Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Beginspiration loves it: november!

Nu het echt koud begint te worden (dit weekend gaat het weer vriezen!) is het tijd voor warmte, zowel in en buiten het huis. Dat betekent dikke truien en warme kopjes thee (of koffie en chocolademelk). Ik zie mezelf al heerlijk knus op de bank, met natuurlijk een (gezonde) taart of geurend speltbrood in de oven, bladerend in tijdschriften, lekker lezend in een dik boek of een leeslijstje zoals deze. Beginspiration loves it is een lijstje met de dingen die mij inspireren, zoals lekkere recepten, toffe producten, leuke artikelen, verrassende ingrediënten en de vele andere dingen die ik gewoon heel graag met jullie wil delen! Het is tijd voor een nieuw lijstje met wat leuke dingen die ik de afgelopen weken voorbij zag komen… Pak je laptop, tablet of telefoon erbij, zoek een fijn plekje uit en veel plezier met lezen! 🙂

 • AANRADER om te kijken! Voor diegenen die het gemist hebben, bij Focus was er laatst een zeer interessante aflevering over het eten van vlees… Je kunt de aflevering nog een paar dagen terugkijken!
 • Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar de ElleEten is vernieuwd! Van magazine, naar boekazine! Het eerste nummer in nieuwe vorm is meteen het kerstnummer: een mooi, groot boek, voor op de koffietafel (of op het aanrecht!). Vanaf vandaag in de winkel te vinden!
 • In het kader van ‘budgetfood’ ging ik opzoek naar inspiratie, want ja: leven van 35 euro per week is stiekem toch best lastig. Zo kwam ik dit artikel tegen genaamd: One Chicken, 17 Healthy Meals, $26 bucks, No mayo! Ik kwam de 17 maaltijden niet gelijk tegen, maar vond 5 recepten uit 1 kip ook best indrukwekkend!
 • Hoe kan deze chocolade perentaart van Uit Paulines Keuken nu niet lekker zijn? Yumm! Die moet ik binnenkort eens uitproberen.
 • Over bakken gesproken… Ik ben helemaal fan van het ‘nieuwe’ (ondertussen alweer iets ouder) kookboek van Paul Hollywood! Wat een geweldige bakrecepten, van brood tot taart, van Engelse crumpets tot een echte ciabatta!
 • Leuk om te lezen en vooral handig wanneer je deze 13 klassiekers nog niet geperfectioneerd hebt. De belangrijkste ‘cooking skills’ die je voor je 30e onder de knie moet hebben! En no worries, ik moet er ook nog een paar afvinken…
 • Zoals het hoort met Thanksgiving: How to carve a turkey! Thanks Jamie Oliver.
 • So true! Ik heb misschien niet veel ervaring met sporten, maar ik weet wel dat je met gezond eten een stuk verder komt.
 • Claartje van foodness.nl is druk in de weer geweest en lanceerde deze maand haar nieuwe e-book: Foodness Fastfood! 25 recepten die binnen 20 minuten klaar zijn, dus snel, makkelijk en gezond!
 • Om af te sluiten: Deze gaat niet zozeer over eten, maar het laat je wel nadenken over hoe jij je laatste 10 minuten voor het slapengaan spendeert (bijvoorbeeld op Twitter/Facebook/Instagram kijkend naar de laatste foodie nieuwtjes en foto’s!).

Liefs! En tot het volgende lijstje 😀

1 Discussion on “Beginspiration loves it: november!”
 • o daar zitten een paar leuke linkjes tussen Ianna! Ik wist niet dat de Elle een bookazine had. Ga die straks meteen even bekijken in de winkel en waarschijnlijk kopen…. Haha… 🙂

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.