Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Hotspot: Bakers and Roasters, Amsterdam de Pijp

Bakers and Roasters is een koffietentje die alweer een tijd bestaat, en waar ik graag kom. Niet alleen om koffie te drinken, maar ook voor hun heerlijke ontbijtjes en geweldige taarten. Vanuit de open keuken worden de lekkerste dingen gemaakt, denk aan een veggie full on English Breakfast met eieren (hoe je ze zelf wilt), haloumi, avocado, ontbijt aardappeltjes, spinazie, romige paddenstoelen, homemade relish en toast. Ook lekker: de American style blueberry pancakes, met banaan en maple siroop. Om de ‘ maak je eigen mimosa’s’ met cava, sinaasappel en passievrucht niet te vergeten. Het allerlekkerste plekje voor op een zaterdag morgen ontbijt met vriendinnen of Vriendje.

Zoals ik al zei kom ik er ook graag voor een koffie met daarbij een lekker stuk taart. Ze hebben verschillende soorten lekkers op de bar staan, en het aanbod verandert per dag. Al zijn er een aantal klassiekers, zoals de rocky road, die vaker ziet terugkomen. Ze hebben een ruim aanbod aan Ozone Coffee; nu ben ik geen koffie kenner dus zegt mij dit merk eerlijk gezegd weinig, maar de koffie is er lekker en sterk van smaak (een belangrijk puntje voor vriendlief!) en daardoor al gauw favoriet.

Bakers and roasters Amsterdam de pijp

Een gezellige hotspot midden in de Pijp, met veel vrolijke kleurtjes en een goede zitplek om doordeweeks een paar uurtjes te werken. Lekker met een uitgebreid ontbijtje, of een koffie met een stuk taart. Een leuk puntje: de figuurtjes in deze koffie zijn niet gemaakt van de koffie en melk, maar worden met cacaopoeder erin getekend en dat zorgt voor hele mooie plaatjes.

Bakers and Roasters
Eerste Jacob van Campenstraat 54
Amsterdam, de Pijp
bakersandroasters.com

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.