Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Hometown, Den Haag

Voor een afspraak nam ik vorige week de trein richting Den Haag. Ik was al in tijden niet meer in het centrum geweest, en verbaasde mij over alle leuke tentjes die ik tegenkwam. Midden in het centrum van Den Haag vind je ook Hometown Coffee & More. Deze espresso en slow-coffee hotspot ligt letterlijk om de hoek van het Binnenhof, Paleis Noordeinde en Den Haag centraal. Een top locatie dus! Als je een dagje in Den Haag bent, dan zijn dit soort tentjes echt ideaal.

Bij Hometown weten ze alles over koffie! De barista’s zijn gespecialiseerd in het maken van de beste koffietjes, van een regulier ‘bakkie’ koffie tot de perfecte slow coffee, maar ook koffie met speciale smaken en verschillende soorten bonen. Zelf nam ik een cappuccino mee voor onderweg en die was echt onwijs lekker; niet te warm (maar zeker niet te koud) en met perfect opgeklopt laagje melk.

IMG_0092

IMG_0093In de huiselijke setting van vintage meubels en jazzy muziek, kun je ’s morgens de dag beginnen met een goede cappuccino en een krant aan de lange leestafel, of bij weinig tijd een koffie to go die je zo kunt meenemen. Ook als je geen koffieliefhebber bent, is Hometown zeker een aanrader. Ze hebben er ook verse smoothies, sappen, heerlijke taartjes, goed belegde broodjes, maar ook borrelplateau’s en een glaasje wijn.

Echt een aanrader voor een lekker kopje koffie; fijn centraal en van goede kwaliteit. Ben je een keer in de buurt? Dan kan ik het zeker aanraden!

Hometown Coffee & More
Buitenhof 4, Den Haag
hometowncoffee.nl

1 Discussion on “Hotspot: Hometown, Den Haag”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.