Food&Sports workshop van Beginspiration en Voedingsdeskundige Stefanie Klaver

Eindelijk is het zover! Zoals jullie vorige week al in het kijkje in de keuken en op Facebook konden lezen, ben ik achter de schermen druk bezig met een nieuwe project! Een onwijs leuk project wat ik graag met jullie wil delen, en vandaag kan ik het eindelijk vertellen… Samen met voedingsadviseur Stefanie Klaver ga ik twee workshops organiseren met als thema Food & Sports! Want, hoe zit dat nu met gezond eten en sporten? Het allerleukste is natuurlijk: jullie kunnen erbij zijn!

Op 11 april is het zover en geven we twee workshops in hartje Amsterdam. Bij de workshops staan gezond eten en sporten centraal. Tijdens de workshop krijg je antwoord op vragen als:

  • Welke voeding heb je als sporter nodig en waarom?
  • Wat kun je eigenlijk het beste eten voordat je gaat sporten?
  • Hoe zorg je ervoor dat je lichaam optimaal kan herstellen?
  • Hoe breng ik de theorie in praktijk!

Dus: Informatie waar je iets mee kunt! Daarbij gaan we natuurlijk met z’n allen aan de slag om een aantal lekkere recepten om zelf te maken, proeven en mee naar huis te nemen.

INSCHRIJVEN WORKSHOP: 

Wil jij meedoen met onze toffe Food & Sports workshop op 11 april? Stuur dan een e-mail naar workshops@beginspiration.nl:
– Naam
– Volledige adres
– Telefoonnummer
– Jouw voorkeur voor tijdstip (10.30 of 14.00)
– Aantal personen

De workshop kost €30 euro per persoon. Hiervoor krijg je een toffe workshop van ongeveer 2 uur, een aantal super lekkere recepten en je gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis! De eerste 40 (2x 20) kunnen een plaatsje bemachtigen en krijgen verdere informatie via e-mail toegestuurd.

Tot slot wil ik onze sponsors bedanken, want zonder hun hadden we het nooit voor elkaar kunnen krijgen. Veel dank aan:

Vitaminboost Kinkerstraat
VitaCoco
BitesWeLove
FoodWeLove box
Yogi & Yousef dadels
Solgar
FonQ
Alka Vitea

4 reacties

    1. Hi Sabrina, dankjewel! Ik vind het ook super leuk om te doen! Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, maar mocht je het leuk vinden om te komen dan ben je natuurlijk meer dan welkom. Ik zou alleen niet te lang wachten met beslissen 🙂 Groetjes, Ianna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *