Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

De uitdaging: One change a week!

Happy_Birthday!

Vandaag ben ik jarig! In plaats van een recept voor een verjaardagstaart op mijn blog, of een nieuwe keukenmachine in de kast, geef ik mijzelf vandaag een simpeler cadeau: een uitdaging. Al eerder ging ik de uitdaging aan en stelde ik mezelf op de proef. Denk aan de 30 dagen detox of de 30 dagen zonder geld. Geinspireerd door het Tedx filmpje van Sarah Britton, besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws en dat wil ik graag met jullie delen..

De uitdaging: Elke week verander ik minimaal een ding in mijn eet- en leefpatroon om nog gezonder door het leven te gaan. Ik hoop jullie daarmee te inspireren en te laten nadenken over wat gezond eten nu eigenlijk inhoudt. Lees hier welke uitdaging ik deze week aan ga!

Misschien denk je nu: Ianna zo’n kleine verandering week is wel heel simpel, dat is toch geen uitdaging?! Het betekend dat ik elke week iets ga verzinnen om te verbeteren. Door elke week iets in mijn eet/leef patroon te verbeteren, heb ik na een jaar 52 dingen  veranderd. Soms is het iets kleins wat je nodig hebt, om het grotere doel te bereiken.

Uiteindelijk is dat wat ik ook met mijn blog probeer te bereiken. Mensen te laten zien dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat gezond eten echt heel lekker is. Mijn blog bestaat nu alweer 1,5 jaar en hoop nog steeds mensen te inspireren en motiveren om gezonder te eten.

Heb je suggesties? Ideeën over welke verandering ik moet doorvoeren in mijn eetpatroon? Stuur mij dan een berichtje op Twitter, Facebook, hieronder of via info(at)beginspiration(punt)nl.

Let the challenge begin! 

17 Discussions on
“De uitdaging: One change a week!”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.