Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Food&Sports workshop #2

Eindelijk is het zover! Na de eerste succesvolle editie van onze workshop, ga ik samen met voedingsadviseur Stefanie Klaver opnieuw de Food & Sports workshop organiseren. Want, hoe zit dat nu met gezond eten en sporten? Het allerleukste is natuurlijk: jullie kunnen erbij zijn!

Op 23 juni, van 19.00-21.00 uur, zal de tweede editie plaatsvinden in hartje Amsterdam. Bij de workshops staan gezond eten en sporten centraal. Tijdens de workshop krijg je antwoord op vragen als:

  • Welke voeding heb je als sporter nodig en waarom?
  • Wat kun je eigenlijk het beste eten voordat je gaat sporten?
  • Hoe zorg je ervoor dat je lichaam optimaal kan herstellen?
  • En, natuurlijk: hoe breng jij de theorie in praktijk!

Dus: Informatie waar je iets mee kunt! Daarbij gaan we natuurlijk met z’n allen aan de slag om een aantal lekkere recepten om zelf te maken, proeven en mee naar huis te nemen.

INSCHRIJVEN WORKSHOP: 

Wil jij meedoen met onze toffe Food & Sports workshop op 23 juni? Stuur dan een e-mail naar workshops@beginspiration.nl, met daarin vermeld:
– Naam
– Volledige adres
– Telefoonnummer
– Aantal personen

De workshop kost €30 euro per persoon. Hiervoor krijg je een toffe workshop van ongeveer 2 uur, een aantal super lekkere recepten en je gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis! De eerste 15 personen kunnen een plaatsje bemachtigen en krijgen verdere informatie via e-mail toegestuurd.

Hieronder vind je alvast een preview van de vorige keer!

IMG_0128

IMG_0137 Collage1IMG_8115IMG_0150

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.