Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Budget dag 15: de eetplanning week 3

Gisteren had ik de eetplanning voor de komende dagen eigenlijk al gemaakt, wat deze keer best makkelijk ging. Vriendje had wat dingen wat hij graag wilde eten en met een paar dagen buiten de deur eten, is de week zo gevuld. Ik hoop echt dat ik deze week binnen budget kan blijven, al moet dat prima lukken met deze planning en het feit dat we twee keer buiten de deur eten. Verder komt er namelijk wat fruit bij, alweer bananen en mandarijnen (hoe boring), en ik eet vaak havermout als ontbijt wat eigenlijk best goedkoop is en wissel dit af met muesli. In het weekend ontbijten we wat uitgebreider met eitjes, vers speltbrood en ander lekkers. Door alle drukte van afgelopen week heb ik weinig zelf gemaakt (denk aan ganola, brood, cakes etc), dus daar hoop ik deze week meer tijd voor te hebben. Ik mis mijn chocolade granola met boekweit, al staat er as we speak een bananenbrood in de oven, om zo de komende dagen toch iets lekkers te kunnen snacken.

Het weekmenu:

Maandag:
Linzensalade met groenten, feta (restje), verse munt

Dinsdag:
Spruitjes met kastanje en spekjes
Gegrilde witlof
Puree
Kikkererwtenburger

Woensdag:
Een earlybird kestdiner, dus ik eet niet thuis

Donderdag:
Ik eet op werk, dus het wordt waarschijnlijk een salade van wat restjes groenten met een potje bonen, linzen of een portie gekookte granen (boekweit, pasta, rijst) erdoor.

Vrijdag:
Eten bij mijn vader. Hij is pas laat thuis, dus ik doe boodschappen en dan koken we samen een budget maaltijd. Vriendje gaat naar een Sinterklaasdiner bij vrienden.

Zaterdag:
Soep + truffel tosti (restjes kaas en potje truffelpasta die ik nog in de koelkast vond)

Zondag:
Sinterklaas diner bij mijn schoonzusje.

In de loop van de week zal ik een update geven met de boodschappen, want die ga ik pas later doen. To be continiued dus! Mochten jullie nog iets hebben wat jullie graag willen terugzien dan hoor ik het graag. Hele fijne week allemaal!

1 Discussion on “Budget dag 15: de eetplanning week 3”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.