Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Beginspiration viert feest: Limited Edition Tony Chocolonely!

Jaaa, je leest het goed! Ik mag twee pakketjes van de nieuwe limited edition van Tony Chocolonely weggeven.. Hoe lekker is dat? Op Instagram had ik jullie natuurlijk wat jaloers gemaakt 😉 toen ik deze repen enkele weken met de foodpost binnen kreeg. Elk jaar maakt Tony Chocolonely een aantal nieuwe smaken en dit jaar maakten ze het wel heel bond met de smaken. Ik moest er serieus even aan wennen, maar na de eerste hap was ik gelukkig alweer verkocht.

De nieuwe limited edition bestaat uit de smaken:

 • Drop & Melk
 • Walnoot, Banaan & Melk
 • Sinaasappel, Rozemarijn & Puur (vegan)

Vanaf vandaag kun jij kans maken op 2x een pakketje met de nieuwe smaken, zodat je ze straks allemaal tegelijkertijd kan proeven. Wil jij kans maken op zo’n smakelijk chocolade pakket? Doe dan mee met deze win-actie:

 • Laat hieronder een berichtje achter, met een geldig e-mailadres, en geeft antwoord op de volgende vraag: Welke (toekomstige) Tony Chocolonely combinatie vind jij het allerlekkerst?
 • Natuurlijk is het tof wanneer je de de Beginspiration Facebookpagina ‘liked’, maar het is niet verplicht. Echter wel handig om op de hoogte te blijven van de komende win-acties ;)
 • De actie loopt t/m dinsdag 7 oktober.

De winnaars krijgen op woensdag 8 oktober per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult waarop ik je kan bereiken!

113 Discussions on
“Beginspiration viert feest: Limited Edition Tony Chocolonely!”
  • Zeezout karamel is briljant. Maarde gewone melk is ook super.

   Verwacht dat de banaan walnoot zeker in mijn rijtje favorieten komt, zijn los al favoriete smaken dus in combinatie met chocola kan alleen maar beter zijn 🙂

 • (H)eerlijk en verantwoord, ik maak graag kans.
  Ik vind de karamel zeezout reep erg lekker. Maar ook die met noga blijft niet lang in de verpakking 😉

 • Ik doe graag mee met de actie. De walnoot banaan (2 heerlijke ingrediënten) zou zo maar eens mijn favoriet kunnen worden. Hopelijk kan ik hem straks proeven 🙂

 • Oooh my applepie! Als belg ben ik helemaal verkocht aan de Tony Chocolonely chocolade… Nog geen enkele van deze nieuwe heb ik kunnen proeven, nog niet verkrijgbaar in België (helaas pindakaas!). Maar als ik op m’n gevoel moet afgaan ga ik voor de vegan reep! De combinatie van sinaasappel, rozemarijn en pure chocolade, dat kan niet anders dan overheerlijk zijn.

 • Wat lekker en leuk! Rozemarijn, sinaasappel, pure chocolade. Lijkt me samen met een kop thee een heerlijke combinatie om het ultieme herfst gevoel te ervaren. Geïnspireerd op de welbekende dadelballetjes lijkt me een reep met pure chocolade, dadels, kokos en noten een fijne optie!

 • Wat een lekkere actie!
  Ik zou heel graag nog een hele pure reep met lavendel proeven, ik hoor zo veel over chocolade met lavendel maar ik heb het nog nooit geproefd! Hopelijk de nieuwe special edition cash volgend jaar. =D

 • Toevallig al een paar limited editions mogen proeven maar die op de foto nog niet. Maar ik blijf Caramel Zeezout het lekkerst vinden…. zou bijzonder zijn als ze een lekkerdere weten te maken.. zal dan wel een pure moeten zijn want eigenlijk houd ik niet van melkchocolade maar alleen van caramel zeezout.

 • Dan ga ik voor sinaasappel, rozemarijn & Puur.
  Ik ben heel benieuwd naar die combinatie! Enne je vernieuwde website is erg mooi geworden.

 • De lekkerste vind ik nog steeds de melk, karamel en zeezout 🙂 Maar ben gek op nieuwe dingen proberen en ben wel heel erg nieuwsgierig naar de melk, drop!

 • Alles van Tony’s is fantastisch lekker!
  Ik heb net aan een maand suikervrij eten meegedaan (en dat ook volgehouden) en ik heb dus ook geen chocolade gesnoept.
  Als beloning heb ik denk ik wel een lekkere reep verdiend, ik ben heel erg benieuwd naar de sinaasappel/rozemarijn variant, die lijkt me heel erg lekker. 🙂

 • De reep die ik graag zou willen proberen bestaat nog niet maar ik hoop nog altijd op een melkchocolade reep met zachte caramel vulling en stukjes speculaas. Dat zou een mooie winter variant zijn 😀

 • Ik ben super nieuwsgierig naar de drop variant! Een (toekomstige) smaak die ik ooit eens zou willen proberen is puur met rozijnen & paranoten.

