Dag 5: Woensdag + win actie

Vanochtend startte ik de dag met mijn nieuwe Frecious Slowjuice sapjes. Ik schreef er al eerder een blog over. Gisteren zijn ze binnen gekomen en mijn vriezer en koelkast staat vol met gezonde sapjes, yay! Je kunt de sapjes gebruiken voor een sapkuur, maar ze zijn ook geschikt voor dagelijks gebruik. Lees hier meer over de mogelijkheden van Frecious.

Ze zijn daarnaast (en vooral) gewoon ontzettend lekker. Elke dag drink je 3 sapjes van 200 ml, met 3 smaken: een groene (spinazie), een oranje(wortel) en een paarse(bietjes). In elk flesje zit een mix van groenten en fruit, die ervoor zorgt dat jij je dagelijkse portie vitamines binnen krijgt! In een flesje zit namelijk maar liefst 1 kilo groenten en fruit zit. Ontzettend gezond dus!

Helaas nog wat grieperig (zoals half Nederland, lijkt wel), waardoor mijn ritme van nu voornamelijk bestaat uit gezond eten en vroeg naar bed gaan. Ik ben benieuwd hoe het detoxen eruit gaat zien wanneer ik (en dat is al best gauw) weer aan de slag moet. Wat betekend lange dagen van huis. Hoe ga ik het gezonde eten dan aanpakken? Waarschijnlijk wordt het een extra tas vol gezond eten en mijn sapjes die ik dan mee naar de uni neem. Maargoed, so far so good! In de supermarkt kan ik de snoepjes en koekjes nog weerstaan, en daar ben ik erg blij mee.

superfood ontbijt

Wat staat er vandaag op het menu?
Ontbijt: Yay! Mn Frecious sapjes zijn binnen. Officieel drink je 3 glaasjes gedurende de dag, ik drink er al gelijk 2 als “ontbijt”. Daarna nog wat yoghurt met walnoten en wat superfoods.
Vroege lunch: Courgette soepje en een quinoasalade met gegrilde groenten uit de oven, denk aan wortel, broccoli, paprika, rode ui, tomaatjes.
Diner: Er staat een gevulde portobello op het menu, met geitenkaas en kruiden. Daarbij een grote groene salade en zoete aardappel “frietjes” uit de oven.

——

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de Frecious sapjes? Doe dan mee met de beginspiration win actie! Ik mag namelijk 4 pakketjes, met daarin 9 flesjes (twv 39 euro), weggeven! Hoe leuk is dat..

Winnen? Ga snel naar de beginspiration Twitter en/of Facebook pagina. Retweet, share en/of like de Frecious win actie berichtjes en maak kans op zo’n leuk Frecious pakket!

Je kunt meedoen vanaf woensdag 13 februari tot en met zaterdag 16 februari. Op zondag 17 februari maak ik dan hier op beginspiration.nl de winnaars bekend!

14 reacties

  1. Heel leuk om te horen! Ik ben blij dat je mijn blog met zoveel plezier leest. De sapjes zijn heerlijk, ik heb er vandaag al 4 op haha. Tikkeltje verslavend! 🙂

  1. Goed bezig hoor! Ik moet zeggen zo’n flesje is erg makkelijk, je krijgt gelijk een hele bups aan vitamines binnen! Ik heb net de winnaars online gezet en start morgen met een leuke actie voor diegene die niet hebben gewonnen. 🙂

 1. Je blog pas ontdekt, maar erg leuk. Ga zelf een 2e poging detox doen. Dus erg leuk om verhalen van anderen te lezen. En dan ook nog zo’n leuke winactie. 🙂
  Top top top!

  1. Dank je! Binnenkort nog meer winacties en morgen komt er een leuke actie online voor diegene die niet hebben gewonnen vandaag.
   Leuk! Wanneer ga jij beginnen met je detox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *