Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Een kijkje in de keuken (10)

Goedemorgen allemaal. De afgelopen dagen was het een beetje rustig op mijn blog.. Waarom? Dat lees je in dit kijkje in de keuken! Op naar een nieuwe week..

collage 1 collage 2Na een gezellig weekend was het wel weer even lastig starten op maandag. Ik begon de dag met een lekkere chocolade-banaan smoothie, maar desondanks kwam ik niet echt op gang. Na afronden van een externe opdracht, een rondje boodschappen doen, lunchen, een aflevering Suits, college, het uitschrijven van mijn blog, iets maken om mee naar werk te nemen, een paar uurtjes werken en het last minute e-mails versturen was de dag alweer voor bij.. Just like that! Diner: groene bonen salade met feta. De dinsdag stond vooral in het teken van een leuk project waar ik sinds kort aan werk. Het gaat over sporten en gezond eten.. Binnenkort ga ik hier meer over vertellen! Voor nu wordt er achter de schermen aan gewerkt. Ik schreef de review voor het kookboek The Green Kitchen Travels (aanrader!) en ik studeerde een paar uurtjes. Daarna was het gauw fietsen naar de Jordaan waar ik met Blogger2Meet college Sees had afgesproken bij SLA om wat laatste dingen te bespreken, en daarna was het  door naar de Vision & Goals workshop bij lululemon atletica die we voor Blogger2Meet deze maand hebben georganiseerd.  Diner: sushi bij de toffe Vision & Goals workshop.. Woensdag was ik weer vroeg wakker, op zich vind ik het vroege opstaan heel fijn, vooral nu het alweer licht wordt. Ik ging koffie drinken bij een van mijn favoriete koffietentjes, daarna naar college en een aantal uurtjes werken. Diner: super lekkere salade met restjes, denk kidneybonen, snijbonen, paprika, rode ui, koriander en feta. Op donderdag ochtend ging ik al vroeg naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling, maar helaas was deze na 2 uur nog niet klaar. Dus ik ging naar huis met een tijdelijke vulling en een nieuwe afspraak voor in april. Ondanks dat ik me nog best oké voelde op donderdag, besloot ik het een dagje rustig aan te doen en lekker op de bank (met veel vloeibaar eten ;)) series en films te kijken en vooral een beetje op tijd te gaan slapen. Helaas ging het vrijdag nog niet veel beter en in het weekend voelde ik me alleen maar beroerder… Iemand ervaring mee?, dus spendeerde ik de meeste tijd in bed, vooral slapend en soms serie kijkend. Diners: soep, puree van verschillende groeten, yoghurt, smoothies, dat soort dingen..

Niet een heel spannende week, maar komende week heb ik veel gepland. Nu maar hopen dat die stomme kiespijn gauw over is, zodat ik weer even kan gaan knallen. 🙂 Binnenkort meer nieuwe blogs.. Fijne maandag allemaal!

2 Discussions on
“Een kijkje in de keuken (10)”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.