Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Dag 9: zondag

Het was even stil op beginspiration, door een griepje en daardoor een hele stapel studiewerk was het bloggen er een beetje bij ingeschoten. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds braaf aan het detoxen ben. Al groeit mijn verlangen naar lekkers. Thuis heb ik alles “wat niet mag”, maar wel erg verleidelijk is, uit huis gehaald. Op deze manier grijp ik op een zwak moment niet naar een stuk chocolade of een koekje. Een best effectieve methode moet ik zeggen. Gisteren was ik namelijk op bezoek bij mijn ouders en hun kast stond nog wel vol met koekjes, chipjes en pasta. Ik stond op het punt om alles in een keer op te eten, maar mijn lieve mama zorgde ervoor dat ik niet van het detoxpad dwaalde. Dus vandaag kan ik verder met dag 9! Nog 21 dagen te gaan, yay!

Vanochtend genoten van mijn sapjes en voedzaam ontbijtje in de zon. Wat een heerlijk weer vandaag. Het nodigt uit om zo een rondje te gaan rennen. Voor vanavond ga ik aan de gang met een wat groter diner dan normaal, want er komen vrienden eten en ik ga hun een detox maaltijd voorschotelen. Jawel, er zijn geen uitzonderingen! Al hoewel, er staat wel ijs in de vriezer, voor het geval dat bijna banaanijs mislukt en ik anders niks in huis heb. De zon oven gedroogde tomaatjes mogen er zo uit en dan wordt het tijd om de rest uit te proberen.

detoxdag5

Op het menu voor vanavond staat:

  • Een paddenstoelensoep met pecorino koekje
  • Kabeljauw uit de oven met gegrilde groenten en aardappeltjes uit  de oven.
  • Boekweitpannenkoekjes met ijs en bosbessensausje.

Gasten en Vriendje drinken wijn (gok ik) en ik ga aan de spa rood met limoen. Lijkt mij top!

Eigenlijk wilde ik jullie op deze zondag film tip meegeven. Om even fijn te relaxen met een goede docu genaamd Food Inc op de bank. Maar aangezien het zo mooi weer is, zeg ik: geniet van de zon! Fijne zondag allemaal.

4 Discussions on
“Dag 9: zondag”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.