Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Beginspiration viert feest: FoodWeLove box!

De nieuwe website staat online! Zo spannend… Daar horen natuurlijk een reeks aan hele toffe winacties bij! Met vandaag het startschot en jullie maken kans op een van  de FoodWeLove boxen met als thema ‘Van Hollandse Bodem’! Het resultaat: een flinke dosis ‘Vaderlandseliefde’ verstopt in een doos vol lekkers. Wat zit er precies in? Dat is een verrassing… In ieder geval veel lekkers om gelijk op te eten (koekjes!), om te warmen (soep van een tof merk!) en een aantal artikelen om te bewaren (om te smeren en te dippen).

Ken jij de FoodWeLove box nog niet? Lees dan mijn blogs die ik eerder over schreef, mijn allereerste box vol lekkers en de toffe’ Go Pro and Stay Home box‘! Meer informatie? Bekijk dan hun website.

Nu komt natuurlijk het allerleukste: ik mag 2x een FoodWeLove box weggeven! Dus wil jij kans maken op een box? Doe dan mee met deze win-actie:

 • Laat hieronder een berichtje achter, met een geldig e-mailadres, en geeft antwoord op de volgende vraag: wat zou er in jouw ideale FoodWeLove box zitten? Zoveel producten als jij wilt..
 • Neem een kijkje op de Facebookpagina van FoodWeLove box.. Daar vind je overigens ook een preview van de artikelen uit de box!
 • Natuurlijk is het tof wanneer je de de Beginspiration Facebookpagina ‘liked’, maar het is niet verplicht. Echter wel handig om op de hoogte te blijven van de komende win-acties 😉
 • De actie loopt t/m dinsdag 7 oktober.

De winnaars krijgen op woensdag 8 oktober per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult waarop ik je kan bereiken!

83 Discussions on
“Beginspiration viert feest: FoodWeLove box!”
 • in mijn ideale FoodWeLoveBox zou iets zachts, iets harts, iets zoets, iets zuurs, iets bitters, iets zouts, iets pittigs, iets crocant, kortom in mijn ideale FoodWeLoveBox zou een smaakbeleving zitten die me verrast.

  • Gave site! En wat leuk een winactie met de food we love box…! Wat er ik de box zou moeten zitten, ehh lastige vraag! De box is juist uniek omdat het altijd verrassend is en aparte unieke producten zijn maar miss iets van een bepaald land ofzo?

 • Gefeliciteerd met de nieuwe site, de vormgeving spreekt me erg aan!

  Wat een leuke winactie zeg! Wat er in mijn FoodWeLove box zou moeten zitten? Ik heb er even over nagedacht want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos..

  Aangezien een deel van mijn roots in Indonesie liggen, lijkt een mij een Indischebox me geweldig. Misschien met van eigen bodem organische gefabriceerde tofu en tempeh. Lekkere boemboes van fairtrade kruiden, “natuurlijke” ketjap en doe het zelf kroepoek (die je zelf nog moet fritureren)..
  Ja dat lijkt mij wel wat 🙂

 • Gefeliciteerd, je site ziet er echt mooi en overzichtelijk uit!
  Mijn ideale food i 😉 love box zou vol zitten met: een reep tony chocolony, een pot pindakaas met bijv zeezout of een ‘nieuwe’ smaak, kokosolie, een suikervrije muesli en granolamix en een tijdschrift zoals flow of happiness. Wordt al blij van het opnoemen haha.

 • In mijn ideale box zouden zitten:

  Verse groente en fruit, wat makkelijke gezonde snacks voor onderweg/tussendoor, kokosolie, verschillende melen om mee te bakken, pure chocolade en de caramel/zout reep van Tony Chocolonie (om te sterven zo lekker!!), een kok om lekker dingen voor me te maken in de avond als ik geen zin heb 😉 , wat recepten voor inspiratie, bio kruiden, roomboter, chiazaadjes, rauwe noten (hoe groot mag die box worden :s), geitenbrie, speltcrackers, keltisch zout, bijenpollen, lekker stuk kabeljauw en kant en klare gezonde soepen en doe er dan ook maar verantwoorde bouillonblokjes bij (als we dan toch bezig zijn :p)

 • Leuke winactie en spannend zo’n nieuwe website. Gefeliciteerd ermee!
  In mijn ideale fwl-box elke keer een landenthema. Zodanig uitgewerkt dat je er 2 of 3 gerechten uit dat land mee zou kunnen koken en alleen nog maar de verse ingrediënten zou hoeven toevoegen. Extra leuk zou het zijn als er dan ook muziek van dat betreffende land in de box zou zitten. Leuk voor tijdens je etentje ;-).
  En…..natuurlijk moet er in elke fwl-box een lovechock-reep zitten (los van welk thema dan ook…;-))

 • Wat een mooie website! Daar hoort een mooie doos bij.. haha, die voor mij gevuld mag worden met Neerlands trots en heerlijkheden van elders:
  Zeemansboter pindakaas uit Rotterdam, Zeeuwse (geiten/schapen)kaasjes, Zeewierchips uit (overduidelijk) de zee, een blikje tonijn van Jack’s Fishtales (ook uit de zee dus), een Landbrood van Menno, Nederlands-Italiaanse Limoncello van Fiorito & Koffie van de Rotterdamse Man Met Bril, de enige echte.

  Zo, en dan, om het af te maken mag er ook nog een bakje thee en wijsheid bij van Yogi, en Dorset Honey Cereals, voor het ontbijtje. Heerlijk allemaal!

 • De site is echt een hele mooie verbetering! Het is zo overzichtelijk en veel fijner om te lezen. Congrats!

  In mijn Foodbox zou een mix van allerlei dingen zitten (ik heb dus geen thema!):
  Tarwegras (zodat ik het ein-de-lijk kan proberen), lekkere kokosolie (omdat die van mij bijna op is), aloe vera (omdat ik daarmee een keer wil koken), love-chock chocolaatjes (omdat die de beste zijn!), vanille chai thee van yogi (omdat deze het lekkerst is), bliss-balletjes (omdat dat een superlekker tussendoortje is), lekkere speltcrackers (scheelt me uurtjes in de keuken), amandelpasta voor op deze heerlijke crackers en een nieuw item wat ik niet ken en mij helemaal verrast! Het zou mij dan heel erg leuk lijken om bij elk product een kaartje te hebben waarop meer informatie over het product staat.

 • Ik zou een suikervrij pakket willen met fairtrade en biologische producten. Een bijzondere thee in een mooi doosje, een basismuesli, een zak ongebrande, ongezouten noten, suikervrije jam, honing, pure chocolade, de flow mindfulness special, koffiebonen. Echt een luxe pakket.

 • Mooie site! ziet er lekker fris uit 🙂
  Ik ben vandaag begonnen aan de Veganchallenge dus in mijn box zouden weinig dierlijke producten zitten. Gerookte tempeh (YUM), crunchy tahin en peulvruchten en granen.. En oja de nieuwe Tony Chocolony want die is ook vegan! Verder wat praktische dingetjes zoals chiazaad, kokosolie en moerbeien (mijn verslaving van de laatste paar dagen). Verder een goed fetakaasje wordt ik ook heel blij van maar die bewaar ik dan wel tot na de challenge 😉 en wat ook nog fijn zou zijn: vegan notenvrije (ivm allergie) snackreepjes! (maar dan het liefst ook n og een beetje gezond, zegmaar het nakdbar-idee zonder noten;)) Met een notenallergie ontzettend moeilijk te vinden dus als iemand DE tip heeft? 🙂

 • Mooi je site, bravissimo.
  In de box, noten,zaden, tips, recepten.
  Meelsoorten zonder gluten.
  Producten met spelt, rogge,enzovoort, enzovoort

 • Hoi Ianna. Je nieuwe design ziet er prachtig uit! Ik zou graag de foodwelovebox winnen met daarin: verschillende kruiden, italiaanse producten, goede kokosolie en eventueel wat groenten of fruit. Succes met je nieuwe site!

 • Ik vind je nieuwe layout tof! Lekker strak! Graag doe ik mee aan de winactie. In mijn perfecte foodwelovebox zou zitten; lekkere olijfolie, vijgdadelazijn, verantwoorde vis in blik, lekkere mosterd, speciale kruiden en zo kan ik nog wel even doorgaan!

 • Ten eerste wil ik je heel erg complimenteren met je nieuwe site. Hij ziet er echt super gaaf uit!

