Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Budget dag 22: de eetplanning voor week 4

De laatste week van de budget week is alweer gearriveerd! Wat gaat de tijd toch snel. Stiekem ben ik best blij dat het ten einde komt, al is het puur en alleen omdat ik het best druk heb de weken voor kerst en dus weinig tijd voor boodschappen en culinaire uitspattingen (ondanks onderstaand lijstje met eten). Op een of andere manier lijkt de inspiratie wat minder door alle drukte, waardoor je gauw terugvalt op oude klassiekers. Hebben jullie daar ook wel eens last van?

Uiteindelijk eten we ontzettend lekker deze week (als alle recepten goed lukken), want het zijn veel testcases voor de kerst recepten die eraan komen. Dit jaar wil ik heel graag een budget kerstmenu maken, dus mochten jullie nog leuke inspiratie hebben, dan hoor ik dat natuurljk graag! 🙂 Ik heb nog geen budget in gedachten, maar het moet uiteindelijk een mooi menu worden waarbij je lekker eet voor niet al te veel geld. Binnenkort in ieder geval een mooie overzicht van het ‘budgetproof kerstmenu’!

Voor nu een kijkje in de laatste budgetweek, waarbij ik overigens nog geen idee heb wat we dit weekend gaan eten. Mocht ik tijd en geld over hebben, dan lijkt het me heerlijk om wat uurtjes in de keuken te spenderen. Anders wordt het vast iets makkelijks. 😉 Zondag verschijnt in ieder geval de laatste terugblik online en ik hoop dat ik ondanks het uitgebreide menu nog wat centjes overhoud en deze keer daadwerkelijk onder de 35 euro grens blijf. Al ging het vorige week best goed! Nieuwsgierig naar de eerdere eetplanningen? Hier vind je de eetplanning van week 1, week 2 en week 3 van deze budget uitdaging terug.

Maandag:
We eten restjes! Rillette van eend met zoete aardappelpuree erover (lekker uit de oven), pompoensoep, salade. Toppp! Na een hele dag vol lekker eten had ik niet meer zoveel trek, dus restjes komen goed uit.

Dinsdag:
Kip voor vriendje, gebakken portobello voor mezelf, restje zoete aardappelpuree van gisteren, spruitjes, knolselderij frietjes, en cranberry saus.

Woensdag:
Boerenkoolsalade met boekweit, wintergroenten en feta.

Donderdag:
Werkdag! Dus een simpele salade van linzen/witte bonen met groenten, of als er heel veel van bovenstaand over is dan eten we dat eerst op.

Vrijdag:
Een bedrijfsfeestje incl. diner.

1 Discussion on “Budget dag 22: de eetplanning voor week 4”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.