Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Beginspiration viert feest: Domo Personal Blender

Een nieuwe dag en dus een nieuwe win-actie! Op 30 september was ik jarig en daarbij staat mijn nieuwe website nu alweer een paar dagen live; daar horen cadeau’s bij! Vandaag mag ik via de webshop fonQ weer iets leusk weggeven en dat zijn 2x een Domo Personal Blender!

Hoe tof is dat? Je maakt in een handomdraai, gelijk in de beker, je smoothie voor onderweg. Ik gebruikte ze voor het eerst bij een workshop in de Vitaminestore, en was gelijk verkocht. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, alles mag in de vaatwasser en bevatten twee drinkbekers van 0,3 en 0,6 liter. Al kun je deze blender ook prima gebruiken voor dressings, tapanade, spreads etc. Multifunctioneel dus! Neem voor meer informatie een kijkje op de website van FonQ.

Wil jij graag kans maken op een van deze mini blenders? Op deze manier doe je mee met de win-actie:

 • Laat hieronder een berichtje achter, met een geldig e-mailadres, en geef antwoord op de vraag: Hoe maak jij jouw favoriete smoothie?
 • Natuurlijk is het tof wanneer je de Beginspiration Facebookpagina ‘liked’ en handig om op de hoogte te blijven van de komende win-acties ;)
 • De actie loopt t/m donderdag 9 oktober.

De winnaars krijgen op vrijdag 10 oktober per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult waarop ik je kan bereiken!

153 Discussions on
“Beginspiration viert feest: Domo Personal Blender”
 • Mijn favoriete smoothie bestaat toch wel echt uit: 1 banaan, 150 ml geitenyoghurt, 1 tl maca poeder, 1 el lijnzaad, 0,5 avocado & een handje spinazie. Ontzettend vullend en o zo jammie!

 • Het recept voor een heerlijke smoothie vond ik hier, op deze website: bevroren banaan, 2 eetlepels rauwe cacao-poeder en aanvullen met amandelmelk! Heerlijk & eerlijk!!

 • Ik maak mijn (groene) smoothies met een hele oude blender, hoe gaaf is deze? Heel gaaf, lijkt me super om deze te winnen.

 • Wat een leuke actie! Ik heb nog nooit een blender gehad dus heb (nog) geen favoriet ‘eigen’ smoothie recept!
  Wel maak ik met de staafmixer wel eens watermeloen-munt sap, heerlijk 🙂

 • Momenteel maak ik mijn smoothies met een staafmixer.. Wat dus niet echt fijn werkt.. Waardoor ik dus eigenlijk bijna geen smoothies drink.
  Maar deze zou dus echt ideaal zijn! Lekker sinaasappel, aardbei, peer, kiwi

 • Oehh mijn favo Smoothie….
  Dat zijn er heel veel…
  Ff denken.. welke is nou het lekkerste…..?
  Ik weet het, de Smoothie van banaan, ananas, mango, kokos snippers en een klein beetje lijnzaad!

 • Mijn favoriet is een bassie: banaan-aardbeien smoothie! 1 banaan, een handvol aardbeien, ongeveer een half glas yoghurt, een beetje kane el en wat honing! Meestal doe ik er ook nog een eetlepel chia zaad bij 🙂

 • De blender die ik nu heb werkt niet zo goed meer dus smoothies maken schiet er een beetje bij in. Een smoothie met verschillende (bevroren) bessen, banaan en kokosmelk is wel favoriet!

 • Wauw wat een top actie! Ik ben vaak aan het exporimenteren met smoothies, maar blijft lastig om ze mee te nemen. Met deze blender kan het wel, en kan ik ook mn man een smoothie meegeven. De smoothie die ik graag maak is de andijvie smoothie: water, yoghurt, banaan, andijvie en chiazaden.
  Heerlijk!

 • Ik heb oude blender, hij is groot en dat is heel moeilijk een smoothie met hem te maken, daarom hij vaak in de kast staat (((
  Ik hou van smoothie van melk en fruits, soms voeg ik een ijsje toe.

 • Nu maak ik een smoothie door alles te schillen en in stukjes te snijden. Alles in een hoge kom en staafmixer erop. Maar als ik er bevroren fruit in doe dan heeft de staafmixer het erg moeilijk.
  maar we kunnen wel genieten van smoothies

 • Gezonde start in de ochtend met spinazie, appel, banaan , sinaasappel, komkommer, bleekselderij., Chiazaden en goij bessen! Zalig en natuurlijk wel wat water of kokosmelk er aan toevoegen.

 • Onze favoriete smoothie is gezond en vooral lekker! (Spinazie, mango, sinaasappel, ananas en banaan of bosbessen, appel, peer en advocado) Deze maken wij met de staafmixer, waardoor er toch nog altijd kleine stukjes achterblijven wat minder lekker is als we de smoothie zouden maken met de Domo Personal Blender!

 • Ik had een blender van Philips waarmee ik iedere ochtend smoothies maak met verse spinazie , rauwe biet, ananas lemon en appel. Uiteraard varieer ik en word ik er steeds creatiever in. Helaas tijdens het blenden viel letterlijk de blender uit elkaar en nu heb ik een nieuwe nodig.

