December win-actie maand

Het is zover! December is aangebroken en dat betekend dat we weer gaan genieten van boerenkool, spruitjes, maar ook cranberries en bloedsinasappels. Tevens gaan we de laatste maand van het jaar in.. En wat voor een jaar!

Stiekem vind ik december een hele fijne maand. Een maand om lekker bij de kachel te kruipen, met (nieuwe)blogs, een kopje warme chocolademelk of thee, en iets lekkers voor erbij. Daarnaast staat december voor mij in het teken van gezellige familiedagen en feestjes, de vele (kerst)films, de kerstboom, kerstliedjes en natuurlijk de vele heerlijke kerstmenu’s aan het eind van de maand.

Nu wil ik deze laatste maand van 2013 vooral gebruiken om jullie te bedanken voor alle leuke berichtjes, inspiratie, foto’s van mijn receptjes, het delen van Beginspiration, de likes en retweets en ga zo maar even door… Vandaar dat ik december omdoop, aangezien het toch een beetje de maand is van de cadeautjes, tot weggeefmaand vol toffe win-acties!

Dat betekend elke week een nieuwe, leuke, gezonde, handige en heerlijke win-actie (soms wel 2!) verschijnt op Beginspiration! Ik vind het spannend… Wat jullie? Of zijn jullie vooral nieuwsgierig wat jullie kunnen winnen? Zo ja, volg Beginspiration op Twitter en/of Facebook om zo op de hoogte te blijven en mee te kunnen doen met de win-acties van deze maand.

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en wil jullie nogmaals bedanken voor alles. Ik kijk nu al uit naar het komende jaar, wat niet alleen vol zal staan met nieuwe recepten, reviews en andere blogs, maar er zullen daarbij zoveel nieuwe dingen gaan gebeuren op (en bij) Beginspiration. Maargoed, daar volgend jaar meer over! Nu eerst december.. 😉

Ps. Morgen komt de eerste weggeef-actie al online!

5 reacties

  1. Wat Marieke (ook toffe en inspirerende BLOG trouwens, dat mag gerust gezegd!) meegeeft is ABSOLUUT en niet meer dan de waarheid. Ze slaat Nagels Met Koppen.

   Ik kijk uit naar je nieuwe posts, niet alleen (maar ook) naar de winacties die er aan zitten te komen. Zeker in een maand als December zullen die van tijd-tot-tijd zeker wat extra inspiratie en ideetjes brengen. Of op zijn minst de occasionele glimlach, en alleen daarom is’t fijn te neuzen op je (jullie) blog(s).

   ’t Is zo ‘even helemaal weg zijn’. Bij ons zeggen we, ‘de trein da’s altijd een beetje reizen, welnu, even genieten van en op ontdekking gaan op je (jullie) blog(s), da’s net zo. Even helemaal weg zijn…

   Een welgemeende merci!

 1. Een musthave in de voorraadkast voor mij is allereerst volkoren tarwe- of speltmeel. Je kan er alle kanten mee uit, zoete en hartige gerechten you name it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *