Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Beginspiration loves it!

Het is vandaag tijd voor iets nieuws. Een blog hebben is onwijs leuk, verslavend leuk zelfs, maar soms wordt je overspoeld aan toffe nieuwtjes, leuke plekken om te eten, heerlijke recepten die je voorbij ziet komen op andere blogs en gewoon te weinig tijd om overal een blog over te schrijven of het gelijk met jullie te delen. Dus bedacht ik mij: ik plaats een keer in de zoveel tijd (een ruim begrip, ik weet het) een lijstje met de dingen die mij inspireren, lekkere recepten van andere bloggers, toffe producten, leuke artikelen, overheerlijke ingrediënten en andere random dingen die ik gewoon heel graag met jullie wil delen! Pak je laptop, tablet of telefoon erbij, zoek een fijn plekje uit op de bank (eventueel met een theetje erbij, of wat te snacken) en veel plezier met lezen.

Binnenkort weer een lijstje?

6 Discussions on
“Beginspiration loves it!”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.