Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

5x foodfestivals voor 2015 (deel 2)

Na de leukste Foodfestivals voor de maanden april & mei is het tijd om alvast wat verder in het jaar te kijken. In de zomermaanden zijn er namelijk genoeg leuke foodfestivals te vinden. Tijd voor een overzichtje voor de maanden juni t/m augustus!

Trek FestivalFood Truck Festival TREK
Je leest het goed.. Bij dit festival draait het om heel veel food trucks! Denk Rollende Keukens, maar dan verplaatst dit gezellige event door heel Nederland. Zo kun je de hele lente en zomer genieten van heel veel lekker eten. Wil je weten wanneer TREK bij jou in de buurt is? Neem dan gauw een kijkje op de website voor meer informatie. Dus: neem je goede humeur en al je leuke vrienden mee, en laat het genieten beginnen!

Wanneer? 14 mei t/m 13 september 2015
Waar? Verschillende locaties (o.a. Rotterdam, Utrecht en Den Haag)
Meer info? Food Truck Festival TREK

Taste of AmsterdamTaste of Amsterdam
Ook Taste of Amsterdam komt er dit jaar weer aan. Een ‘foodie heaven’ met een selectie van de beste Nederlandse restaurants. Denk: veel eten en drinken, gezellige muziek, kookdemonstraties, de tofste en nieuwste producten (om te proeven), los lopende top-chefs en meer. Vele foodies weten elk jaar weet het Amstelpark te vinden voor een portie inspiratie, gezelligheid en de lekkerste gerechten. Ben jij erbij?

Wanneer? 4 t/m 7 juni 2015
Waar? Amstelpark, Amsterdam
Meer info? Taste of Amsterdam

Raw Food FestDutch Raw Food Festival
Op zoek naar een portie gezonde inspiratie? Dan ben je op het Dutch Raw Food Festival op de goede plek. Hier vind je naast alle gezonde hapjes en drankjes, ook lezingen van gezondheidsgoeroes en diverse workshops. Leer meer over detoxen en proef de nieuwste ‘superfoods’. Een gezellige dag voor iedereen die gezond(er) wilt eten en daar interesse hebben.

Wanneer? 14 juni 2015
Waar? Boerderij Langerlust, Amsterdam
Meer info? Dutch Raw Food Festival

Haarlem CulinairHaarlem culinair
Een gezellig en populair festival voor de culinaire liefhebbers in Haarlem is Haarlem Culinair. Hier vind je verschillende stands die de lekkerste hapjes en drankjes aanbieden. Het wordt gezien als het grootste openluchtrestaurant van Nederland! 

Wanneer? 6 t/m 9 augustus 2015
Waar? Grote Markt, Haarlem
Meer info? Haarlem Culinair

preuvenemintPreuvenemint
Het grootste en gezelligste eetfestijn in het zuiden van het land. Al meer dan twintig jaar wordt het in de laatste week van augustus georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. Meer dan veertig restaurants, cateraars en meer komen bij elkaar om je te laten proeven van hun verschillende producten, van locale specialiteiten tot exotische smaken. Een heerlijk event om de zomermaanden af te sluiten en met z’n allen richting het zuiden te vertrekken.

Wanneer? 27 t/m 30 augustus 2015
Waar? Vrijmarkt, Maastricht
Meer info? Preuvenement.nl

2 Discussions on
“5x foodfestivals voor 2015 (deel 2)”

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.