Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Dim Sum Now, Amsterdam de Pijp

Zin in Aziatisch, maar even klaar met sushi? Er is een nieuwe hotspot in de Pijp: Dim Sum Now! Gastblogger Christina ging afgelopen week een hapje eten, en proefde alle lekkere gestoomde hapjes.

Dum Sum Now is redelijk klein, maar daardoor knus. Neem gezellig plaats aan het raam, rondom de open stoomkeuken (mijn favoriet) of aan de grote tafel achterin. Bepaal hoeveel trek je hebt en kies je hapjes uit. Zo simpel is het. Ik probeerde bijvoorbeeld de lekkere crispy gyoza. Deze worden gevuld met varkensvlees, kip, eend, spinazie of vis. Of, kies voor de gestoomde dumplings, die zijn namelijk ook erg lekker.

Naast deze hapjes kun je ook kiezen uit een van hun Very Specials. Tip: probeer hun BBQ bun. Deze is gevuld met gemarineerd varkensvlees, champignons, ui en gember. Heerlijk! Of kies voor de gevulde lotusbladeren met sticky rijst, kip, garnalen en champignons. Het is trouwens ook mogelijk om een mandje met vegetarische hapjes te bestellen. Verder heb je ook leuke en orriginele desserts: de zoete custard bun met gecondenseerde melk is perfect om je maaltijd mee af te sluiten.

DimSumNow

Tijdens mijn bezoek was de jasmijnthee niet aan te slepen. Geserveerd in een leuk klein theepotje. Al zijn de Bos ice teas of een Tsingtao biertje ook een aanrader. Liever thuis dim summen? Binnenkort kun je een stoommandje kopen in de winkel en deze thuis stomen. Zo kun je ook aan je eigen tafel van de lekkernijen van Dim Sum Now genieten. Super leuk.

Dim Sum Now
Ferdinand Bolstraat 36
Amsterdam, de Pijp
dimsumnow.com

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.