Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

5x glutenvrije zoete lekkernijen

Februari blijkt een drukke en volle maand te zijn. Het lijkt soms alsof er niet genoeg uren in een dag zitten om alles van mijn (steeds groeiende) to-do lijst af te krijgen. Heel irritant eigenlijk. In drukke weken merk ik dat ik veel meer zin heb in lekkere snacks. Vooral wanneer er koekjes, chocolade en andere zoetigheden op het spel staan. Helaas merk ik steeds vaker dat gluten en ik niet de beste vriendjes zijn en dus ben ik de afgelopen tijd aan het experimenteren met zoete lekkernijen zonder gluten. Vandaag deel ik met jullie mijn 5 favorieten..

Brownies1. Brownies (gluten-, suiker- en lactosevrij)

boekweit chocolade en cranberry koek2. Choco-cranberry koeken (gluten- en lactosevrij, zonder geraffineerde suikers)

mango3. Zonnige mango-cashew snacks (gluten-, suiker- en lactosevrij)

bounty4. Bounty’s (gluten- en lactose vrij)

Pindakaas koekjes5. Pindakaas koekjes (gluten-, suiker- en lactose vrij)

5 Discussions on
“5x glutenvrije zoete lekkernijen”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.