Beginspiration

| Foodblog met gezonde inspiratie voor elke dag |

Zakelijk & Samenwerken

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Beginspiration werkt namelijk graag samen met anderen. Samenwerken kan op heel veel verschillende manieren. Hieronder een paar voorbeelden:

Ik houd erg van koken en recepten ontwikkelen doe ik heel graag. Ook in opdracht, en dat heb ik vaker gedaan voor tijdschriften zoals Libelle, Viva en Flair en online voor bijvoorbeeld culy.nl en superfoodhuis.be.

Als ik niet aan het koken ben, dan geef ik vaak workshops. Over eten en dat in het breedste begrip van het woord. Zo organiseerde ik een workshop over kokos, maar vertel ik je ook graag meer over sport + voeding. Kortom, alles is mogelijk.

Stukjes tekst schrijven doe ik met veel plezier. Zowel lange als korte verhaaltjes en teksten. Ook als je een bedrijf bent met een tof product (of misschien wel meerdere), dan schrijf ik graag daar iets over. Voor op mijn eigen website, of die van jou.

Advertenties op mijn website plaatsen mag, maar kan niet altijd. Mijn lezers willen namelijk alleen plaatjes zien waar ze iets aan hebben en wat aansluit bij hun interesses. Het is dus belangrijk dat jouw merk goed bij Beginspiration past.

Social media is een handig promotie middel voor alles dat ik doe. Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring met de social media van mijn eigen blog en bepaal ik de strategie en/of content van een heel leuk lijstje merken waaronder Ella’s Kitchen. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat… Niets is te gek.

Extra informatie…
Elke maand nemen 50.000 mensen een kijkje op beginspiration.nl (peildatum februari). Dat zijn vooral vrouwen tussen de 18-55 jaar, waarbij de grootste groep tussen 25-35 valt. Mijn lezers houden allemaal van lekker eten en koken, het liefst een beetje gezond en zonder lange lijsten aan ingrediënten. Precies in die categorie waar ik zelf ook in pas. Toevallig.

Koffie drinken en verder kletsen? Stuur dan een e-mail naar info@beginspiration.nl. Wie weet werken wij binnenkort samen. Het lijkt mij in ieder geval heel leuk om je te ontmoeten en verder te praten over jouw ideeën.