 • Ik heb een blender thuis van Philips. Heel mooi ding, maar groot en zwaar. Als ik smoothies maak is het elke keer weer een andere combi. Gewoon even kijken wat er in huis ligt. Toevallig was ik vorige week bij Vitamin Store en hadden ze deze blenders ook staan. Super handig en snel voor in de ochtend. Love it! Toffe actie!

 • Mijn favoriete smoothie is: amandelmelk, banaan, sinaasappel, citroensap en gebroken lijnzaad. Ik heb eerder de bullit gehad, een soortgelijk apparaat, super makkelijk in gebruik. Die is kapot en wordt niet meer verkocht. Ik wist niet dat deze bestond.

 • Een heel enkele keer maak ik een smoothie met de staafmixer, maar ik heb al een heleboel heerlijke recepten voorbij zien komen die ik graag zou maken!

 • Leuke winactie! Mijn favoriete smoothie is een met spinazie, citroen, ananas en appel! Lekker fris 🙂 ik ga meestal voor een groene smoothie

 • Smoothies maken kan niet met mijn staafmixer blender heeft het twee jaar geleden al begeven nadat ik ijs probeerde fijn te maken 🙁
  Deze zal in mijn keuken veel gebruikt worden en er mooi staan bij wie niet…

 • Ik ben net een half jaar op reis geweest en het was feest als ik ergens kwam waar een goede blender aanwezig was. Smoothiesss!!! Op andere momenten miste ik echt een blender, of desnoods een staafmixer. Nu kan ik gelukkig een keukenmachine gebruiken, maar een blender maakt de boel toch net wat smoothie-er. En als ik onderweg ben komen mijn smoothies nu van de AH to go… Voor een volgende reis neem ik maar al te graag een handzame blender mee om overal te kunnen blenden!
  Mijn favo smoothie is momenteel trouwens een van een halve mango, 1 banaan, 1 cup kokosmelk en wat chiazaad, gember, kaneel en kurkuma. Een superfijne powersmoothie!

 • Mijn favoriet is:
  Verse sinaasappelsap
  Amandel melk (ongezoet)
  Beetje yoghurt
  Banaan
  Bosbes
  Havermout
  En mixen maar, hmmm! Super ontbijtje

 • Momenteel maak ik geen smoothies, ook al zou ik dit heel graag doen! Ik heb geen makkelijke blender om dit mee te doe. Als ik er een heb, dan haal ik mn lievelingsfruit in huis, namelijk aardbei en mango. Dan zal ik de beste smoothie allertijde maken.

 • Onze favo smoothie, die van mijn 3 en 5 jarige dochter is, is aardbeien, watermeloen, banaan. Mooi rood/ roze en lekker zoet, die van mijzelf is banaan, spinazie, appel selderij met kokosmelk, gezond maar met een stevige bite.
  Met zo n super gave blender zou niet alleen onze keuken een boost krijgen maar ook onze ontbijtjes en onze lijfjes

 • Mijn dochter van 8 is de grootste smoothie verslaafde in dit huishouden. Het maakt eigenlijk niet uit welk fruit/ groente erin wordt gedaan. Bosbessen, frambozen en aardbeien blijft de favoriet

 • Omdat ik het financieel niet heel breed heb bestaan mijn smoothies eigenlijk altijd uit òf ingrediënten die ik nog in huis heb òf aanbiedingen op de markt. Wij noemen ze ‘aanbiedingssmoothies’: op zaterdagmiddag de markt afstruinen, kijken wat er waar het goedkoopst is en inslaan maar! Zo kom je op heel leuke nieuwe combinaties, soms met vruchten die je daarvoor niet eens kende. Laatst hadden we appel-peer-dragonfruit-spinazie met een beetje munt en citroensap, aangevuld met ongezoete amandelmelk. En dat staat dan op zondagochtend op de ontbijttafel 🙂

 • Wat zien ze er mooi uit! En eerlijk gezegd ben ik nog niet aan de smoothies bij gebrek aan zo’n fijn apparaat. Lijkt mij heel tof om alle bovenstaande combi’s van hierboven en waarschijnlijk hieronder uit te testen.

 • Mijn favoriete smoothie bestaat uit yoghurt, kersen en banaan! Heerlijk! Totdat ik problemen kreeg met het eten van zuivel (/lactose). Nu op zoek naar heerlijke smoothies zonder. En hoe fijn zou dat zijn met een nieuwe blender?? Onwijs gave winactie!

 • I love smoothies, maar met zo’n personal blender zou ik ze veel makkelijker kunnen maken en meenemen. Ik doe dus graag meemet de actie!
  Mijn favoriet is appel, wortel en gember. En als ik op een minder gezonde tour ben: vanilleyoghurt met banaan.

 • Ik ben gek op smoothies, en heb een hoop favorieten!
  Een hele lekkere en gezonde is deze:
  ▪ 1 bevroren banaan
  ▪ handje kersen
  ▪ paar stukjes ananas
  ▪ flinke hand (bevroren) spinazie
  ▪ 5 aardbeien
  ▪ 200 ml amandelmelk
  ▪ paar ijsblokjes

  Eerst meng je in de blender de spinazie met de amandelmelk en daarna voeg je de rest toe.
  Yummie in your tummie!

 • Ik vind smoothies van bevroren fruit erg lekker ( framboos, aardbei, bosbessen) maar mijn goedkope blender kan hier niets mee, zou dus graag willen winnen!

 • Elke dag weer een ander sapje.. Wat ligt er nog in de groente- + fruitlade, wat voor superfoods hebben we nog en welke combi zal lekker zijn? Af & toe een beetje vreemd maar vaak erg lekker. Geluksmomentjes in een glas.

  De allerlekkerste – ‘iets’ minder gezond =)
  Maar gelukkig eet ik al gezond genoeg. Dit mag af & toe ook – dubbel genieten!

  Amandelmelk – hoeveelheid naar keuze
  1 Banaan
  Halve avocado
  Oreo koekjes – hoeveelheid naar keuze

 • Ooooh deze wil ik heel graag winnen! Overal zie ik heerlijke recepten voor smoothies voorbij komen, maar ik heb “mijn smoothie” nog niet gevonden. Dat komt simpelweg omdat ik geen blender thuis heb… Ik volg je al een hele tijd en normaal doe ik niet zo snel mee met winacties maar deze zou ik heeeeeel graag winnen om mijn eigen sapjes mee te kunnen nemen naar de universiteit en mijn deeltijd musicalopleiding. 🙂 Mocht ik winnen zal ik mooie, leuke foto’s maken voor je jouw nieuwe blogpagina “Hoe blij zijn mijn winnaars met de gewonnen producten?”!

 • Met de Domo Personal Blender. En de ingredienten? Banaan als basis (geeft zo’n lekker mondgevoel) en voor de rest “gewoon” gezonde dingen. Groene bladgroenten bijvoorbeeld. Ik heb nu nog geen blender, dus nog geen ervaring met zelf smoothies maken. Maar ik heb wel al hele lekkere geproefd. Dat komt wel goed (mocht ik in de prijzen vallen).

 • Met een derdehandse staafmixer uit grootmoeders tijd! Haha huilen met de pet op. Maar rode bieten aardbeien en sinaasappel is m’n favo. Met oplets voor de rondvliegende spetters, want bieten en kleding gaat niet goed samen. Awesome apparaat dit!

 • Oeh leuke actie!! Mijn smoothie die ik vaak maak is, amandelmelk, dadels, banaan en een beetje amandelpasta…… erg lekker en bomvol energie!

 • Ik maak mijn favoriete Smoothie op mijn 2de hands blender die van mijn ouders is geweest. Bevroren zomerfruit en yoghurt is 1 van mijn favorieten. Ik heb deze Smoothie heel veel gedronken toen ik thuis zat met keelontsteking. Lekker koud en toch vitamine binnen.

 • Ik ben inmiddels twee blenders verder en maak mij smoothies op dit moment met mijn staafmixer. Niet ideaal natuurlijk. Mijn favoriete combi is met spinazie, mango, kokosmelk en banaan! Heerlijk!

 • Aah wat een leuke actie! Zelf ben ik dol op smoothies, maar ik kan het niet zo vaak maken als ik wil omdat ik deze nooit kan meenemen!
  Mijn favoriete smoothie maak ik met verse aardbeien, ingevroren bosbessen en bramen, havervlokken, sojamelk, twee/drie grote dadels, cacao nibs, een/twee theelepels lijnzaad, een theelepel chiazaadjes en kokossnippers. Het is zelf een beetje uitvogelen hoeveel je van alles wilt, omdat iedereen een andere smaak heeft!
  Smakelijk 🙂

 • Sinds ik van de zomer in Laos ben geweest ben ik echt gek op de combi (evt. bevroren) banaan en koffie en wat kaneel en ijsblokjes! Superlekkere energy boost.
  En als ontbijt eet ik graag een green smoothie met flink wat spinazie, selderij, gember, tarwegraspoeder, sap van 1 limoen, en 2 stuks fruit (favoriet is peer en bosbessen). Toppen met chia, lijn- en hennepzaad, voor de bite wat pompoenpitten en als laatste kaneel 🙂

 • Mijn favoriete smoothie is voor het ontbijt en maak ik in mijn (standaard) blender: soyamelk, paar eetlepels havermout, een schep lijnzaad, een banaan en een handvol bevroren blauwe bessen. Geen ingewikkeld gedoe, lekker wakker worden hiermee! Nadeel is dat ik het over moet gieten in een drinkbeker. Een blender met bekers zou handig zijn, ik ga duimen 😀

 • Zomers: watermeloen, komkommer en munt voor goed hydrateren.
  Maar nu het weer boerenkoolseizoen wordt absoluut boerenkool, blauwebosbessen, banaan met een half kopje water en een half kopje kokoswater! Tevens allebei favoriet bij onze kleine jongen van 3,5! (Als ik de watermeloen eerst invries in blokjes dan noemen we het een slushpuppie *feest*)

 • Wat een leuke winacties de laatste tijd! 🙂 Mijn favoriete smoothie bestaat uit een halve appel, een paar aardbeien, een paar frambozen, 60 ml yogurt, amandelmelk en een handjevol havervlokken.

