Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Distrikt Coffee, Berlijn.

Wat blijft Berlijn toch een fijne stad. Ik kan niet wachten om volgend jaar weer terug te gaan. Het is voor ons een jaarlijks event geworden: een paar dagen Berlijn. In Berlijn ben je omgeven door hippe koffietentjes, geweldige restaurants (en soms ook iets minder geweldig), vegetarische brunch spots en hippe barren waar je naast koffie ook wijn kunt drinken. Elke keer als ik die kant op vertrek, maak ik een lijst met nieuwe plekken die ik wil bezoeken. En, elke keer maak ik mijn lijstje niet af omdat ik onderweg wordt afgeleid door al het leuks wat Berlijn te bieden heeft. Zo ook bij Distrikt Coffee.

Zo ook Distrikt Coffee in de wijk Mitte, maar net buiten het centrum van alle toeristen waardoor je vooral locals tegen komt. Het interieur is zoals je van Berlijn verwacht; rauw, modern en klassiek tegelijkertijd. Het is niet strak afgewerkt, zoals vaak in Nederland, maar juist de verschillende tafeltjes, stoelen en schattige vaasjes met bloemen maken het helemaal af.

CD 2Naast koffie en thee, kun je er terecht voor een heerlijk ontbijt. De keuze is beperkt, maar wat er op de kaart staat is het proberen waard. Wij hadden net ontbeten, dus hadden niet meer zoveel (eigenlijk geen) trek. Maar: na het zien van deze geweldige pancakes moesten we ze proberen! En oh wat waren ze lekker, luchtig en helemaal niet zoet. Ook de granola zag er geweldig uit! Net als de cakes en taarten in de display naast het koffiezet apparaat.

Mocht je in de buurt zijn, dan is deze hotspot zeker een aanrader. Ik kan in ieder geval niet wachten om terug te gaan! Bestellen: echt alles! <3

Ps. Vorig jaar schreef ik al een korte blog over hotspots in Berlijn. Dus ga je binnenkort die kant op? Neem dan zeker een kijkje!

De uitgelichte foto van het interieur is gemaakt door Distrikt Coffee.

2 Discussions on
“Hotspot: Distrikt Coffee, Berlijn.”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.