Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Een nieuw bedrijfje + een nieuwe workshop.

Jullie hebben het misschien al op Instagram voorbij zien komen. Achter de schermen ben ik samen met Stefanie Klaver en Sesanne van The Lion Kitchen druk bezig geweest met het uitwerken van een nieuw concept: Work It

Na het succes van de eerdere workshops, die ik met Stefanie organiseerde, gaan we dit jaar verder in een nieuw jasje. Plus een serie aan workshops om ervoor te zorgen dat jij, of jouw bedrijf, meegaat in de levensstijl anno nu. Om Nederland zo nog gezonder te maken, maar vooral te inspireren, motiveren en activeren om aan de slag te gaan. Dat doen wij onder andere in een vijftal workshops bij Move//West. En het allerleukste: jij kunt erbij zijn!

We starten het jaar met Feed It; hierbij leer je welke voeding jouw in staat stelt om optimaal te functioneren, niet alleen op de werkvloer maar ook in het dagelijks leven. Tijdens de workshops krijg je antwoord op vragen, zoals: welke voeding heb je nodig om fit en energiek de dag door te komen (en welke juist niet)? Wanneer eet je wat en welke hoeveelheden heb je nodig? Zijn voedingssupplementen zinvol? En nog veel meer.

Ook krijg je feedback op een door jou bijgehouden voedingsdagboek, inclusief practische tips en gaan we uiteraard aan de slag met een aantal recepten zodat je de theorie ook in praktijk kunt brengen. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met een super snel en gezond ontbijt, een simpele salade die perfect is om mee te nemen naar werk of studie, iets lekkers om te drinken en natuurlijk een heerlijke snack. 

Alles op een rij:
Datum: 21 februari 2016
Tijd: 10:00-12:00 & 14:00-16:00
Kosten: € 29,95 (incl. goodiebag)
Inschrijven kan hier.

Er is slechts ruimte voor 20 deelnemers per workshop, dus meld je snel aan. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien. Nieuwsgierig naar vorige workshops? Hieronder vind je alvast een kleine preview:

IMG_0150

Collage1

IMG_0128

IMG_8115

IMG_0137

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.