 • Maak nu smooties in een blender. Maar die is wel erg groot. Deze is mooi om 1 portie te maken en lijkt makkelijk schoon te maken. Smooties met yoghurt en fruit…. favoriet is hier sinaasappelsap yoghurt appel andijvie en gember. Heerlijk!!!!

 • Ik ben sapjes liefhebber.
  een echte sap girl ben ik.
  Ik probeer alle combinatie mogelijk. Een hele regenboog aan kleuren komen voorbij in mij sapjes. en wat zou dit deze sap girl blij maken.

 • Wow wat een leuke actie! Ik doe graag mee, want zonder vaatwasser wordt mijn juicer echt TE weinig gebruikt en zoon mini lijkt me dus super handig. Ik maak graag een smootie met meloen, frambozen en mango hmmmmm!

 • Ik probeer vaak smoothies te maken, maar het kost erg veel tijd en geeft veel rotzooi. Daarom vind ik deze blender echt geweldig.
  voor een goed begin van de dag probeer ik zo voedzaam mogelijk te zijn. Daarom gebruik ik: magere kwark, chia zaad, hennepzaad, frambozen en banaan. Echt heerlijk gezond en voedzaam.

 • Als eerste vind ik het leuk om alle tips op deze pagina te lezen, geeft me een boost om er weer actief mee te starten. Mijn samenstelling gaat uit naar banaan, appel, chiazaad, bosbessen en amandelmelk.

 • Ik stapte vol enthousiasme de wereld van de groene smoothie binnen, misschien een beetje te enthousiast. Daarom maak ik ze nu met mijn staafmixer, mijn blender is namelijk bezweken onder het geweld… Ik maak graag ontbijtsmoothies met banaan, boerenkool, avocado, gember, lijnzaad, havermout, water, en kokosolie

 • In mijn smoothie doe ik altijd een banaan, amandelmelk of cocoswater, lijnzaad of chiazaadjes, groene groente die ik toevallig in de koelkast heb, ev vanillestokje wat ik tegen kom.
  Dit stop ik in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Zo’n mooie blender zou wel een uitkomst zijn.
  Proficiat met je mooie site. Ziet er super uit.

 • Mijn favo smoothie is met citroen, pastinaak, witte druiven, een groene appel, peer, een halve venkel en een paar munt blaadjes. Heerlijk fris en dorstlessend!

 • Mijn favo smoothie is een groene smoothie. Het geeft me de hele dag door energie en bevat de juiste voedingsstoffen. Dit is wat ik erin doe:
  -Ananas , voor de zoete smaak.
  -spinazie
  -boerenkool
  -broccoli
  -sla
  -pompoenpitten
  -macapoeder
  -theelepel kokosolie

  Soms varieer ik wat in de groente of doe ik ipv ananas een banaan. Ook is het wel eens lekker om gember in je groene smoothie te doen.

 • Ik maak elke dag een smoothie en veel verschillende maar deze simpele is m’n favoriet!
  Water, 1 appel, 1 banaan, handje boerenkool en een beetje kaneel. Energie booster!!
  Ik doe álles met de blender! Ook “deeg”(noten, dadels enz) maken als ik aan het bakken ben uit m’n superfoods boek. Hoop dat ik win!!! :-))))

 • Lijkt me een mooie en handige blender om enthousiast een nieuwe stijl van gezond zijn mee te starten! Heb dus nog geen favourite smoothie! Maar wat niet is kan nog komen…..

 • Toffe actie!!!

  Ik maak de mijne met een staafmixer, maar dit is wel een hele mooie blender, en makkelijk.

  Mijn dochter moet aan allebei haar kaken geopereerd worden, en het zou toch tof zijn om haar groente/fruit smoothies in deze mooie blender te maken, en ze kan het ook nog mee naar school nemen.

  Gr. rolide

 • Ik maak mijn smoothies ofwel met een staafmixer, ofwel in de keukenmachine. De vorige blender heb ik helaas gesloopt… oeps. Mijn favoriete smoothie is toch wel een met biet, banaan en cacao. Zo’n lekkere combinatie!

 • Natuurlijk allereerst nog van harte gefeliciteerd! En de vernieuwde website is lekker duidelijk en overzichtelijk.
  Mijn favoriete smoothie van dit moment. Rode bietjes, wortel, appel en gember. Heerlijk! Maar mijn oude vertrouwde blender krijgt hier wel steeds meer moeite mee, slaat steeds vaker vast en wordt heel snel heel warm. Een nieuwe zou zeer welkom zijn 😉

 • De favoriete smoothie die ik voor mijn kids maak is met ananas, sinaasappel, rood fruit uit de vriezer en Griekse yoghert. Daar voeg ik als superfood maca en guarana aan toe. Heerlijk koud en verfrissend is hij door het bevroren fruit erin.