  Ik volg ook een aantal andere blogs en heb de FoodWeLove box al vaker voorbij zien komen, heb ook even op hun site gekeken en ik vind het zo’n gaaf principe. Ik hou sowieso al heel erg van pakketjes ontvangen maar hoe tof is dit. Elke maand ontvang je een doos vol met cadeautjes, eigenlijk maakt het daarom bijna niet eens uit wat er in zit. Maar ik zal toch een paar dingen opnoemen die me heel tof lijken:

  * Ik was gister op een verjaardag waar ze reypenaar serveerden met een hele lekkere mosterd met sinaasappel schillen. Een bijzondere mosterdsoort lijkt me dus super.
  * Kaas ( I love it), een lekker buitenlands of een gaaf binnenlands kaasje.
  * Kruiden om een heerlijke curry mee te maken (I LOVE curry’s)

 • Leuk, ik doe graag mee!
  In mijn ideale box zouden vooral veel verschillende dingen zitten, maar wel allemaal producten die niet zo bekend zijn. Een lekker smeerseltje voor op toastjes, incl. toastjes, een pot jam van een bijzondere vrucht of groente, een lekkere granenreep misschien.. en het liefst ook de drie limited editions van Tony’s chocola!

 • In de ideale FoodWeLove box zitten handige producten om gezond mee te koken en te bakken. Lekkere dingen waar je een mooi, origineel en lekker potje mee kan koken of juist om een lekker gezond tussendoortje te maken. Of gewoon gelijk mee te nemen in je school tas mee naar school (: Hele gave winactie!

 • Wat een fantastisch mooie site! Ik ben helemaal weg van het ontwerp. Gelukkig zijn de recepten niet veranderd, want die waren al fantastisch.

  Wat ik graag in het FoodWeLove box zou willen zien? Natuurlijk alle gerechten van Beginspiration! De huidige favorieten zijn: smoked aubergine dip, zelfgemaakte bounties, chocolade repen met quinoa, pistache en cranberry, bosui-munt pesto, bananenbrood en natuurlijk de bananen-granola.

  Aangezien dat misschien (nog) niet kan, ben ik ook gek op: chocolate bits, goede kwaliteit mosterd en gezonde koekjes met lekkere witte thee!

  Liefs en ga zo door!

 • Mooi geworden!! In mijn ideale box zitten vooral producten die ik nog niet ken. Die zijn dus ook moeilijk te omschrijven :-). Maar iets om gelijk te proeven, iets om uit te proberen, iets om te smeren, iets hartigs en iets zoets, iets om een maaltijd mee te bereiden en iets dat anders smaakt dan je denkt lijkt me een goede basis voor die box.

 • Ohh je vernieuwde website ziet er top uit, was vast een hele klus maar absoluut waard!!
  Ik zou graag (h)eerlijke granola in de box willen zien, omdat het mij altijd mislukt ‘m crunchy te krijgen :(!

 • Wauw wat is je site mooi geworden! Echt complimenten 🙂 En dan ook zo’n leuke winactie.. Heb al vaker over de FoodWeLove box gehoord, maar nog nooit eentje gehad. Wat zou er voor mij in moeten zitten? Lastig… Ik hou heel erg van de combinatie zoet/zoutig, zoals vijgen en geitenkaas of feta en granaatappel. In mijn ideale box zitten natuurlijke, biologische producten om o.a. een heerlijk diner mee te bereiden, maar ook lekkers voor bij de borrel. En daarbij natuurlijk een heerlijk flesje bio rode wijn. Ook ben ik gek op pure chocolade en altijd benieuwd naar nieuwe (gezonde) tussendoortjes en nieuwe theesmaken. Oké… ik kan eigenlijk gewoon niet kiezen, maar mijn voorkeur ligt bij puur natuurlijke en biologische producten!

 • Hallo Ianna

  Wat is de site gaaf geworden! Heel inspirerend met direct de afbeeldingen in de header 🙂

  Wat er in mijn box zou zitten,,,,, inspiratie! Ik ben altijd opzoek naar iets nieuws wat ik niet ken. Buiten je comfort zone komen en gewoon lekker proberen!!

  Facebook volg ik al een tijdje 🙂

 • Mooi geworden zeg, je nieuwe site!
  In mijn box zou ik heel graag suikervrije chocolade, noten, zaden, verantwoorde repen, speciale kruiden en ander verantwoord lekkers vinden….nomnomnom

 • Leuke winactie! Ik vind je site er nu heel mooi uit zien! Nog mooier dan eerst, professioneler!
  Mijn ideale FoodWeLove box zou vegetarisch zijn, want ik ben inmiddels 2 jaar vegetariër.
  Ik zou dingen over de hele wereld erin doen, zodat ik met veel onbekende producten in contact kom.
  Kruidenmengels, een currypasta, een smeersel om in te dippen, iets zoets (chocolade met iets aparts erbij), een vleesvervanger van de vegetarische slager, en een zaad maar dan geen gewone quinoa want dat ken ik al:)

 • Oeeh mooie site geworden zeg! Heel fijn en overzichtelijk! En fijn dat die menubalk meescrollt :). Ik zou natuurlijk heel graag de Food We Love Box willen winnen! Welke food ik dan love in mijn box? Ik vind het het fijnste om natuurlijke, suikervrije producten te krijgen die mijn spectrum verbreden in hoe gezond eten ook kan. Lekker veel variatie en smaken vind ik ook heel fijn, zodat je lekker veel uit kunt proberen, jezelf kunt laten verrassen en vooral lekker van alles kan genieten. Oja, en lekkere tussendoortjes als chocolade is natuurlijk ook welkom! Ik heb je FB geliked, want het is natuurlijk altijd tof om op de hoogte gehouden te worden van je leuke artikelen!

 • Ik ben op het moment helemaal in de mosterd in alle smaken en soorten dus als er een mosterd in zou zitten zou ik mijn familie nog meer tot wanhoop kunnen drijven!

 • aller eerst gefeliciteerd met de nieuwe websites! in mijn Food We Love Box zouden lekkere spulletjes moeten zitten die ook in mijn voorraadkast kunnen staan zodat ik niet alles op hoet te eten.. als student heb je het niet zo breed en dan is het af en toe wel even heerlijk om jezelf te trakteren op iets extra’s!

 • Wat een mooie website is het geworden, gefeliciteerd! En dan voor de lezers een winactie is natuurlijk de kers op de taart 😉

  In mijn ideale foodwelove box zitten handige, lekkere én gezonde tussendoortjes om mee te nemen naar de uni, waar ik vanaf deze weer hard aan het werken ben aan mijn masterscriptie, een lekkere notenpasta, want daar ben ik dol op, en een bijzonder/exotisch product dat ik nog niet eerder geprobeerd heb, zodat ik een excuus heb om te SOGgen en het web af kan struinen naar leuke recepten ermee!

  Liefs,
  Jasmijn

 • In mijn ultieme FoodWeLove box zou alles zitten om één van mijn favoriete gerechten ooit te maken: èchte Ethiopische injera met saus, ofwel ‘wat’. Dit zijn ingrediënten die voor een deel nogal moeilijk te krijgen zijn in Nederland maar waar ik heel blij van word want het doet me denken aan toen ik voor mijn studie een tijd in Ethiopië woonde. Een aantal van de ingrediënten zouden teff meel, berbere (een kruidenmix) en ayib (Ethiopische kaas) zijn. Een goede in Ethiopië gekweekte koffie en/of thee (natuurlijk met theekruiden!) erbij voor na het eten en je maakt van mij een gelukkige vrouw.

 • Ha Lanna – ook een reactie van mij op je toffe site! Wat ik graag in mijn samengestelde box zou zien = kleine (zo kunnen er meer verschillende dingen in de box), liefhebbende lekkernijen – het liefst zo gezond mogelijk maar ook van iets gruwelijk lekkers dat ongezond is word ik af & toe heel blij! Kleine geluksmomentjes, elke keer weer! En dat terwijl het niet eens kerst is (:

 • een goede overzichtelijke website is het geworden. deze kan in mijn lijstje met favoriete sites als ik een keer inspiratie nodig heb of echt niet weet wat ik moet maken. In mijn ideale food we love box zouden verschillende streek producten zitten zodat wel daardoor de Nederlandse cultuur nog even wat uitvergroten. zoals Deventer koek en Zeeuwse bolussen en natuurlijk wat dingen die nog niet veel mensen kennen. want Nederlanders onderschatten vaak hoe een grote uitgesproken eetcultuur we hebben.

 • Fantastische actie :-).
  Jullie hebben een prachtige website, ik vind het super dat jullie mensen inspireren met de diverse boxen!

  In mijn ideale box zou zitten quinoa (omdat je er heel veel mee kan), kokosvet (omdat je er super veel lekkere gerechten en o.a. Smoothies mee kunt maken) en verder mag ik graag op ontdekkingsreis.

  Sinds ik met mijn vriend een relatie heb (al bijna 3 jaar) heb ik veel geleerd over o.a. biologisch, superfoods.. ik lusde vroeger bijna niets en nu kan het voor mij niet gek genoeg zijn, ik ben net een heerlijke smoothie aan het maken voor na mijn hardloopsessie. Ik train voor o.a Kikkarun. En daar hoort gezonde voeding bij, maar natuurlijk mag een snoepje op z’n tijd (zolang het maar puur natuur is).

