Blogger2Meet: De detox editie!

Eind september vond de tweede editie van Blogger2Meet plaats! Een concept wat alweer een tijd geleden is opgericht door Sesanne (The Lion Kitchen) en mijzelf; elke maand organiseren wij een tof event, workshop, diner en/of lunch voor bloggers, met elke keer een nieuwe locatie, nieuwe bloggers en dus veel nieuwe ontmoetingen en toffe gesprekken. Om op deze wijze de gezichten en verhalen achter de blog te leren kennen.

Met de herfst voor de deur gingen wij in september op de healthy tour; aan de slag met een heuse detox workshop bij Vitaminboost Kinkerstraat onder leiding van Stefanie Klaver. Samen met de bloggers van Focus on Foodies, Moderne Hippies en de meiden van The Green Happiness startten wij de workshop met een heerlijk welkomsdrankje: een vers geperst sapje van bieten, appel en gember. Ondertussen vertelde Melisa, de eigenaresse van de store, over het volgen van een detox (dus sapkuur), interessante supplementen om er eventueel bij te nemen, de werking van extra vezels en meer. Daarbij konden we met al onze vragen bij haar terecht! Ondanks dat we met z’n allen een gezond clubje foodbloggers vormden, was het super fijn om daarover met elkaar te praten en onze vragen te stellen.

Voordat we zelf aan de slag mochten gaan, kregen we nog een gezonde shot waterkers-peer juice. Dit was niet mijn favoriet van de avond. Al komt dat vooral, denk ik, omdat ik een keer heel ziek ben geworden na het eten van waterkers.. Deze shot sla ik de volgende keer dus fijn over, al vonden de andere meiden het erg lekker. Vol met nieuwe energie mochten wij onze handen uit de mouwen steken en dat betekende een sapje maken in een echte Vitaminstore mixer (altijd al willen doen!) en aan de slag met een healthy detoxsalade met gerookte tofu, sesam en een spirulina dressing. Verrassend lekker!

Lieve Vitaminboost, nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en we komen gauw terug voor een gezond sapje (nu de herfst officieel weer is begonnen ;))! Nieuwsgierig geworden naar de workshop? Op 6 november starten ze met een hele nieuwe reeks..

Blogger2Meet: detox editie

Blogger2Meet: detox editie

Blogger2Meet: detox editie

Blogger2Meet: detox editieFoto’s zijn gemaakt door Manon Klaver.

 

5 reacties

  1. Wat leuk, ook met dingetjes waar ik normaal gesproken niet mee zou werken (bv. gerookte tofu) ! Hoop er de volgende keer bij te zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *