Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Dag 3: Maandag

Ik voel me vandaag niet heel top. Al vraag ik mij af of het door de detox komt. In de pre detox dagen zag ik het griepje aankomen en ik denk, ondanks alle gezonde voeding, dat het besloten heeft om vandaag langs te komen. Dit betekend een dagje thuis zitten en dus genoeg tijd hebben om andere foodblogs afstruinen opzoek naar leuke detox tips.. Voor vandaag mijn twee favorieten:

1. Een chocolade bananen karamel ijs taart! Als je dit leest, denk je niet gelijk aan detoxen of wel? En toch, mag je het gewoon maken en (natuurlijk!) opeten..  Zoals deze geweldige taart zijn er nog 388372 recepten te vinden op thisrawsomeveganlife.com. Bijna allemaal detoxproof!

2. Ook dit recept is helemaal detoxproof (wanneer je de melk vervangt door een plantaardige versie) en geweldig. Wat is nu lekkerder dan warme quinoa met kaneel, noten en fruit als ontbijt. Ik ben al tijden fan van haar recepten en ik kan niet anders zeggen dan dat 101cookbooks een van mijn favoriete foodblogs is.

Hoe ziet vandaag eruit?
Ontbijt: Een gezonde groene smoothie.
Lunch: Wat fruit en voornamelijk rijstwafels, aangezien ik niet echt trek had, maar wel iets van mezelf moest eten.
Diner: Voor vanavond staan boekweit noedels met groenten uit de wok (eigenlijk gewoon een grote koekenpan), met verse koriander op het menu.
Gedronken: Voornamelijk thee en daarnaast wat glazen water met limoen. Smaakt nog frisser dan water met citroen. Erg lekker!

7 Discussions on
“Dag 3: Maandag”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.