  Liefs en gezonde groet,
  Iemkje Klein

  Oja nog even een quinoa recept voor de liefhebbers 🙂

  2 eetlepels kokosvet laten smelten in een pannetje, dan doe je het vuur uit. Je voegt 2 a 3 eetlepels cacao toe en roerdit door elkaar, daarna breng je ong 25 gram quinoa pops toe en ook dit roer je door het mengsel heen. Tot slot doe je het chocolademengsel in vormpjes, strooi je er wat kokosrasp overheen en laat je het 2 uren rusten in de vriezer. Enjoy met de heerlijke quinoa koekjes 🙂

 • hey!
  mooie website, gefeliciteerd 🙂
  ik wil ook graag meedoen met de win en like actie.
  hoe mijn ideale foodbox eruit ziet?
  ik bak graag mijn eigen tussensoortjes vooral van paleo.
  ik ben gek op chiazaad, pure chocolade 72%, zaden, pitten en noten. gedroogde fruitsoorten zoals bananen, mango, dadels. maple syrup is ook erg lekker! amandelmeel of kastanjemeel er zijn zoveel gezonde lekkernijen!!

 • Wat is het een mooie site geworden met nog steeds de heerlijke recepten als altijd. Ik haal veel inspiratie van je site, met name als ik vriendinnen van een gezonde snack of gebak wil verrassen. Het maakt eigenlijk niets uit wat er in de box zit, want juist het verrassing effect vind ik leuk. Nieuwe dingen proberen blijft het leukste wat er is. Zo verbreed ik mijn food wereld.

 • Gefeliciteerd met je site! Super geworden zeg!!!

  In mijn ideale box:
  Pure ingrediënten!
  Een choco reep (ik ben en blijf een vrouw)
  Havermout. Tegenwoordig zie ik toffe recepten met havermout, en het is zo heerlijk gezond.
  Kruiden waarvan ik niet wist dat ze bestonden.
  En….. Wat recepten.

  Liefs

 • Van harte gefeliciteerd met jullie feestje! Looks good! Mijn ideale food we love box? Pure en eerlijke producten: liefst koolhydraatarm. Verder geen speciale wensen. Ik ben erg benieuwd! Succes met jullie site.

 • Iets om te proeven,
  iets om te smeren.
  Mooie producten,
  Waar ik van kan leren.

  Iets zouts en iets zoets,
  Een heleboel goeds.
  Iets warms voor de kou,
  Chocola, waar ik van hou.

  Een surprise,
  Een doos vol ontdekking.
  Een gezond lichaam,
  Al is het een begin.

 • Een super gave actie! In mijn ideale welovefood box zitten smakelijke, gezonde (graag suikervrije) producten zoals superfoods, suikervrije repen en verantwoorde chocolade en heerlijke kruiden. Daarnaast ben ik dol op geitenkaas, pindakaas, havermout!! & fruit/groenten zijn altijd een musthave!

 • Vind de nieuwe website heel mooi Ianna!!
  in mijn ideale FoodWeLove box zou een heerlijk soepje zitten (ben soepverslaafd) een aparte mosterd, een lekkere olie, een meelsoort van noten, een chutney een heerlijk sapje, en een lekkere broodspread. Zalig allemaal pure verwennerij 🙂

 • Gefeliciteerd met de mooie nieuwe site / nieuwe lay out!
  Gave win – actie 🙂

  In mijn favoriete food we love box zouden (vegetarische) producten zitten van kleine, duurzame ondernemers. Met voornamelijk hartige ingredienten, zoals een lekker (geiten)kaasje, noten, crackers, zaden, spreads voor brood, ailoli met veeeeel knoflook 😉 en daarbij een reep heerlijke chocolade (bijv. puur met zeezout) In de ultieme box zou de inmiddels niet meer vergrijgbare tony chocolonely met chili peper zitten, mis hem nog steeds 😉

 • Super leuke site zeg!! Krijgen we weer inspiratie van ;-).. Maar de box uhm misschien paar lekkere receptjes, iets met chocola, iets hartigs, soepje altijd goed maar die zat er al in zag ik! Verder laat ik het aan jou over haha….
  Liefs Janet

 • Hmmm, misschien wat pure chocolade 70% cacao, een biologische pompoen, rode linzen, buffelmozarella, kaasspeltcrackers, ongebrande noten en een auberginnemousse of verse humus. Ik krijg er al helemaal trek van!;)

 • Fijn! Zo’n mooie website erbij met pracht producten! Wat ik graag in mijn box zou zien? ; lekkere vegan producten die ik kan gebruiken voor mijn ontbijt in de trein. En chocola is altijd goed! 🙂

 • Leuke actie!
  In mijn ideale Food We Love Box zou zitten havermout, Numi groene thee, royal green kokosolie extra virgin, chips uit de zee, Mekkerstee Fenegriek kaas, blikje John West tonijn, amandelmeel en chocoDelic choco mulberry

 • Ja, Foodwelove!! En nog wel producten van Hollandse bodem, want er is zoveel lekkers te vinden in ons landje. Ik zit te denken aan biologische rauwe honing, de Kromkommersoep van ‘misvormde’ groenten, een reep Tony’s Fairtrade chocolade, een pittige Groningse mosterd met pitjes, groentechipjes van vergeten oud-Hollandse groentjes, aiiii. Ik krijg nu al trek in al dit lekkers, maar laat me graag verassen!
  Liefs

 • Wouw wat een super gave vernieuwde site, erg stijlvol!

  Ik zou graag in de foodwelove box seizoensgebonden en streekgebonden ingrediënten zijn. Hoe dichter bij de ntuur, hoe smaakvoller. Dat willen we toch allemaal! Denk hierbij aan echte natuur superfoods, zoals pompoen en paddestoelen. Lekkere snacks mogen natuurlijk ook niet ontbreken, zoals rauwe cacao en gedroogde vruchten.

  Liefs!!

 • Ahhh love it!! Ik hoop lekkere goede Foodies! Groente, noten, lekkere chocolade!! Lekkere gezonde tussendoortjes en iets van een lekker receptje 🙂 mooie site!!! Keep up the good work.

 • Om de dag mee te starten heeerlijke bioyoghurt met vers fruit en home made granola! Dan als snack speltcrackers met notensmeersel, healthy bananencake of notenbrownie hmmm.. Als starter een heerlijk pompoensoepje met verse tijm en ricotta! Main dish een verse salade met huisgerookte zalm, avocado, komkommer, misschien een klein beetje feta voor de smaak. En dan als dessert home made carrotcake! Ooh I love it!!

 • In mijn favoriete FoodWeLove box zitten alleen maar Vegan en suikervrije producten met een flinke lijst makkelijk te maken, bijpassende recepten

 • WAUW wat een mooie site, lekker duidelijk en overzichtelijk allemaal.
  En wat een SUPER gave win actie.
  Maar wat een ideale pakket van Food We Love pakket is…pffff.
  De verrassing is ook leuk dat er steeds iets nieuws in zit.
  Voor mij zou een pakket altijd een ander thema hebben, iedere keer een nieuwe kruidenpotje, iets van chocola, lekkere recepten of tijdschrift, een nieuw produkt bijv ander smaak kokosolie, iets van meel, ideaal voor het lekkers bakken, lekkere nootjes.
  Elk pakket moet de uitdaging hebben om meteen in keuken te willen staan om wat lekkers te bakken of koken en daarna als toetje een stukje choco…mmmmm

 • Je niet site is erg mooi opgezet met oog voor detail! Ik doe dan ook graag mee met je win-actie.
  Een echt goede olijfolie uit Italië lijkt mij een perfect product voor in de box, want welke foodie houdt er nou niet van Italië? 🙂

 • Hallo!
  Wat een leuke en mooie site.
  Ik had nog nooit van de foodbox gehoord, maar ben er heel enthousiast over. Ben van plan om deze in de toekomst aan te schaffen.
  Zelf ben ik sinds een jaar aan het proberen in balans te komen. (Net zoals vele anderen)
  Naast leefstijl hoort een eetpatroon hier uiteraard bij.
  Ik zou het leuk vinden om in de box suggesties te vinden om een gezonde/verantwoorde eetdag te hebben. Dus bijvoorbeeld voor elk moment van de dag een aantal producten, zodat je op ideeën gebracht kan worden en inspiratie krijgt.
  Zodat je aan het einde van de dag lekker in je vel zit en de voedingstoffen binnen hebt die een mens nodig heeft.
  Hopelijk raken mensen hierdoor ook geïnspireerd en ervaren ze wat voedsel met je kan doen. Ik gun het iedereen om balans te vinden en de ECHTE waarheid over eten te ervaren.

