Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

ChocoDelic win-actie (+ filmpje)

Vandaag (alweer!) iets nieuws op Beginspiration, namelijk: een foodfilmpje! Of beter gezegd: een filmpje met toffe producten. Zo af en toe krijg ik in verband met mijn blog leuke dingen toegestuurd. Om hier zo open mogelijk mee om te gaan, heb ik besloten mijn pakketjes voortaan te gaan filmen (spannend!). Zo kunnen jullie precies zien welke producten in huize Beginspiration arriveren en wat ik van bepaalde producten vind. Daarbij ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar jullie mening. Ken je het product al? Laat een berichtje achter.

ChocoDelic mag vandaag het spits afbijten! Zij richten zich voornamelijk op de rauwe chocolade in de vorm van gezonde(re) repen en raw food snacks. Om op deze manier een alternatief te bieden voor de reguliere chocoladerepen en ongezonde snacks.

Oprichtster Irene van Herwerden was altijd opzoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes. Echter was dit niet altijd even makkelijk om te vinden (herkenbaar!). Daarbij is ze gek op chocolade, maar vond gezond eten ook belangrijk. Hierdoor werd ze geïnteresseerd in de producten die gemaakt werden met rauwe cacao en een nieuw merk was geboren!

De cacaobonen uit Ecuador en Peru worden op lage tempratuur verwerkt, waardoor alle vitamines, mineralen en andere goede eigenschappen in deze rauwe chocolade blijft. Daarbij zijn alle snacks gluten, soja en lactose vrij, en wordt er geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers. Een stuk gezonder dus!

Willen jullie kans maken op een van de verrassingspakketjes? Ik mag er namelijk 3 weggeven en jullie kunnen op de volgende manier kans maken:

–       Volg Beginspiration op Twitter en retweet een berichtje over deze winactie!
–       Volg Beginspiration op Facebook en like/share het bericht over deze winactie!

Je kunt vanaf NU meedoen, t/m donderdag 5 september  2013, 12.00 uur! Later op de middag zal ik de winnaars bekend maken!

12 Discussions on
“ChocoDelic win-actie (+ filmpje)”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.