Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Een kijkje in de keuken (21)

Vorige week gaf ik een klein kijkje in de keuken van jullie, mochten jullie nieuwsgierig zijn, lees dan hier mijn volledige Instalove post! Vandaag ben ik gewoon weer terug met een kijkje achter de schermen bij Beginspiration! Met deze week: Snapchat, filmen voor de nieuwe challenge, heel veel studeren voor het aller aller allerlaatste tentamen ooit (als het goed is) blogevents en een heerlijk lang Pinksterweekend met vriendje.

Collage1Op maandag ben ik begonnen de dag met iets nieuws: een plog op Snapchat! Ik wilde er al een tijdje mee experimenteren, maar had er nog geen tijd voor vrij gemaakt om uit te zoeken hoe het nu precies werkt (ik voel me nu officieel oud haha!). Voor diegenen die mijn account al hebben gevonden: hopelijk vonden jullie de plog leuk! Mocht je het leuk vinden om mijn nieuwe plog te bekijken en mij op Snapchat te volgen, voeg mij dan toe met gebruikersnaam @beginspiration! De rest van de dag spendeerde ik vooral aan studie voor mijn allerlaatste tentamen ooit. Ik maakte als lunch een heerlijke en zomerse citroenpasta met courgette, feta en verse munt. Echt een aanrader wanneer je trek hebt in iets simpels maar gezonds! Ik moest savonds namelijk een aantal uurtjes werken, dus kon ik het restje pasta koud meenemen als diner. Heel fijn om niet te hoeven koken! Bij thuiskomst gauw de laatste e-mails beantwoorden, een blog klaarzetten voor morgen, een paar foto’s van vanmiddag bewerken en dan een beetje ‘op tijd’ slapen.

Collage2Op dinsdag versliep ik mij per ongeluk. Gelukkig niet veel, maar het is toch lekkerder de dag beginnen wanneer je de tijd hebt en niet zo achter de feiten aanloopt. Na een paar uurtjes studie, beantwoorde ik gauw een aantal e-mails, was het tijd om op de fiets te stappen richting Morgan & Mees voor een lekkere lunch. Ik nam de salade met artisjok, zongedroogde tomaatjes en parmezaan. Daarna was het gauw door naar S, waarmee ik ook de Food & Sports workshop heb georganiseerd. We gingen filmen voor een hele toffe challenge waar ik komende maandag mee begin. Spannend!! Check Facebook wanneer je nog niet weet waar ik het over heb! Verder kletsen we bij over onze tweede Food & Sports workshop; datum wordt binnenkort bekend gemaakt en dan vind je ook hier meer informatie over hoe jij je kunt inschrijven! Ondertussen was het alweer bijna 6 uur en hoogtijd om naar huis te gaan. Gauw naar huis, snel iets eten en door richting sport. Even heerlijk 1,5 afsluiten en knallen (niet de hele tijd hoor ;)). Ik was best moe na een drukke dag waarbij ik vooral op pad ben geweest, dus dook met een tijdschrift in bed. Perfect.

Collage3Woensdag was niet echt een spannende blogdag! Om 8 uur zat ik alweer op kantoor om te werken, waarna ik naar een extra vragenuurtje ging op de uni en daarna weer door naar huis. Gauw boodschappen doen, wat studeren en een hapje eten. In de avond nog een paar uurtjes in de boeken en voor ik het wist was de dag weer voorbij. Ik begon vandaag ook met het lezen van een nieuw boek: Helweek!

Collage4De donderdag stond ook in het teken van studeren, maar ik maakte ook een portie van deze geweldige glutenvrije en vegan quinoa-noten repen met chocolade laagje! Yum. Ik plaatse mijn eerste post die ik in opdracht voor Storie di Stile maakte; een Italiaanse stijlblog waarbij ik met een cameraploeg en fotograaf langs mijn favoriete hotspots ga. Onwijs leuk om te doen! Met als eerste online de geweldige delicatessenwinkel Foodelicious in Rotterdam! Daarna was het nog even door naar werk, maar aangezien ik vandaag een beetje vergeten was om iets te maken, kocht ik een kant en klaar maaltijd van Marqt om mee te nemen… Helaas is het toch elke keer weer dat ik een hap neem en denk: nee, dit is toch echt niet zo lekker. Het is prima, begrijp me niet verkeerd, maar zelf koken en je eigen gerechten maken is zoveel lekkerder! 🙂

Collage5Ook de vrijdag stond (verrassing!) in het teken van studie. Ik was al super vroeg wakker en dat betekende dat ik om half 8 (jawel!) alweer in de boeken zat. Na een ochtendje knallen, met vooral veel aardbeien en koffie (ook in die volgorde), ging ik op de fiets naar een tof event van een PR bureau wat zich specialiseert in reizen. Na een inspirerende en informatieve presentatie, liep ik een rondje langs hun merken en moest ik helaas weer door. Gauw langs een ander bureau, om te kijken of we in de toekomst misschien een leuke zakelijke samenwerking kunnen opzetten, en daarna weer de boeken in. Aan het eind van de dag was ik te laat thuis om nog met het sportklasje mee te doen en ik was kapot. Na een snel diner van tomatensoep, een vegaburger uit de vriezer en een plukje salade, ga ik richting stad voor een drankje met vriendinnetjes.

Collage6Enn ook de zaterdag stond in het teken van de laatste loodjes voor studie (die wegen het zwaarste toch?). Ik studeerde steeds een uurtje of twee, met daarna een kleine pauze in de vorm van boodschappen doen, huis stofzuigen, lege flessen wegbrengen, een reep tony chocolonel en dat soort dingen. Het moet immers ook gewoon gebeuren! Aan het eind van de middag kwam mama langs en gingen bij Girasole in het zonnetje aan de Amstel zitten. Glaasje wijn erbij en een paar hapjes (die helaas niet heel lekker waren), maar we genoten vooral van het lekkere weer. We wilden eigenlijk een hapje gaan eten bij een nieuwe restaurant, maar die was helemaal vol, dus fietsen we door naar Eddy Spaghetti, voor een lekker bord pasta. Tot mijn grote schrik hadden ze de tiramisu van de kaart gehaald.. ZO jammer, want die was  geweldig lekker!

Collage7Zondag was wederom een studie dag…. Nog twee dagen en dan ben ik gewoon klaar. Natuurlijk moet ik mijn tentamen nog halen, maar ik vind het een onwijs gek idee dat dit waarschijnlijk de laatste is ooit. Het is niet alsof ik straks in een zwart gat val (dat denk ik niet), maar het is toch een periode die je hebt afgesloten en een nieuwe periode waar je aan begint. Ik lunch met een simpele broccolisoep en besluit buiten een rondje te lopen, want het was echt heerlijk weer buiten. Daarna weer in de boeken… Deze Pinksteravond deed ik het rustig aan. Na het eten redelijk op tijd in bed liggen en slapen. Het laatste lukte niet gelijk, dus ik keek een aflevering New Girl (te grappig) en las in mijn boek: Helweek! Inspirerend en beangstigend tegelijkertijd; voor diegene die weten waar ik het over heb… 24 uur opblijven!!! 😐 Op naar een nieuwe week…

3 Discussions on
“Een kijkje in de keuken (21)”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.