 • De site is erg mooi geworden! Netjes en overzichtelijk:)

  In mijn ideale FoodWeLove box zou zitten… in ieder geval iets met chocola (het liefst puur, fairtrade en biologisch), iets met noten (ongebrande, ongezouten notenmix of een lekkere notenpasta), een pot kokosolie, ideeën voor gezonde en makkelijke recepten en verder a bunch of superfoods 😀

 • Ik doe mee met de winactie! In mijn ideale box zou zitten: lekkere verse thee, een bijzonder soort kruiden (za’atar bijvoorbeeld), crackers, een bon voor een hapje drankje in een leuk zaakje.

 • Wat gaaf deze winactie! In mijn ideale FoodWeLove box zitten zeker vooral allemaal pure kwalitatief perfecte producten. Mooie verpakkingen, streekproducten. En vooral e-nummer en suikervrij! Of ben ik nu te veeleisend? O nee haha, ik mocht het helemaal zelf weten. 🙂

 • Mijn ideale FoodWeLove box? Pompoen, om een lekker soepje van te maken of om te roosteren in de oven. Tonijn, te serveren als sashimi of gegrild op de barbecue. En kaneel. Omdat alleen al de geur al je zintuigen op scherp zet.

 • Something white, something brown, something sweet, something sour, something italian, something american, something old, something new, hope every wish comes true….

 • Hmmmm als er nou een Tony Chocolonely choco pasta Carmel-zeezout zou zijn… En dat op een ambachtelijke volkoren boterham… Het pakket zou gevuld mogen zijn met goddelijke ontbijtwaren; aanvullend fair trade eco koffie, zaden crackers, lokale kaas en Italiaanse en Spaanse vleeswaren.

 • Leuheuuk 😀 In mijn ideale foodwelovebox zit chocolade <3 lekkere, zo puur mogelijke chocola met een 'spannende' toevoeging. Koffie en lekkere koekjes komen ook wel op in huize Doortje 🙂

 • In mijn ideale FoodWeLove box zitten verschillende noten en zaden, verschillende soorten meel, producten van de kokosnoot, verschillende melkproducten en kruiden, waardoor ik mijn familie/vrienden gerechten en lekkernijen kan laten proeven, ze kan stimuleren en enthousiasmeren om ook met gezonde voeding aan de slag te gaan!

 • In Nederland zijn zoveel mooie lokale producten te vinden. Iedere maand een FoodWeLove box vanuit een andere provincie, dat lijkt me leuk! En als ik dan voor mijn eigen provincie mag kiezen, dan ga ik voor lekkere Limburgse stroop van Canisius uit Schinnen, een Limburgs stinkkaasje uit Hervé in Belgisch Limburg, een recept voor een lekkere Limburgse vlaai en daarbij de benodigdheden die uiteraard van lokale ondernemers komt (speltmeel bijv.), lekker Limburgs biologisch bier van Gulpener, heerlijkheden van de Livar kloostervarkens uit Echt, fruitsappen van de Bemelerhof uit Bemelen en zo kan ik nog wel even doorgaan 🙂

 • Mijn ideale box zou de ‘bio-vega-box’ zijn, met bv lekkere herfstspulletjes zoals speltspeculaas, pompoen, jammetje, hazel- en walnoten, soepje….mmmmhh….

 • Mooie nieuwe website Ianna!
  Mijn perfecte FOODWELOVE box zou een explosie van smaken moeten zijn, maar tegelijkertijd ook heel vernieuwend ! De producten zouden eerlijk en puur moeten zijn ! Iets wat je doet smachten naar meer ! Iets waar je echt door gepassionneerd bent en je een super happy en energiek gevoel geeft!

 • Superleuke nieuwe lay-out!
  Ik zou een winterfoodbox maken met alle producten die plots heel dierbaar worden als de winter komt piepen. Winteravond thee van de essenza gaat er zeker in! Chocolade mag ook niet ontbreken. Liefst pure chocolade met noten! een blikje kokosmelk daar kan je lekkere curry’s mee maken ( en stiekem slagroom van kloppen)! pompoen voor een heerlijk warme dikke soep! gedroogde vruchten als tussendoortje, een bus sojamelk voor de havermout s’ochtends en kokoswater, gewoon omdat het lekker is 🙂

 • In mijn favoriete box zouden als het aan mij lag gezonde producten zitten, om voor elk moment van de dag iets lekker mee te maken. Van natuurlijke, eerlijke merken. Producten waarvan ik misschien denk, dat is nieuw voor mij! Super!