 • Allereerst van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag!
  En wat een leuke actie.
  Mijn favoriete smoothie is met sinaasappelsap, citroensap, blauwe bessen, aardbeien….

 • Allereerst, wat een superleuke actie en natuurlijk nog gefeliciteerd!
  Mijn lievelingssmoothie is toch met appel, het supergezonde boerenkool, ongezoete amandelmelk en een klein beetje honing. Chia of hennepzaad zijn ook heerlijk erin 🙂

 • Ik maak mijn smoothie met kokosmelk .doosje Bevroren mango een hele banaan die niet bevroren is. Een schep vanille eiwit en als ik de smoothie als ontbijt gebruik doe ik er ook nog havermout Door! Lekker 🙂

 • Nadat ik met m’n staafmixer (perongeluk natuurlijk:)) een stukje van m’n vinger heb afgehakt, ben ik lichtelijk getraumatiseerd om dat ding weer uit de kast te halen, terwijl ik erg van groene smoothies houd! Mijn favoriet; avocado, banaan, eetlepel rauw cacao, drupje vanille essence en een paar blokjes diepvriesspinazie!

 • Bij mijn smoothies moet die zware keukenmachine van stal 😉 En dat doe ik well hoor, maar erg praktisch is het niet. Ik maak daarom dan ook vaak vast voor 3 dagen smsoothies, die ik dan invries.
  Een echte favosmoothie heb ik niet, vaak kijk ik ook wat ik in huis heb of wat in ‘t seizoen is en mik gewoon van alles door elkaar…is me nog nooit tegen gevallen. Bij voorkeur wel even net iets meer groente dan fruit en niet al te zoet!

 • mijn favoriete smootie maak ik met bevroren banaan ,stukjes mango ,stukjes ananas,framboos,aardbeien , klein beetje water &kokoswater .

 • Smoothies are the best!! Heerlijk om mee te nemen naar school/ werk! Ik maakte ze tot voor kort met mijn blender, maar jammer genoeg heeft deze het begeven 🙁
  Mijn favoriet?? Nou ik kijk meestal wat ik in huis heb! Ik vindt de smaak van banaan vaak overheersend, dus ben daar altijd wat zuinig mee.
  Als ik dan toch moet kiezen: Bosvruchten, yoghurt en wat gemalen lijnzaad is altijd een succes…

 • Ik heb werkelijk waar geen idee want ik heb nog geen blender.
  Dus ik zou er heel graag achter komen wat mijn favoriet is / gaat worden met deze kleurige blender!

 • Allereerst nog van harte gefeliciteerd!

  Ik hou ontzettend veel van smoothies en zou er echt heel erg graag iedere dag zelf 1 willen maken om mee te nemen naar mijn stage,, maar ik heb nog niet zo’n blender thuis:( Gelukkig bof ik op dit moment al wel dat er op mijn stage iedere dag ontzettend lekkere verse smoothies worden gemaakt!

  Mijn favo’s zijn: komkommer+venkel, avocado+mango+gember en de altijd goede klassieker aardbei+banaan

  Ik hoop dat ik binnenkort zelf zulke lekkere smoothies mag maken!

 • Yess wat tof! Ik had een vergelijkbare blender van een ander merk. Alleen mijn meeneem beker is kapot gegaan, nu maak ik het dus elke keer in de gewone kan maar ik hield echt van mijn smoothie to go mok! Daar maakte ik dus ook het liefst mijn smoothies mee. Ik heb een tijdje geleden het boek groene smoothies aangeschaft en heb ongeveer alle recepten al 1 a 2x gemaakt. Ik nam ze een tijdje mee naar mijn werk als lunch, super chill! Ik doe graag mee met deze win-actie omdat ik mijn smoothie beker echt mis!

 • Mijn favoriete smoothie: amandelmelk (meer of minder naar wens voor een dunnere of dikkere smoothie), avocado, banaan, bevroren cranberry’s, bevroren frambozen, citroensap, theelepel cacao, handje spinazie. Op het laatst hennepzaad en cacaonibs erdoor heen pulsen. MMMMMMMMMmmmmmmmm……..

 • Omg dit is echt de meest fantastische oplossing voor de half werkende staafmixer! Hier kan ik zeker een heerlijke smoothie met spinazie, sinaasappel, framboos en kokosmelk mee maken! Nommm!!!

 • Ohhh, die wil ik al zolang hebben! Lijkt mij onwijs handig 🙂

  En hoe ik mijn favo smoothie maak?
  -met heel veel liefde en enthousiasme
  -leuke inspiratie van beginspiration
  -dus gezonde, voedende, pure en lekkere ingrediënten
  -en hopelijk binnenkort met deze mooie maar vooral handige Domo personal blender!!!!

 • Jaaaa, deze blender wil ik al heel lang! Vind hem mooi maar vooral heel handig!!

