwe menukaart. En ja, ik was er nog nooit geweest, en dat kan natuurlijk niet.

SNCKBR is een gezonde twist op een traditionele snackbar, met friet, shoarma en zelfs een kapsalon op het menu. Maar ook heel veel lekkere en gezonde opties zoals zucchini spaghetti, soepen, salades en de chefs plttr. Een plateau met verschillende gerechtjes van de kaart, waarbij je dus meerdere dingen kunt proeven.Wij kozen voor die laatste, om zo veel mogelijk dingen van de kaart te kunnen proeven. Wij kregen bijvoorbeeld als voorgerecht de geweldig lekkere hummus (mijn favoriet), rauwe tonijn en vegan zucchini tater tots. Het hoofdgerecht bestond uit een geweldige steak met gegrilde groenten en chimichury, gebakken slibtong en de gevulde aubergine met tahin. Als dessert deelden we een rauwe cheesecake met fruit. Superleuk om zoveel verschillende dingen te proeven, maar ik ben ook nieuwsgierig naar de bloemkool pizza en portobello burger. Voor de volgende keer.

SNCKBR lijkt op een concept dat je vaker ziet in Londen en New York. De focus ligt op gezond eten en dan niet de standaard salade geitenkaas, of broodje met hummus en gegrilde groenten, maar een ander niveau vegetarisch en vegan eten. Iets wat ik heel erg miste in Amsterdam, dus zoals je begrijpt ben ik super blij dat ik dit heb ontdekt.

Over trends gesproken. Vanaf eind maart kun je terecht een all day (boozy) brunch bij SNCKBR. Iedere laatste zondag van de maand organiseren ze een Green Healthy Brunch met een DJ, lekker (gezond) eten en gratis green shots.

SNCKBR
Kinkerstraat 106-108
Van Woustraat 34-36
snckbr.com

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Hotspot

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *