Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Dag 24: Maandag

Yes, aan het eind van deze week ben ik klaar met de Dertig Dagen Detox uitdaging. Wat een heerlijk idee! Ondanks dat de detox goed bevallen is, kijk ik uit naar volgende week. Ik ben al druk bezig (ja, echt!) met een lijstje, met daarop gerechten die ik volgende week wil gaan maken. Afgelopen weekend heb ik mijn kookboeken nog eens doorgespit, oude favorieten achterhaald en een stapel delicious tijdschriften doorgebladerd. Ik ben er helemaal klaar voor! Maargoed, nu eerst nog een klein weekje detox!

Het gezonde eten, de nog gezondere sapjes en de ontspanning van afgelopen week zijn vruchten begint af te werpen. Het valt mij op dat mijn haar veel meer glanst en gladder is dan normaal. Daarnaast heb ik energie voor 10. Al sta ik in de ochtend nog niet naast mijn bed te springen.  Wie weet komt dat morgen, wanneer de tempratuur boven de 10 graden komt (yay!) en ik een rondje ga hardlopen in de zon!

Gedroogde mangoOok de laatste week staat vol met nieuwe, lekkere en vooral gezonde recepten. Er zijn een aantal recepten die ik wil uitproberen, denk bijvoorbeeld aan de gevulde tomaten met quinoa en kruiden! Daarnaast besloot ik dat een salade van gegrilde courgette, pecorino en hazelnoten ook best lekker moet zijn. Dat klinkt niet slecht toch, voor een detox maaltijd? Mijn favorieten ga ik online te zetten, zodat ook jullie ze kunnen uitproberen. Zoals de foto al doet vermoeden, heb ik een nieuwe, lekkere en gezonde snack gevonden: gedroogde mango! Heerlijk! Kleine note: eet met mate, aangezien het redelijk zoet is en dus vast niet geweldig voor je bloedsuikerspiegel.

Hoe zag vandaag eruit?
Pre-ontbijt: Een shotje Frecious, gauw voordat ik onder de douche stap.
Ontbijt: Een paar rijstwafels met baba ganoush en een appel.
Lunch: Salade met tuinbonen, feta, verse munt en een gepocheerd ei. Kijk trouwens hier voor nog meer leuke en gezonde (detox) lunch recepten!
Diner: Gevulde tomaten met quinoa en groene kruiden, een simpele groene salade en zoete aardappelfrietjes.

Volg jij Beginspiration al op Facebook en/of Twitter?

2 Discussions on
“Dag 24: Maandag”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.