  En hoe ik mijn favo smoothie maak…
  -met heel veel liefde en enthousiasme
  -met leuke en gezonde inspiratie van Beginspiration
  -met zoveel mogelijk gevarieerde, gezonde, pure en natuurlijk lekkere ingrediënten
  -en hopelijk binnenkort met deze gave Domo personal blender!!!!!

 • Wat grappig, ik zag deze blender vandaag voor de eerste keer op de open bedrijvendag van mijn bedrijf. Het lijkt me een heel handig ding. Mijn favoriete smoothie maak ik met kokosmelk, ananas en bevroren banaan; alcoholvrije pina colada!

 • Ik maak mijn smoothies nog steeds ouderwets met de staafmixer, tijd dus voor een mooie blender.
  Mijn favoriet is mango, frambozen, munt en een beetje gember

 • Hoe maak ik mijn favoriete smoothie? Eigenlijk op een hele ouderwetse manier (althans, zo voelt het ;-)). De ingrediënten gaan in een hoge maatbeker en met een staafmixer mix ik alles door elkaar. Daarna giet ik de smoothie over in een drinkbeker of flesje en dan hup, de auto in. Oh ja, nog wel eerst de mesjes van de staafmixer handmatig afwassen…
  Een blender waarbij je een smoothie direct in een beker maakt, en waarbij alles in de vaatwasser kan, klinkt wel als superhandig en een ideale oplossing.
  Enne, gefeliciteerd met je nieuwe website en je verjaardag!

 • Coole blender zeg! Mijn favo-smoothie : voorgeweekte havervlokken, (bevroren) banaan, bosbessen, kiwi met amandel- of rijstemelk. Soms laat ik hem wat dikker (eet het met een lepel) en voeg er bv cacaonibs, chiazaad en/of gojibessen aan toe.

 • Zo’n mooie blender zou ik wel willen want de mijne is nu in gebruik voor kattenvoer.
  Mijn favoriete smoothie is heel simpel: banaan, sinaasappel en aardbei.

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat leuk dat je dat met ons viert!! Geweldig!

  Mijn favoriete smoothie is aardbeien-vanillie smoothie:

  1 kop vanille (soja) yoghurt
  – 1 kop gesneden aardbeien
  – 1 theelepel honing
  – 1 kopje in een koekenpan geroosterde macademia noten (als garnering op de smoothie)

  Deze smoothie is zooooo lekker! Echt het proberen waard

 • Ohh wat gaaf !! Mijn lekkere recept is 100 ml j’dorange , diepvries bessen & diepvries aardbeien .. daardoor is je smoothie lekker koud !

 • Ik vind smoothies heerlijk,vooral die met rood fruit,maar eerlijk gezegd heb ik er nog nooit
  een zelf gemaakt omdat ik niet zo’n mixer heb.
  Word hoog tijd want ze zijn gezond en klekker

 • Aahh wat een vette winactie! Hoe ik mijn smoothies nu maak: nou, niet meer zelf helaas! Anderhalve week geleden is mijn blender ermee opgehouden, of nouja, er kwam rook uit als ik hem gebruikte, en dat leek me niet zo veilig en gezond! Dus deze winactie komt als geroepen 😉

 • Hoe maak ik mijn favoriete smoothie. Nu ja, ik moet er nog mee beginnen, maar heb al enorm veel mooie smoothies langs zien komen. Mijn favoriete smaken zijn limoen, mango en munt. Volgens mij moeten er dan ijsblokjes bij en blenden (?) maar. De blenders die je in de winactie hebt zien er gigantisch lekker 😉 uit. Enneh… nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

 • waaauw ik zou deze zo graag willen hebben!
  ik ben een slechte ontbijter tenzij het een heerlijke smoothie is maar ik heb nooit zin om in de ochtend met mijn staafmixer te staan en het moet lekker vers zijn dus niet van de dag vantevoren

  mijn favoriete shake is een boerenkool, limoen, slederij, handje goji, en blauwe bes mm heerlijk en super gezond!

 • Mijn favoriet gemaakt in blender van 20 jaar oud is vers fruit met yoghurt en havermout. Nieuwe blender is welkom. Nieuwe recepten ook.

 • Oh een vriendin van mij is al lang op zoek naar zo’n blender. Dit zou een perfect cadeautje voor haar zijn! (Ik heb er zelf een van Triblend, die is super). Mijn favoriete ontbijt smoothie is vrolijk makend rood. Het is meer een soort van dikke pap die ik uit een schaaltje op lepel. De ingrediënten:
  – 2 gekookte rode bietjes
  – 1 banaan
  – 1/3 cup geweekte havermout met een handje cashewnoten (nachtje in water geweekt, afgieten)
  – 1 tl kaneel
  – 1 tl tahin
  – 1 tl lijnzaad

  Blenden en serveren met een topping van rozijnen, kaneel en kokosrasp!

 • ik maak mijn smoothie nu met een staafmixer dus de domo blender zou ideaal zijn!

  mijn favoriete smoothie bestaat uit een peer, een groene appel, een perssinasappel, 2 winterpenen, 2 flinke handen spinazie en wat kokoswater… en soms doe ik er wat superfood poeders in, meestal wissel ik de poeders per keer..

 • Nu maak ik mijn favoriete smoothie (iets met sinaasappel, banaan, rood fruit, avocado, perzik, spinazie etc.) nog altijd met de staafmixer. Deze blender lijkt me mega handig en zou echt geweldig staan in mijn ieniemini studentenkeukentje.

 • De lekkerste smoothie vind ik met bevroren banaan, peer, spinazie en kokosmelk of amandelmelk 🙂 Ik doe mee met de actie!!

 • Mijn favoriete smoothie…. bestaat niet, ik maak ze gewoon met de dingen die ik in huis heb, en dat kan van alles zijn! 🙂

 • Sunshine smoothie:

  Een lekkere zoete smoothie met super food.
  1 Mango, 1 banaan, 100 ml yoghurt, sap van 2 sinaasappels, 1 eetlepel chia-zaad en een beetje hennepzaad, evt als toevoeging een klein beetje honing.
  Met de DOMO blender zou het nog makkelijker zijn, nooit meer overgieten 🙂

 • Mijn favoriete smoothie is zeker banaan met framboos en een beetje yoghurt. Op dit moment nog met de staafmixer. Voor deze smoothie werkt het prima, maar bij anderen blijft het toch te brokkelig naar mijn smaak. Zou dus graag een blender hebben die dit wel aankan!

 • Oeh die wil ik wel heel graag winnen 😀 mijn favoriete smoothie is lekker simpel en groen: een flinke hand verse spinazie, een halve avocado en een glas water! Helaas drijven er bij mij altijd plukjes spinazie in omdat ik ’em maak met een staafmixer, dus duimen dat ik win 😀

 • Ik zou graag ‘gezonde’ smoothies gaan maken. Heb nog niet ervaring met het maken ervan. Zie hier al wat mooie recepten langskomen. Dus zou erg blij worden van een fijne, hippe (allereerste) blender!

 • Prachtige machine, smoothie voor s ochtends.
  Niet te wild, banaan, blauwe bessen ( bevroren voor milkshake effect) geitennyoghurt, citroensap vers, sinasappel of mandarijn. Of gewoon wat ik in huis heb:))

 • Wat een geweldige blender! Ik heb een grote blender die me hartstikke veel geld gekost heeft maar die werkt voor geen meter… hij krijgt de groenten en het fruit niet eens fijngehakt… dus ik zou echt geweldig blij zijn met een nieuwe! Ik heb niet echt een favoriete smoothie, meestal pak ik wat sinaasappels of appels als basis en doe ik daar groente bij die op moeten, wat chia, hennep of lijnzaad. En soms wat noten. Smoothies zijn zo ideaal, je kan er eigenlijk alles in doen. En soms heb wel eens een mengsel gebrouwen wat ontzettend vies is. Dan drink ik gewoon extra snel door met de gedachte dat het heel gezond is. xD

 • Ik maak trouw elke ochtend met mijn bejaarde staafmixer een smoothie. Favoriet hier thuis is gewoon een simpele smoothie met versgeperste sinaasappelsap, mango, frambozen en blauwe bessen. Een heerlijke manier om de dag te beginnen! In de zomer maak ik vooral smoothies met al het heerlijke verse zomerfruit wat maar voor handen is, hmm!

 • Ik ben dol op smoothies! Fantastische drankjes die je een boost geven van vitamines en ook nog lekker zijn. Mijn favo smoothie is:
  Galiameloen, witte druiven, komkommer en spinazie met volle yoghurt.
  Heerlijk!

 • Mijn favoriete smoothie is frozen banana chocolate coffee: 1 bevroren banaan, amandelmelk, 1 shot espresso, 2 tl rauwe cacao, 2 el amandelmeel en kokos eroverheen

 • Ik hou van zure smoothies…hoe raar is dat ; )

  Voor ongeveer 500ml gebruik je;
  1/2 appel
  1/2 grapefruit (sap)
  1/2 banaan
  limoen (sap)
  sinaasappel (sap)
  2 handjes spinazie

  En eventueel superfood als je wilt : tarwegras/spirulina/chlorella

  Alles in de blender en als je het leuk en lekker vindt dan top je hem af met chiazaad.

  Verrukkelijk!

 • MIjn favourite smoothie is de Chocolate Covered Strawberry Smoothie:

  100-150g aardbaaien
  1/2 frozen banana
  1 teelepel cacaopoeder
  300 ml sojamelk (of andere melk)
  2 dadels
  4 ijsklontjes

  Onomnomnom… 🙂

 • Ik heb hem echt heel hard nodig. Mijn blender is vandeweek net kapot gegaan toen ik bananen-chocolade ijs wou maken. De banaan was toch iets te hard voor mijn blendertje.

  nu kan ik ook niet meer mijn lieverlings smoothie maken:
  Spinazie
  mango
  banaan &
  sinaasappelsap

  Echt een heerlijke zachte smaak en super groen van kleur. Echt mijn lieveling:)

 • Een scheutje water, een banaan, lepel pindakaas en een stuk zijdentofu! dat maakt je smoothie zooo lekker romig 🙂 kan niet meer zonder

 • Mijn favoriete smoothie is die ik
  vanaf 11oktober mag gaan maken met mijn nieuwe apparaat, de Domo Personal Blender.

