Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Cafe de bieb, Amsterdam de Pijp

Op maandag werk ik altijd aan Work It. Een nieuw project waarbij we workshops geven aan bedrijven over een gezonde leefstijl en natuurlijk over eten. Super tof om te doen, en vooral omdat er zoveel leuke projecten en bedrijven op ons pad zijn gekomen dit jaar. Elke maandag hebben wij onze wekelijkse meeting en dat betekent het perfecte moment om een nieuwe hotspot te bezoeken: Cafe de Bieb.

Deze week gingen wij ontbijten bij Cafe de Bieb. Een rustige plek, waar je geweldig goed kunt werken en dat echt in het hartje van De Pijp. Een fijn buurtcafé, vol boeken en tijdschriften. Een plek waar ik mij gelijk thuis voelde. Je kunt er terecht kunt voor een ontbijtje, lekkere lunch, een gezellige borrel, een hapje eten en zelfs een feestje in het weekend. Verder organiseren ze leuke events zoals Sunday Pancakes (elke zondag is het pancakes dag!), maar je kunt er ook pub quizzen en er zijn (literaire) voorleesavonden. Net als bij de ‘echte’ bieb…

DeBiebC2

De kaart is simpel, maar er is genoeg keuze. Wij kozen voor de granola met yoghurt, en een portie scrambled eggs met toast, gegrilde tomaten, bacon en paddenstoelen. Simpel, maar lekker. Je kunt ook kiezen voor de wentelteefjes, of later op de dag bijvoorbeeld voor goed gevulde taco’s, salades, flammkuchen en een aantal daghappen. Een plek om de hele dag te blijven zitten dus.

Ik vind het daarbij echt een fijne plek om te werken. Dat heb ik nu al een paar keer gezegd. Maar het is echt zo’n plek waar je ongestoord achter je laptop kunt zitten. Ik schrijf dan altijd binnen no-time mijn blogs en maak mijn to-do lijst een stuk korter. Altijd fijn. Vooral aan het begin van de week. Maar, of het nu werken, eten, bijkletsen of boeken lezen is… Het kan allemaal bij Café de bieb.

Café de Bieb
Saenredamstraat 32
Amsterdam de Pijp.
cafedebiebamsterdam.nl

2 Discussions on
“Hotspot: Cafe de bieb, Amsterdam de Pijp”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.