Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Borrel!

Vandaag allemaal lekkere hapjes voor bij de borrel, want vriendje is jarig geweest en de familie komt langs. Maarja, wat maak je als je aan de detox bent? Dankzij wat tips van trouwe lezers, kookboeken en eigen inspiratie toch een fijne makkelijke borrel in elkaar kunnen zetten met enkele hapjes die ook voor mij geschikt zijn..

Hapje 1:
Gedroogde abrikozen vullen met geitenkaas. Ergens gelezen dat dit een goede combi is dus maar eens uitgeprobeerd! Ben benieuwd.

Hapje 2:
Volgens Jamie een goede combi, dus dan geloof ik het gelijk. Zalmsnippers met daarin een stukje rode biet, mierikswortel, veldsla, beetje peper.

Hapje 3:
Oesters! klaar. (geserveerd met een klassieker, rodewijnazijn, sjalotje in kleine stukjes en wat peper voor de nondetoxers)

Hapje 4:
Dankzij Eefje, little-gem sla vullen met hollandse garnalen, avocado (leek me ook wel lekker), alfalfa en wat olijfolie (en peper/zout).

Hapje 5:
Had nog een komkommer liggen, dus: komkommer met geitenkaas. Komkommer in dikke plakken, beetje van de binnenkant eruit halen en vullen met geitenkaas. Beetje olijfolie en peper erover. Jummy!

Hapje 6:
Portobello’s gevuld met een sjalotje, tijm, geitenkaas en geroosterde tomaatjes. Met een klein bosje rucola erop en een simpele citroen/olijfolie dressing.

Daarnaast gewoon nog wat olijven, gemarineerde artisjokken, een hele gerookte makreel, geitenkaasje, wat groentensnacks (worteltjes, radijsjes, tomaatjes), noten (!) enn een soepje.

1 Discussion on “Borrel!”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.