 • (wat een mooie website!!! Ik ben vanaf nu trouwe volger ; ) ) Maar wat er in de box zit…. Ik hou van lekker smeerseltjes voor op mijn crackers en rijstwafels, gezonde koekjes bij de koffie zijn ook verrukkelijk! Ik ben dol op ” goede” soep. Heerlijk warm voor de koude tijd die aan komt. En allemaal lekkere dingetjes die je kan uit proberen, waarvan je het bestaan niet wist. Bovendien heb ik een 2 jaar oude smulpaap die ik zo breed mogelijk wil opvoeden wat eten betreft. Dus hij kan heerlijk mee eten en proeven!

 • Je vernieuwde site ziet er heel mooi en strak uit! Ik doe graag mee met deze winactie. Wat ik graag in een FoodWeLove Box zou zien zijn o..a. De simpele dingen waar je iedere dag van geniet, maar dan van topkwaliteit en dat zou voor mij zijn: versgebrande extra donkere espressobonen, losse groene thee, volkoren meel van de molen om zelf brood mee te bakken, een mooie olijfolie en een pot met een geurige kruidenmix!

 • In mijn ideale food we love box zit sowieso geitenkaas, hier ben ik echt dol op. Verder falafel, glutenvrije producten en interessante groente en misschien ook wel wat exotisch fruit als toetje!

 • Allereerst: wat ziet de site er geweldig uit!
  Dit gaat je vast nog een hoop nieuwe trouwe volgers opleveren!

  In mijn ideale FoodWeLove box zouden producten zitten die me zouden verrassen, producten die ik nog nooit geprobeerd heb. Ik vind het erg leuk om met nieuwe producten te werken. Als een gerecht met een nieuw product bevalt, heb ik meestal meteen inspiratie voor nieuwe gerechten. Naast nieuwe producten lijkt het me ook erg leuk om ‘standaard’ producten te ontvangen die alleen lekkerder zijn dan ‘normaal’ uit de supermarkt, zoals lekkere gezonde koekjes of andere tussendoortjes, lekkere pindakaas of andere smeersels etc. Ik ben erg benieuwd!

 • Ianna, je hebt echt een prachtige nieuwe website! Ik volg je al een tijdje en ben verslaafd aan je recepten, heel erg bedankt voor je eeuwige inspiratie voor mijn maaltijden :)! Mijn vrienden zijn je overigens ook dankbaar ;)! In mijn ideale FoodWeLove box zouden zitten: pompoensoep, Tony Chocolonely chocolade, quinoa, speltmuesli, granola bars, puur fruit/groentensapje en nootjes :)! Love that!

 • Wat een leuke en lekkere winactie! Ik ben je blog pas recent gaan volgen, maar het is een mooie inspiratiebron en zeker geen straf om eerdere posts te bekijken 🙂 de eerste recepten zijn iig al een succes, mjam!
  Mijn ideale fwl box bestaat uit deels goede, bekende basics, aangevuld met leuke, verrassende producten van producenten of winkels uit de buurt. Voorbeelden van de basics worden hierboven al volop genoemd haha! En die andere producten… die hoop ik in t pakket te ontdekken 😉

 • Gefeliciteerd met je nieuwe site, heel mooi!
  In mijn ultieme FoodWeLove box zou zitten; een goede chocola (altijd chocola) en producten voor de voorraadkast zoals bijzondere kruiden (sumac/nigellazaad), goede pasta’s, een lekkere mosterd etc.
  Ik ben vooral een sucker voor mooie (herbruikbare) verpakkingen dus dat is ook wel een must!

 • Wat een gave site zeg en leuke actie. Gefeliciteerd!! Ik doe mee met de actie 🙂

  Wat ik graag in de box wil? hmm lastige vraag er zijn zoveel dingen lekker. Ik zal er een paar opnoemen:
  – Extra pure chocolade gezoet met stevia
  – Speltproducten
  – Suikervrije producten, want ik wil grag jou challenge gaan proberen.
  – Notenpasta
  – Een leuk foodie magazine
  – Gepofte quina/amaranth
  – Speltmuesli/granola
  – Superfoods
  – Apparte groenten

  Liefs

 • I’m in voor deze winactie! Van mij mogen er zoveel mogelijke suikervrije, pure, onbewerkte producten in zitten. Hele leuke winactie dit 🙂

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.