Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

5x jullie favoriete ontbijt video’s

Zoals jullie weten ben ik sinds een paar maanden begonnen met het opnemen van ontbijt video’s. Ik moet nog steeds onwijs wennen om mezelf in beeld te zien, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden en het iets extra’s bied bij alle normale recepten doordeweeks. Ondertussen staan er al een heel aantal recepten online en dus vond ik het hoogtijd om jullie favorieten onder elkaar te zetten. Dat bepaal ik simpelweg door het aantal keer dat een video bekeken is. Dus, mocht je de ontbijt video’s nog niet gezien hebben? Neem dan gauw een kijkje op mijn YouTube kanaal en vergeet je niet te abonneren. Zo blijf je op de hoogte en kun jij als allereerst de nieuwste video’s bekijken.

Appeltaart overnight oats


Om gelijk met de deur in huis te vallen: deze overnight oats smaken dus naar appeltaart. Laten we daar duidelijk over zijn. Bij het opendraaien van de dop, aangezien ik het altijd in een pot met deksel maak, komt de zelf gebakken appeltaart geur je al tegenmoet. Geen slecht begin van de dag. Het volledige recept vind je hier.

Het mooie van wentelteefjes, vind ik, is dat je met een paar standaard ingrediënten en oud brood iets onwijs lekker op tafel kunt zetten. Ik verbaas bij er elke keer over. De losse ingrediënten zijn immers niet heel bijzonder, maar gezamenlijk ontstaat er iets heerlijks. Enjoy. Het volledige recept vind je hier.
Avocado en ei. Een gouden combinatie. Het is niet alleen een lekker, simpel en snel om te maken, maar ook nog super gezond. Waarom? Dat lees je hier. Daarbij kun je in de video gelijk zien hoe jij gemakkelijk een eitje kunt pocheren. En dat hoeft helemaal iet lastig te zijn. Het volledige recept vind je hier.
 Het klinkt misschien gek, maar ik vind het echt een feestje om te ontbijten met deze granola. En vooral met vers fruit en wat kokosyoghurt, wanneer ik in een chique bui ben. De rest van de granola bewaar  je gemakkelijk in een luchtdichte pot, waardoor je binnen een handomdraai dit geweldige ontbijt kunt maken. Zelfs wanneer je weinig tijd hebt. Het volledige recept vind je hier.
Zo’n stapel luchtige, fluffy en sponzige pancakes, dat is zo lekker. Vooral met maple siroop en vers fruit erbij.  Ze maken de dag altijd net iets specialer. De perfecte pancake is moeilijk om te perfectioneren, maar ondertussen heb ik een paar trucs gevonden om de pannenkoeken geweldig goed te maken. En deze tips vind je hierHet volledige recept vind je hier. En, dit is de best bekeken video van alle ontbijt video’s. Mocht je nieuwsgierig zijn.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.