Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Budget dag 4: Een kijkje in de budget keuken!

Plog-time! Tijdens het wakker worden kwam ik bovenstaande spreuk tegen, en vond het een mooie tekst om de dag mee te beginnen. Voor de rest was het maar een gekke dag. Zo’n dag waar je veel te doen hebt, en de hele tijd het gevoel hebt dat je niet alles hebt gedaan wat je had moeten doen…. Zo irritant! Tijd voor een kijkje in de budget keuken… Kijken jullie mee?

2Het is vroeg, koud buiten mijn bed en wil eigenlijk niet opstaan… Helaas heb ik een dag vol to-do’s en dus zit snoozen er niet in vandaag! Ik werd vanochtend wakker met onwijs last van mijn keel, dus tijd voor vitamines en een extra shot warme citroenwater met honing.

3Ik ga alle to-do’s maar eens mooi onder elkaar schrijven en werp een snelle blik in mijn agenda. Sinds een week schrijf ik alles weer in een papieren versie, want mijn digitale agenda was opeens in zijn totaliteit gewist… Not good!

4Na mijn vakantie stonden er een heel aantal e-mails die ik nog moest beantwoorden.. Dus ik kruip achter de pc om de laatste Facebook updates te bekijken en heel veel e-mails te gaan schrijven. Ondertussen begin ik ook alvast met het schrijven van mijn eetoverzicht, deze zat de hele tijd in mijn hoofd, maar op papier is het toch handiger.

5Met nog meer thee zoek ik wat recepten op voor foccacia. Vrijdag ga ik het een keer zelf maken, lekker en budgetproof!

6Een snelle blik op de klok laat mij zien dat ik moet opschieten. De rest van de e-mails moeten maar wachten! Snel haar föhnen, make up op en de deur uit. Ik heb zodadelijk een koffie afspraak voor nieuwe Beginspiration plannen! Selfie!

7Gauw een banaan eten en dan op de fiets!

10Op de terugweg gauw boodschappen doen.. Geen zin om ook nog naar de bio te fietsen, dus ik houd het bij de AH en vomar. Daar kocht ik o.a. deze mozzarella, van buffelmelk dat wel.. Ik ben benieuwd naar de smaak zondag!

11Tijd voor lunch! (Ja, het is pas 1 uur!) Hier sneuvelt mijn stukje quiche, wat ik eigenlijk vanavond wilde eten, maar ik heb trek en geen zin om nu iets te maken.

9Er staan nog een heel aantal to-do’s op mijn lijst (helaas), maar ik heb weinig tijd om alles af te ronden. Ik stap op de fiets en ga richting het Blogger2Meet event in restaurant InStock.

13Samen met Farm Brothers en House of Originals met hadden wij daar een toffe workshop en borrel georganiseerd. Later meer hierover. Het was in ieder geval een heel gezellige middag/avond.

15Bij thuiskomst had ik weinig trek, maar ach ik snack nog wat crackers. Ik klus alvast deze plog in elkaar en vertrek dan gauw richting borrel nummer 2.

2 Discussions on
“Budget dag 4: Een kijkje in de budget keuken!”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.