Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

FoodWeLove box

Food We Love Box

Ken jij de FoodWeLove box al? Elke maand wordt er een leuk pakketje samengesteld, vol lekkere, pure en eerlijke delicatessen. De box bestaat uit minimaal 5 producten. Er zit altijd iets in wat direct kunt eten (dadels), een product wat je makkelijk kunt gebruiken (bulgur) en iets voor in de voorraad kast (kruiden/tahini).

Wat is er nu zo leuk aan? Elke maand is het een verrassing wat er in de box zit. Daarbij maken ze een selectie van de mooiste producten over de hele wereld. De producten in onze FoodWeLove box zijn met grote zorg en veel plezier bij elkaar gezocht, vaak geholpen door bekende foodies (denk aan een bekende chef of schrijver van kookboeken). Denk bijvoorbeeld aan: Delicious Magazine, Samual Levie (van Brandt&Levie worstjes), Chris Naylor (Chef restaurant Vermeer) en Nadia Zerouali (Nadia & Merijn bij 24Kitchen en kookboek Arabia bij je thuis).

FoodWeLove werd opgericht door Marleen Basart, die besloot haar hart te volgen en haar eigen bedrijfje te beginnen. Zij gelooft er heilig in dat producten met een verhaal lekkerder smaken. Met als droom inspirerende verhalen over producten en leveranciers met zoveel mogelijk mensen te delen.

Nieuwsgierig wat er deze maand in zit? Ik ontving er eentje en deel de inhoud graag met jullie:

Food We love box gepelde pistachenoten

Food we love box kruiden

Food we love box bulgur

Food we love box tahini

Food we love box tahini

Food we love box dadels

Kruiden (Sumak, Za’atar en Kardemom peulen) van Pit&Pit. Dadels van Yogi&Yousef. Light tahini van Meridian. Biologische bulgur van Pit&Pit. Gepelde Pistachenoten van FoodWeLove. Rozenwater van Cortas.

Wat te doen met bovenstaande ingrediënten? Ik maakte falafel met een bosui-tahini sausje, bulgur-kruiden salade en zoete pistache taartjes (met dadels en rozenwater) als toetje. Yumm <3

5 Discussions on
“FoodWeLove box”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.