 • Oh wauw wat zien ze er al mooi uit! Ik bewaar altijd de wikkels haha (nadat ik de hele reep in een zucht heb opgegeten -oeps-)

  Mijn favoriet.. pfieuw.. uhm… melkchocolade met noga p het moment maar ik verwacht dat die met drop mijn nieuwe favoriet gaat worden!

 • Mmmm, de ‘walnoot, banaan & melk’ lijkt me echt lekker. Misschien niet meteen de gezondste keuze, maar banaan is mijn favorite vrucht en voor walnoten doe ik een moord <3 Ik koop voor mezelf meestal hele pure chocolade (minimaal 78%), maar wil mezelf lekker een keer verwennen met deze heerlijke chocolade!

  Echt leuk trouwens dat er ook zoveel leuke reacties zijn op je nieuwe site (en dat er uiteraard hele leuke winacties bij komen)!

 • Lekkerrr!
  Ik heb de nieuwe edities nog niet geproefd, maar zou dat uiteraard wel heel graag willen!
  Sinds een tijdje helemaal fan van puur, dus ik kijk erg uit naar de sinasappel/rozemarijn smaak met pure choco!

 • Mijn favo zou zijn puur, rosamarijn en sinaasappel :-). Wellicht kan er in de toekomst ook iets met superfoods gedaan worden bijvoorbeeld: puur/goji en kokos.

  Ik neem elke avond een stukje pure chocola van ten minste 72 procent cacao. Heerlijke traktatie na een drukke werkdag en super gezond.

  Jullie hebben een prachtige website en ik vind het fantastisch dat jullie mensen inspireren :-).

  Gezonde groet Iemkje Klein

 • Banaan, Walnoot, Melk zeker weten! Mmm! ik koop eigenlijk nooit Tony’s want deze heerlijke limited editions kan ik nooit ergens vinden (Achterhoek hé, jammer jammer). Banaan, walnoot, rauwe cacao eet ik vaak met havermout of kwark echt mijn lievelievelings combi dus deze reep MOET ik proberen 😉

 • Ahhh! Walnoot, banaan en melkchocolade 🙂 Dan heb ik mijn lievelings yoghurtsmoothie met banaan, walnoot en cacaopoeder in een kant en klare Tony Chocolonely variant! Ideaal. Hoewel die andere 2 smaken mij ook niet verkeerd lijken..

 • Oh de drop lijkt me heerlijk! Van de chocoladebullets (nooit gehad? Echt die MOET je proberen!) vind ik ook degene met een stukje trekdrop erin he-mels. Ik heb twee weken geleden een account aangemaakt op de site van Tony’s maar ik heb me nog in weten te houden. Toen ik je Facebookbericht voorbij zag komen dacht ik, ik waag een kansje. Win ik, dan kan ik er toch niks aan doen dat ik de chocolade wel MOET proeven 😀

 • Oh wat een heerlijke actie weer!
  Ook ik doe graag mee! Vooral de rozemarijn sinaasappel trok gelijk mijn aandacht. Ik ben zo benieuwd hoe deze smaakcombinatie zal zijn.
  Een toekomstige smaak? Wellicht melkchocolade met gedroogde stukjes aardbei erin. Tenslotte is en blijft dit een geweldig huwelijk

 • Yeah, eindelijk een vegan reep van Tony’s! Ik ga voor Sinaasappel, Rozemarijn & Puur. Ben erg benieuwd naar de smaak, die moet ik proeven…

 • Er gaat níets boven de zeezout karamel combinatie, goddelijk! Ook de nieuwe pure reep met sinaasappel en rozemarijn lijkt me bijzonder en zou ik graag eens proeven.

 • Ik doe mee!
  Van deze drie repen lijkt de pure me het lekkerste.
  Een heerlijke toekomstige Tony’s combinatie lijkt me peanutbutter jelly (pindakaas met jam) of pinda honing.

 • Oeh lekker! Ik heb me nog in weten te houden om niet direct naar de winkel te vliegen voor deze nieuwe repen, omdat ze dan binnen no-time op zouden zijn. Als ik mag kiezen ga ik voor de pure met rozemarijn en sinaasappel. Puur is favoriet, het kan niet puur genoeg! Dus als ze ook nog een extra pure reep zouden gaan maken, nog lekkerder ;).

 • Ik ben nog steeds erg blij van het feit dat er een zeezout caramel versie bestaat. Laat me terugdenken aan mijn allerbeste ijsje ooit in La Rochelle (Frankrijk). Van de nieuwe smaken lijkt me de walnoot-banaan versie geweldig. Dat kan alleen maar lekker zijn!