  Sinds ik jouw site ken is mijn hele eetpatroon
  veranderd.
  Voel me super!

 • ik maak mijn smoothies ook nog met een staafmixer. Standaard ingrediënt is kokosolie en meestal ook kokosmelk en geraspte kokos. Zowel in zoet als groen. Geeft een lekkere vulling en romigheid aan de smoothie. Daarnaast vind ik spinazie of boerenkool lekker als basis ingrediënt, maar dan wel met wat fruit erbij

 • Deze zou echt zo welkom zijn, mijn staafmixer begeeft het bijna. Ik maak graag groene smoothies als ontbijt met kiwi en spinazie, maar de absolute favoriet is avocado met aardbeien. Voor mij geldt less is more. Ik gebruik max drie ingrediënten voor een heerlijke smoothie.

 • Mijn favoriet bestaat uit

  1 Groene appel met schil
  1 Stuk komkommer
  Wat verse spinazie
  Beetje munt
  Sap van 1 halve limoen

  Heerlijk 🙂

 • Ik maak mijn smoothies met een blender. Iedere dag drink ik een groene smoothie. Combinatie van mango, munt, rood fruit, groene bladgroente is mijn favoriet.

 • Ik maak mijn favo smoothie (spinazie, amandelmelk, blauwe bessen, banaan, bleekselderij)
  nu nog met onze oude, vieze studentenhuis- staafmixer. Deze winnen zou helemaal top zijn.. dan kunnen al mijn roomies en ik genieten van nog lekkerdere en makkelijker te maken smoothies!

 • Wat een gave blender! Ik maak mijn smoothies nu onhandig in een maatbeker met een staafmixer. Deze blender zal veel tijd schelen en maakt het makkelijker om gezonder te leven!

  Mijn favoriet:
  De winter komt er weer aan, dus ik ga voor de appeltaartsmoothie!
  2 appels
  30 gram havermout
  200 ml sojamelk. (Kan ook amandel of koemelk)
  1 el honing
  1/2 theelepel kaneel (Mag meer als je hiervan houdt!)
  1/3 theelepel nootmuskaat

  vind je het te dik, voeg dan wat extra melk toe!
  Tip: verwarm de smoothie zo heb je warme appeltaart op een koude dag

 • Van die leuk gekleurde blenders word ik echt wel blij! Daarom hou ik ook van smoothies: elke keer weer een andere variatie zorgt voor elke keer een nieuwe kleur. Het is toch veel leuker om daar je dag mee te beginnen in plaats van met een saaie boterham of kom yoghurt? Mijn lievelings-smoothie maak ik met:
  – stukje flespompoen
  – 1 rijpe peer
  – banaan
  – een stukje verse gember
  – water
  Extra lang laten blenden en dan voila: een heerlijk romige en mooi oranje smoothie! Echt perfect voor de herfst!

 • O wat grappig! Ik ben 10 oktober jarig… zou een leuk verjaardagscadeautje zijn 🙂
  Overigens is het wel een redelijk onmogelijke vraag hoor om 1 favo smoothie te kiezen.
  Mag ik er ook drie noemen? hihi.
  Mijn basis is eigenlijk altijd hetzelfde: bevroren banaan, ongezoete sojamelk, havermout, lijnzaad, maca.
  1. met aardbei (dan smaakt het naar zo’n romige slagroomtaart met aardbeienvulling)
  2. met mango en ananas (dan smaakt het naar een tropische cocktail)
  3. met oploskoffie (die is niet helemaal gezond….. maar zo’n heerlijke kickstart in de ochtend)

 • Mijn smoothie maak ik met een blender! Banaan, spinazie, aardbeien, bosvruchten en wat venkel. Ik maak de smoothie af met wat chia zaden en spirulina. Jammie!

 • Hoi Ianna,
  Wat lees ik toch vol passie je blogs mee! Al een hele tijd wil ik een blender kopen, maar met gebrek aan tijd kom ik nooit tot het moment dat ik er 1 gekocht heb. Ik wil heel graag smoothies gaan maken, ik ben nu 13 weken zwanger en om ervoor te zorgen dat ik weer veel lekkere, gezonde dingen kan maken, wil ik echt dolgraag zo’n mooie blender! Mijn vriendinnetje heeft hem laatst gekocht en super enthousiast! Ik hoop dat ik nu eens geluk heb 😀 Los van dat ik me natuurlijk al heel gelukkig voel met dit wondertje in mijn buik! Liefs!

 • Mijn nieuwste smoothie bevat echt hele gezonde dingen 😉
  Een paar blaadjes boerenkool, een paar roosjes broccoli, verse spinazie, frambozen en de geheime finish een bloedsinaasappel. Echt superlekker!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.