Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Renato’s, Amsterdam de Pijp

Een grappig weetje: ik woonde vroeger echt om de hoek van Renato’s. De vorige eigenaren, die overigens uit hetzelfde dorp als ik komen, hebben de tent doorgegeven aan de jongere generatie. Met mijn voorliefde voor pizza en Renato’s om de hoek, kon het niet anders dan dat het mijn favoriete pizzeria werd. Het is een plek waar ik graag met mijn ouders, vriendinnen, vriendje of zelfs alleen ga eten. Aan de bar met een pizza en af en toe een blik de keuken in werpen.

Renato2

Renato3

Ondertussen ben ik verhuisd en eet ik er minder vaak, maar als ik weer in de buurt ben dan kan ik genieten van een Peroni, een bord vol antipasti en natuurlijk de pizza’s. De klassiekers blijven op de kaart staan, en ik blijf genieten van de de echte buffelmozzarella, de pizza met dunne bodem of biscotti-ijs als dessert. Je kunt me er wakker voor maken. Daarom deel ik deze favoriet graag met jullie. Buon appetito!

Onlangs werd een tweede locatie, Renato’s Osteria, geopend op het Van Der Helstplein in Amsterdam.

Renato’s
Karel du Jardinstraat 32, de Pijp, Amsterdam
renatospizzaria.nl

Renato4

Deze blogpost is gemaakt in opdracht voor Storie di Stile, in samenwerking met het Italiaanse biermerk
Peroni en verschillende bloggers, waaronder Beginspiration. 

2 Discussions on
“Hotspot: Renato’s, Amsterdam de Pijp”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.