 • Wat een leuke actie! Ik heb nog nooit van m’n leven een chocoladereep van dit merk gehad. Dus ik laat mij graag verrassen. De combinatie walnoot-banaan-melk lijkt me heerlijk!

 • Wat een leuke actie! En wat is de site mooie nieuwe site, duidelijk en overzichtelijk….

  Even over de ‘nieuwe’ smaak van Tony Chocolonely, ik zou puur met diverse noten wel lekker vinden. Maar als ik uit de nieuwe limited editions zou moeten kiezen dan: Sinaasappel, Rozemarijn & puur! Ben benieuwd….

 • Dit is de eerste keer dat ikmet zulke repen wordt geconfronteerd, maar het lijkt me heerlijk. Ik lees van walnoot/ banaan enz. en vele mogelijkheden. Ik ben er voor in om ze uit te proberen. Ik wens jullie veel succes met het product.

 • Ahhh I love chocolate and especially Tony Chocolonely !! <3
  De smaak Sinaasappel Rozemarijn lijkt me heerlijk! Vooral omdat deze variant puur is, en ik het liefste ga voor pure chocola.
  Walnoot, banaan lijkt me overigens ook erg lekker (ik zit op dit moment aan een havermoutpapje met banaan, walnoot, honing, kaneel 😉 )
  De drop-variant klinkt iets minder lekker, maar misschien smaakt ie wel heerlijk… you never know unless you try..
  Dus laat maar doorkomen die nieuwe Tony's zodat ik me kan laten verrassen 😀

 • Welke (toekomstige) Tony Chocolonely combinatie lijkt mij het allerlekkerst?

  Iets met cranberries en amandelen, in pure chocola lijkt me heerlijk! Misschien kunnen ze dat ooit maken…

  Van bovenstaande limited editions lijkt de ‘walnoot, banaan & melk’ me de beste. Erg benieuwd!

 • Een topper is en blijft de karamel zeezout! Verder ben ik heel erg benieuwd naar de combinatie melkchocolade met walnoot en banaan. Dit doet me denken aan mijn banaan-overnight oats waar ik oa walnoten en cacaonibs aan toe voeg (mm heerlijk)…
  In de toekomst zou ik graag iets zien wat lijkt op de smaken van Questbars (cookies&cream, white chocolate raspberry, chocolate chip cookie dough)

 • Ik ga voor de pure met sinaasappel. Lijkt me een hele bijzondere combinatie.
  Voor de toekomst lijkt het me lekker als TC een pure met vijgen en walnoten wil maken. Dan ben ik bij voorbaat al fan….!

 • Een grote fan van pure chocola (en mijn vriend ook), dus erg benieuwd naar de sinaasappel-rozemarijn. In de toekomst lijkt een pure reep met incabes me ook lekker…beetje zuur bij het bitterzoete van de chocolade.

 • Oeeh ik ben zo benieuwd naar de nieuwe smaken en zou ze graag willen uitproberen! Ik ben zelf helemaal verslaafd aan de karamel zeezout chocolade van Tony’s, dat is echt mijn guilty pleasure. Ik hoop dat ik er weer een nieuwe bij kan krijgen! Mij lijkt de banaan, walnoten en melk het lekkerst, maar ik houd ook superveel van pure chocolade, dus ik ben ook echt heeeel benieuwd naar de vegan versie! Echt tof dat je dit mag weggeven en ik likete je FB natuurlijk al!

 • Weer zo’n geweldige win actie. Tof
  Ik ben dol op choco maar dit merk heb ik nog nooit gehad.
  En deze smaakcombi’s lijken mij wel ontzettend lekker om uit te proberen.
  Maar als ik dan toch echt moet kiezen ga ik voor pure choco

 • Mmmmm lekker! Ik ben zo benieuwd naar die nieuwe smaken!
  Ik zou graag een Tony Chocolonely reep willen van melkchocolade met cappuccinosmaak met hazelnootstukjes. Lijkt me heerlijk. 🙂

 • Mijn favoriet is absoluut de kers en merengue! Mmmm er ligt er standaard één in mijn koelkast, dan zijn ze het lekkerst.
  Maar ik ben nu toch nieuwsgierig geraakt naar deze bijzondere nieuwe smaken!

 • Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe smaken dat ik al meerdere Wereldwinkels ben ingelopen in de hoop ze daar al te zien liggen, haha! Maar die pogingen zijn nog niet beloond… Wel uit de laatst bezochte Wereldwinkel -omdat ik er toch was- een reep puur met kers/meringue meegenomen 😉 Dat is mijn huidige favoriet!

 • Oehoehoeh!
  Mijn favoriet tot nu toe is caramel en zeezout, maar deze nieuwe smaakjes wil ik ook ontzettend graag proberen. In Utrecht zijn ze steeds overal uitverkocht, dus hé dan laat ik ze wel naar mij toe komen ;)!

 • Hmmmmm… Tony’s!!! Tot nu toe is mijn favoriet zeezout caramel, maar misschien gaat dat veranderen met de nieuwe smaken! Ikwildus graag het pakketje winnen om ze te testen!

 • naast deze limited edition smaken zou ik nieuwsgierig zijn naar vijgensmaak.
  Nu ben ik heel benieuwd naar de dropvariant. Bij Marqt verkopen ze deze nl. niet.

 • Ik kan manlief geen groter plezier doen dan op zaterdag tijdens het boodschappen doen een heerlijke reep Tony Chocolonely mee te nemen. Met dit pakketje zou ik dus 100% zeker punten scoren 😉

 • Ikzelf ben gek op de pure variant, en als ik een nieuwe variant mocht kiezen, dan was het munt/pure chocola. Een soort van after8, maar dan Tony style!

 • Tony had heel even een reep met chilipeper, die vond ik heerlijk! Maar nu is de zeezout met caramel onze favoriet. Ik ben heel benieuwd naar de walnoot en banaan en nog benieuwder naar de drop! Mijn man is chocoholic, ik zou heel graag dit pakketje voor hem winnen.

 • Oe lekker hoor! Ik ben benieuwd naar allemaal, maar banaan, walnoot, melk lijkt me helemaal te gek. Ik probeer mijn man wel eens mee te krijgen in mijn gezonde foodmania, maar tot nu toe lukt dat nig niet echt. Wie weet net deze chocola. Zou gelijk een leuk verjaardagscadeautje zijn, want hij is op 8 oktober jarig!

 • Oooh chocola! Ik ben erg benieuwd naar de rozemarijn en sinaasappel combi. Wat mij een goddelijke combi lijkt is een pure chocolade reep met een vleugje kaneel, hazelnoten, chilipeper, zeezout en wat crunchy caramel..

 • Normaal zou ik voor de pure variant gaan, maar twijfel of ik sinaasappel wel lekker vind in chocola. Dus ik denk stiekem dat de melk, banaan & walnoot wel erg lekker is omdat de afzonderlijke componenten ook al zo jummie zijn! ben benieuwd 🙂

 • Hoewel ik normaal erg van pure chocolade houd, vind ik de melkchocolade-caramel-zeezout-combinatie toch echt het allerlekkerst. Ik ben erg benieuwd naar de chocola met drop, die klinkt erg spannend.

 • Caramel zeezout nog steeds favoriet maar de puur met sinasappel lijkt me ook heel lekker! Ook sinasappel met munt of pecanoten lijkt mij als nieuwe variant heel fijn!

 • Sinds ik sinds gezonder probeer te eten (met veel dank aan o.a. jouw recepten!) is mijn smaak veranderd en ben ik dol op pure chocola; zelfs 85%!!! Had ik echt NOOIT gedacht, enorme zoetekauw die ik was! Ben dus wel erg benieuwd naar de smaak Sinaasappel, Rozemarijn & Puur 😀

 • Mij lijkt de combinatie Puur met caramel zeezout ontzettend lekker, jammer dat die er alleen in melk is! Ik ben wel heel benieuwd naar die met drop, lijkt me zo’n gekke combi!

 • Mijn favoriet is toch wel karamel zeezout. Een collega van mij zei dat ik die echt eens moest proberen. Het leek me echt niets, maar ik ben helemaal om. Sterker nog, het is echt mijn guilty pleasure nu.

  De nieuwe combinatie walnoot, banaan en melk lijkt me heerlijk. Ik combineer vaak walnoot en banaan in baksels, dus deze twee bij elkaar in een chocoladereep lijkt me helemaal perfect.

 • Tot nu toe blijft de Karamel zeezout mijn favoriet. Maar ik denk dat wanneer ik banaan walnoot ga proeven deze bovenaan komt te staan.

 • De sinaasappel rozemarijn heb ik gekocht en die is heerlijk! Weet nog niet zeker of deze de kers meringue overtreft maar lekker is deze nieuwe chocolade zeker!

 • De walnoot, banaan en melk! Die lijkt me echt heerlijk!! Maar ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar de sinaasappel, rozemarijn&puur.. Maar de drop versie klinkt ook lekker!! Kortom ik kan niet kiezen ;)! Ianna, ik denk dat ik ze allemaal moet proberen voordat ik je een antwoord kan geven ;)! Pick me ;)!

 • Walnoot banaan melkchocolade lijkt mij he-mels! Stiekem maak ik die combi ook al wel eens op een tosti… Mmm genieten 🙂

  Groetjes,
  Aimée

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.